הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Gvt

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

kosta

מושעה
3,955
2,114
נק' מוניטין:
3,874
3,955
2,114
אקטיב "ACT" ,חיפה
שלום לכולם,

אחרי הרבה מאוד זמן חשבתי על זה והחלטתי שאני רוצה לעשות gvt במשך חודש.

קראתי את המאמר בקילוגרם קראתי פוסטים ישנים ומעוניין לשמוע חוויות ואיך לעבור את זה על הצד הטוב ביותר.

מה שהכי מעניין אותי זה הכמות קל' שאני צריך להיות בו כדי לשמור על א''ש נורמלי(עד 14)
ולהתאושש מהתוכנית בצורה הכי טובה.

עוד משהו קטן מפבואר אני בחיטוב ועכשיו בערך 3-2 חודשים בניטראלי

מה ההבדל לדעתך בתכלס בינה לבין התכניות המפגרות שנראות כמו רשימת מכולת שמקבלים ממדריכי חדר כושר? אני רואה בשניהן נפח מפגר ופיצולים... נשמעת כמו תכנית למוזרקים...

• פותח/ת השרשור
מה ההבדל לדעתך בתכלס בינה לבין התכניות המפגרות שנראות כמו רשימת מכולת שמקבלים ממדריכי חדר כושר? אני רואה בשניהן נפח מפגר ופיצולים... נשמעת כמו תכנית למוזרקים...
שזה עובד ולמה לא לגוון ולנסות משהו חדש?

עובד למי? לא נראה לי שאתה מדבר על מתאמן בינוני ממוצע, מדובר על מפתחי גוף ומשקולנים, מדובר על גרמניה בשנות ה-70... זה לא צועק לך סטרואידים?

שזה עובד ולמה לא לגוון ולנסות משהו חדש?
לא חושב שזה יעבוד יותר טוב מ ABC סטנדרטית שירכיב לך מדריך חדר כושר עם 4X10 לכל תרגיל ו 3 תרגילים לכל שריר. אם תעשה תכנית כזאת עם תזונה טובה אני חושב שהתוצאות יהיו דומות.
אה ואין לתכנית הזאת באמת קשר לפורום PL/WL...

אני אישית עשיתי אותה וכן ראיתי שיפור מבחינת מסת שריר ואומר לדעתי היא טובה מABC
ו

עובד למי? לא נראה לי שאתה מדבר על מתאמן בינוני ממוצע, מדובר על מפתחי גוף ומשקולנים, מדובר על גרמניה בשנות ה-70... זה לא צועק לך סטרואידים?
לי בזמנו היא עבדה מעולה, לכמה חברים שלי שהיו איתי במכון באותה תקופה, ל @Snorlax היא עבדה.. וכולנו טבעיים.

סבבה שהיא עבדה, אבל האם הייתה תכנית אחרת שיכלה לעבוד טוב יותר? תכנית קונבנציונלית יותר מבחינת נפח...?
כמה היא שיפרה אותך בהסתכלות לאחור?

• פותח/ת השרשור
לי בזמנו היא עבדה מעולה, לכמה חברים שלי שהיו איתי במכון באותה תקופה, ל @Snorlax היא עבדה.. וכולנו טבעיים.
אני אישית עשיתי אותה וכן ראיתי שיפור מבחינת מסת שריר ואומר לדעתי היא טובה מABC
ו
באיזה פלוס קלורי הייתם?
ולדעתכם אם אתחיל בפלוס של 200 וכל שבוע אעלה ב50-100 זה יהיה חכם או שעדיין לא מספיק בשביל התאוששות?

באיזה פלוס קלורי הייתם?
ולדעתכם אם אתחיל בפלוס של 200 וכל שבוע אעלה ב50-100 זה יהיה חכם או שעדיין לא מספיק בשביל התאוששות?
תתחיל פלוס של 300 לדעתי תראה איך הולך אני עשיתי אותה במסה בלי יותר מידי חישובים .. תאכל כמה שצריך כדי לגדול ..

• פותח/ת השרשור
תתחיל פלוס של 300 לדעתי תראה איך הולך אני עשיתי אותה במסה בלי יותר מידי חישובים .. תאכל כמה שצריך כדי לגדול ..
הבעיה שאני רוצה כמה שיותר נקי כי אחרי התוכנית לא יהיה לי זמן לחטב

• פותח/ת השרשור
תוסיף 500 מ״ג טסט לשבוע למשך 10 שבועות.
עוד 6 שבועות כבר לא איתכם
לא חושב שזה יעבוד יותר טוב מ ABC סטנדרטית שירכיב לך מדריך חדר כושר עם 4X10 לכל תרגיל ו 3 תרגילים לכל שריר. אם תעשה תכנית כזאת עם תזונה טובה אני חושב שהתוצאות יהיו דומות.
אה ואין לתכנית הזאת באמת קשר לפורום PL/WL...
פורום אימונים מלא בשאלות פח
וזה גם דרך סודית להגיע לדדליפט 200 קילו

BLACK SWAN

מה אתה יודע על איך מוזרקים צריכים להתאמן ומה כן ולא לעשות?

באמת אני שואל.

אני רואה הרבה תוכניות שאנשים צועקים "למוזרקים בלבד!" אבל בפועל... אף מוזרק לא מבצע אותן...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית