הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Gvt מתקדמים

• פותח/ת השרשור doom
  • פורסם בתאריך

doom

משתמש מתחיל
193
22
נק' מוניטין:
38
193
22
שלום לכולם,
אחרי הרבה תוכניות כוח אני רוצה לעשות תוכנית נפח בזמן הקרוב .
החלטתי לעשות gvt ,אבל בתצורה של 5 חזרות כי ה10*10 הרתיע וגם כי רציתי להמשיך לעבוד כבד.
סיימתי 4 אימונים ראשונים ויש לי כמה שאלות:
1.טעיתי שבחרתי ב5 חזרות ואני מאבד את הפואנטה של התוכנית?לפי מאמר שקראתי השלב הבא זה 10*4 וזה נהיה פשוט בלוק נפח בתוכנית כוח
2.הכנסתי כתף ל5*10 פרס סופרסט פייספול,והידיים נכנסות בתור תרגיל עזר,רעיון טוב?אני מבין שהכתף עובדת בלחיצות אבל קשה לי לוותר עליה כמו על הדדליפט(נכנס אחרי סקוואט)

Gvt זאת תוכנית נפח שאפילו מזניחה כוח. למה אתה מנסה להפוך תוכנית שהיא ההפך מתוכנית ליפטינג לתוכנית ליפטינג?
יש הרבה תוכניות כוח שמשלבות נפח היית פשוט צריך לשאול במקום להתחיל gvt גרסת ליפטינג הזוויה

• פותח/ת השרשור
בגלל הנפח של ה10 חזרות,את האימון בנץ סיימתי מפורק לגמרי(115*5*10),בחיים לא הרמתי כבד למס כזה של סטים עם 90 שניות מנוחה.וכן אני מבין שיש פה סתירה בתוכנית שלי,בגלל זה אני מתייעץ

1.טעיתי שבחרתי ב5 חזרות ואני מאבד את הפואנטה של התוכנית?לפי מאמר שקראתי השלב הבא זה 10*4 וזה נהיה פשוט בלוק נפח בתוכנית כוח
אני לא חושב שאתה מאבד את הפואנטה של התכנית, אני עדיין לא מבין איך אפשר לעבוד בנפח כזה זה פשוט רצח אבל בהצלחה, יהיה מעניין אם תעדכן איך הולך.
2.הכנסתי כתף ל5*10 פרס סופרסט פייספול,והידיים נכנסות בתור תרגיל עזר,רעיון טוב?אני מבין שהכתף עובדת בלחיצות אבל קשה לי לוותר עליה כמו על הדדליפט(נכנס אחרי סקוואט)
לדעתי החלפה מצויינת, ההגיון שלי אומר שככה התכנית הייתה צריכה להבנות מלכתחילה, אבל מי אני שיתווכח עם צ'ארלס פוליקווין

שמע ,לא עשיתי קןרטה.היום עשיתי אימון סקוואט של 5*10 75% rm1.
בסט ה9 אלוהים נגלה בפניי.
האם ככה הוא נראה? :
Rip.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית