עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה עולה במשקל ? סופר ערכים ? נשמע שאתה נותן גז בניוטרלאת האמת מתאמן בערך שלוש שנים +/- אבל כמו אצל כל מתאמן מתחיל לקח לי זמן להבין איך העסק עובד איך התזונה עובדת ביחד אם אימונים , אני בצבא כרגע עושה יומיות אז יצא לי טוב , אולי מחודש ינואר אולי קצת לפני,באמת התחלתי להבין הכל התחלתי להקפיד על תזונה נכונה לגבי אימונים עושה AB מה שמפריע לי זה הבייספיס שזה הדבר שבאמת בעיה אצלי,השינה אצלי לא תמיד מגיעה ל-8 שעות לפעמיים גם לא 7 אבל ככה יוצא,
שוב אני שומר על תזונה אפשר לקרוא לזה מסה נקייה אני לא אוכל חטיפים לא שותה שתייה מתוקה הפחמימה הכי מלוכלכת אצלי זה לחם פרוס המקסימום זה 4 פרוסות ביום .
אני לא יודע ואין לי זמן לחשב את זה אבל תהיה בבקרה על כמה קלוריות אתה מכניס (חלבון מלא 2 גרם לכל קג וכל שאר הקלוריות שיתחלקו בין השומן לפחמימה אבל מינימום 1 גרם שומן לכל קג) ותעלה בערך 2 קג כל חודש (אם אתה רואה שאתה עולה פחות מזה תוסיף קלוריות )מה הכוונה נטראלי כאילו נקי ??
שעה 7:00
ארבע פרוסות
ביצה
שעה 10
ארבע פרוסות
ביצה
שעה 13:00
100 גרם חזה עוף
200 גרם אורז
שעה 15:00-16:00 אימון
16:00 שייק
17:30 200 גרם חזה עוף+200 גרם אורז
20:30 200 גרם חזה עוף+200 גרם אורז
לפי החישובים שלך מה הערכים פה ??
חזה עוף, אורז וביצה עם פרוסות?... נשמע מגוון 😆מה הכוונה נטראלי כאילו נקי ??
שעה 7:00
ארבע פרוסות
ביצה
שעה 10
ארבע פרוסות
ביצה
שעה 13:00
100 גרם חזה עוף
200 גרם אורז
שעה 15:00-16:00 אימון
16:00 שייק
17:30 200 גרם חזה עוף+200 גרם אורז
20:30 200 גרם חזה עוף+200 גרם אורז
לפי החישובים שלך מה הערכים פה ??
מאוד. אתה סגפן או משהו כזה?... 😏מצחיק אותך אהה חחחח...
מוכן להתערב שכל מי שקרא , נכנס לגוגל כדי למצוא מה זה-סגפן?מאוד. אתה סגפן או משהו כזה?... 😏