הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון גב יום אחרי יום

עדן12

משתמש מתחיל
169
5
נק' מוניטין:
5
169
5
אהלן
שלשום עשיתי רק מתח עם משקל.. 7 סטים 15 חזרות בוואריאציות שונות והיה לי דומס למחרת (אתמול).
אתמול הגעתי למכון ושוב עשיתי אימון גב שכולל גם עבודה על הLats וכו.. (הדומס היום רק התחזק מהפעם הקודמת)
חשוב לי לציין שזהו מקרה ממש *חד פעמי* זו פעם ראשונה שזה קורה.
השאלה שלי היא אם גם במקרה כזה, חד פעמי, יכול להיגרם איזשהו נזק? השריר לא יגדל/ תרד מסת השריר בגב וכד'?
(אני במאזן קלורי חיובי וגדול יחסית)

למה עשית את כל מה שעשית? למה 7 סטים של מתח? למה 15 חזרות? ולמה עבדת על הגב יום אחרי יום?

לא יקרה שום דבר פשוט תנוח מספיק עד האימון הבא

• פותח/ת השרשור
למה עשית את כל מה שעשית? למה 7 סטים של מתח? למה 15 חזרות? ולמה עבדת על הגב יום אחרי יום?

לא יקרה שום דבר פשוט תנוח מספיק עד האימון הבא
3 סטים של מתח רגיל, 3 אחיזה צרה, ואחד מאחורי הראש.. ככה אני מתחיל את האימון, פשוט בפעם ההיא הייתי צריך להפסיק אותו באמצע לכן יצא מצב שעשיתי מתח בלבד באותו יום. 15 חזרות אני עושה בכל תרגיל *כמעט*.. משתדל לפחות.
ובאמת טעות האימון יום אחרי יום אני מודע אליה. ותודה רבה על העזרה

נערך לאחרונה:
זה 15 חזרות עם הפסקות מעטות באמצע ככה שלהעלות משקל לא יהיה חכם ביותר
תעשה 3x5 עם תוספת של 5 קילו עליך, אם תצליח תעלה באימון הבא 1.25 קילו (הפלטה הכי קטנה), ככה תוכל להתקדם הכי טוב והכי מהר.
בצורה שאתה עושה מתח כיום התקדמות תהיה איטית ולא תפתח כוח כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
תעשה 3x5 עם תוספת של 5 קילו עליך, אם תצליח תעלה באימון הבא 1.25 קילו (הפלטה הכי קטנה), ככה תוכל להתקדם הכי טוב והכי מהר.
בצורה שאתה עושה מתח כיום התקדמות תהיה איטית ולא תפתח כוח כמו שצריך.
3 סטים של 5 או 5 סטים של 3?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית