הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איך אתם מצליחים להמשיך את האימון שלכם אחרי דדליפט כבד

BadBlood

משתמש מתחיל
56
6
נק' מוניטין:
6
56
6
כשאתם עושים דדליפט בתחילת אימון ואז בסט האחרון אתם גמורים מהתחת מרגישים שעוד שניה עומדים להתעלף איך אתם מציליחים להמשיך
אני אחרי דדליפט כולי מזיע עוד שניה מת אני חייב רבע שעה מנוחה לפחות כדי לחזור לעצמי אבל אני נח איזה 3-4 דקות, כדי לא לאבד את החום של הגוף
בכ''מ איך אתם מצליחים לא למות אחרי שאתם מסיימים דדליפט?

כשאתם עושים דדליפט בתחילת אימון ואז בסט האחרון אתם גמורים מהתחת מרגישים שעוד שניה עומדים להתעלף איך אתם מציליחים להמשיך
אני אחרי דדליפט כולי מזיע עוד שניה מת אני חייב רבע שעה מנוחה לפחות כדי לחזור לעצמי אבל אני נח איזה 3-4 דקות, כדי לא לאבד את החום של הגוף

איך האימון שלך נראה חוץ מהדדליפט הכבד ואיפה הוא נמצא ביחס לתכנית ?

דדליפט הוא העוגייה בסוף הקרמבו, אם אתה אוכל אותו בהתחלה כל מה שנשאר לך זה קציפת ביצים שנוזלת לך על הידיים

דדליפט עושים בסוף אימון

שתה יותר מים
שטוף פנים
תנוח טוב בין סטים
אין סיבה שתתקשה להמשיך את האימון
תאכל טוב לפני האימון זה הכי חשוב במסה בחיטוב ובכל תקופה שיש לך בחיים
תזונה מספקת לפני אימון=אימון עצבני ואיכותי:Sync-0h5y1d7:
מקווה שעזרתי

ברור שלא תמיד תלוי במטרות. אבל כן עדיף לעשות אותו בסוף. אם יש לך סקוואט 5*5 באותו אימון עם דדליפט, אתה לא תעשה דדליפט לפני סקוואט. אבל אם נניח יש לך אימון ״התאוששות״ עם 3*3 20/10 אחוז פחות משקל עבודה, אז כן אפשר לשים קודם דד..

בהחלט בסוף האימון, אבל למה לא לנוח רבע שעה?
אחרי דדליפט אני נח רבע שעה עד שאני מתחיל לארוז דברים ולצאת מהמכון. עד כה העובדה ששתיתי את החלבון שלי כל כך מאוחר לא פגעה לי ב-gainzzzzzZ.

בתקופות היפות הייתי עושה דדליפט 5*5 נח אוכל משהו ואחרי 15-20 דקות ממשיך לסקואט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית