הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מערכות מידע

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
יש לי שאלה לחבר'ה הסטודנטים כאן בפורום.

התחום מערכות מידע נמצא בכמה תוכניות לימוד וביניהן:

1) מנהל עסקים עם התמחות במערכות מידע
2)הנדסת תעשייה וניהול עם התמחות במערכות מידע
3)הנדסת מערכות מידע

נכון לעכשיו מה שהכי מושך אותי זה הנדסת תעשייה וניהול עם התמחות במערכות מידע גם בגלל שהנדסת תעשייה וניהול נוגע בהמון תחומים, אבל בכל מקרה ארצה לשמוע מהחבר'ה שמבינים מה ההבדלים בין כל אחד ממסלולי הלימוד וכמובן מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם.

יש לי שאלה לחבר'ה הסטודנטים כאן בפורום.

התחום מערכות מידע נמצא בכמה תוכניות לימוד וביניהן:

1) מנהל עסקים עם התמחות במערכות מידע
2)הנדסת תעשייה וניהול עם התמחות במערכות מידע
3)הנדסת מערכות מידע

נכון לעכשיו מה שהכי מושך אותי זה הנדסת תעשייה וניהול עם התמחות במערכות מידע גם בגלל שהנדסת תעשייה וניהול נוגע בהמון תחומים, אבל בכל מקרה ארצה לשמוע מהחבר'ה שמבינים מה ההבדלים בין כל אחד ממסלולי הלימוד וכמובן מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם.

נגיעה בהרבה תחומים זה אומר שלא בונים לך בסיס טוב בשום דבר .
תעשיה וניהול לומדים תכנות ברמה נמוכה , מתמטיקה ופיזיקה ברמה נמוכה , ובעצם הכל ברמה נמוכה . לא סתם יצא לה השם הזה .

עדיף ללכת ללמוד הנדסת מערכות מידע .

זה הכל שאלה של מה שאתה רוצה. הנדסת תעשייה וניהול פותחת לך הרבה יותר דלתות [משרות ניהול, שיפור תהליכים], אבל מצד שני אם אתה מתעניין נטו במערכות מידע, אז לך תלמד הנדסת מערכות מידע - שם תקבל את הידע היותר טוב.

זה הכל שאלה של מה שאתה רוצה. הנדסת תעשייה וניהול פותחת לך הרבה יותר דלתות [משרות ניהול, שיפור תהליכים], אבל מצד שני אם אתה מתעניין נטו במערכות מידע, אז לך תלמד הנדסת מערכות מידע - שם תקבל את הידע היותר טוב.

ניהול במה ?
אין תחומים שלוקחים מישהוא ללא רקע במקצוע .

הנדסת מערכות מידע בטכניון למשל (מה שאני לומד כמסלול של מדעי המחשב) מוציאית תכנתית לכל דבר ובעצם הקורסים שלנו זהים כמעט לאלו של הנדסת תוכנה. אבל המסלול או התואר ותכליתו יהיו שונים בכל מוסד כי זה לא תואר ידוע וקבוע כמו חשמל, מתמטיקה וכ'ו.

וטיפ, כשבוחרים מה ללמוד מחפשים את מה שמעניין, לא את מאזן היתרונות והחסרונות. אתה רוצה ללמוד תעשייה וניהול כנראה, אז לך על זה.

• פותח/ת השרשור
הנדסת מערכות מידע בטכניון למשל (מה שאני לומד כמסלול של מדעי המחשב) מוציאית תכנתית לכל דבר ובעצם הקורסים שלנו זהים כמעט לאלו של הנדסת תוכנה. אבל המסלול או התואר ותכליתו יהיו שונים בכל מוסד כי זה לא תואר ידוע וקבוע כמו חשמל, מתמטיקה וכ'ו.

וטיפ, כשבוחרים מה ללמוד מחפשים את מה שמעניין, לא את מאזן היתרונות והחסרונות. אתה רוצה ללמוד תעשייה וניהול כנראה, אז לך על זה.

כן זה נראה לי מעניין ומאוד מושך אותי.
כמו כן, יש לי גם ציון מתאים כדי להתקבל לטכניון ולת"א שזה גם סוג של יתרון.

נגיעה בהרבה תחומים זה אומר שלא בונים לך בסיס טוב בשום דבר .
תעשיה וניהול לומדים תכנות ברמה נמוכה , מתמטיקה ופיזיקה ברמה נמוכה , ובעצם הכל ברמה נמוכה . לא סתם יצא לה השם הזה .

מעשיה וטיול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית