הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Gvt

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

kosta

מושעה
3,955
2,114
נק' מוניטין:
3,874
3,955
2,114
אקטיב "ACT" ,חיפה
שלום לכולם,

אחרי הרבה מאוד זמן חשבתי על זה והחלטתי שאני רוצה לעשות gvt במשך חודש.

קראתי את המאמר בקילוגרם קראתי פוסטים ישנים ומעוניין לשמוע חוויות ואיך לעבור את זה על הצד הטוב ביותר.

מה שהכי מעניין אותי זה הכמות קל' שאני צריך להיות בו כדי לשמור על א''ש נורמלי(עד 14)
ולהתאושש מהתוכנית בצורה הכי טובה.

עוד משהו קטן מפבואר אני בחיטוב ועכשיו בערך 3-2 חודשים בניטראלי

מה אתה יודע על איך מוזרקים צריכים להתאמן ומה כן ולא לעשות?

באמת אני שואל.

אני רואה הרבה תוכניות שאנשים צועקים "למוזרקים בלבד!" אבל בפועל... אף מוזרק לא מבצע אותן...

אני אגיד לך את מה שאני כן יודע, יש גבול לנפח שבנאדם טבעי מסוגל להתמודד איתו, כשאני אומר להתמודד זה אומר לא להיפצע, להתאושש ולהפיק תועלת. כשאתה מכניס סטרואידים למשוואה היכולת שלו להתמודד עם הנפח הזה עולה. לתכנית הזו יש נפח מפגר, נשמע הגיוני?

הבנאדם בא עם תכנית שנכתב עליה במאמר שיועדה למשקולנים ולמפתחי גוף, כלומר תכנית שיועדה בבירור למתאמנים מוזרקים כשנכתבה, עוד נכתב שמשקולנים שהתאמנו בה עלו בקטגוריות משקל וראו תוצאות נהדרות, לא כ"כ מובן מאליו למתאמנים מתקדמים לא ככה? זה לא מדליק לך נורה אדומה?

מסכים עם הטענה בסוף המאמר - שיש טבעיים שיפיקו תועלת מהתכנית, אבל ראבאק, מדובר ברוב המקרים במתאמנים בינוניים שרוצים לסמן וי על עוד תכנית, לנפח קצת את האגו ורזומה התכניות שלהם ואני ביצה אם הם לא יוכלו להפיק יותר תועלת מתכנית אחרת ולמזער את הסיכוי שלהם להיפצע מעומס יתר.

• פותח/ת השרשור
אני אגיד לך את מה שאני כן יודע, יש גבול לנפח שבנאדם טבעי מסוגל להתמודד איתו, כשאני אומר להתמודד זה אומר לא להיפצע, להתאושש ולהפיק תועלת. כשאתה מכניס סטרואידים למשוואה היכולת שלו להתמודד עם הנפח הזה עולה. לתכנית הזו יש נפח מפגר, נשמע הגיוני?

הבנאדם בא עם תכנית שנכתב עליה במאמר שיועדה למשקולנים ולמפתחי גוף, כלומר תכנית שיועדה בבירור למתאמנים מוזרקים כשנכתבה, עוד נכתב שמשקולנים שהתאמנו בה עלו בקטגוריות משקל וראו תוצאות נהדרות, לא כ"כ מובן מאליו למתאמנים מתקדמים לא ככה? זה לא מדליק לך נורה אדומה?

מסכים עם הטענה בסוף המאמר - שיש טבעיים שיפיקו תועלת מהתכנית, אבל ראבאק, מדובר ברוב המקרים במתאמנים בינוניים שרוצים לסמן וי על עוד תכנית, לנפח קצת את האגו ורזומה התכניות שלהם ואני ביצה אם הם לא יוכלו להפיק יותר תועלת מתכנית אחרת ולמזער את הסיכוי שלהם להיפצע מעומס יתר.
יש לי 6 שבועות עד שאני טס ורוצה לנסות אותה גם ככה אאבד את רוב המסה בטיול אז אם יצא ואעלה 2 קילו על הכיפאק אם לא גם בסדר
החלטה שלי ואי אפשר לשנות אותה
לא מוצא חן בעיניך אל תעשה את התוכנית

well played...
החלטה שלי להביע את דעתי ואי אפשר לשנות אותה!!
אם לא מוצא חן בעיניך אל תביע דעה על דעתי!!
your move..

well played...
החלטה שלי להביע את דעתי ואי אפשר לשנות אותה!!
אם לא מוצא חן בעיניך אל תביע דעה על דעתי!!
your move..
ניסית את התוכנית לפני ששללת אותה ככה ?
כי אלה שניסו לא בדעה שלך

לי בזמנו היא עבדה מעולה, לכמה חברים שלי שהיו איתי במכון באותה תקופה, ל @Snorlax היא עבדה.. וכולנו טבעיים.

חברים, לאור רוח דברים באשכולות אחרים, שם הדיון החל להדרדר עקב חילוקי דעות תמימים, אני קורא מראש לכולם לשמור על הסדר. כמו כן, מי שיחרוג וירד לפסים אישיים ולא מקצועיים, יוזהר/יורחק.

המשך דיון פורה

אין הבדל בין זה ל BRO SPLITS עם 4 תרגילים לכל שריר פשוט שתיהם עם נפח גבוהה וטווח חזרות גבוהה
זה לא שהגוף שלך אומר "וואלה הבחור הזה עושה GVT אולי נעלה יותר שריר !"
חוץ מזה שכמה כבר שריר תוכל לצבור בחודש חודשיים כל עוד אתה טבעי ולא הרגע דרכת במכון

שלום לכולם,

אחרי הרבה מאוד זמן חשבתי על זה והחלטתי שאני רוצה לעשות gvt במשך חודש.

קראתי את המאמר בקילוגרם קראתי פוסטים ישנים ומעוניין לשמוע חוויות ואיך לעבור את זה על הצד הטוב ביותר.

מה שהכי מעניין אותי זה הכמות קל' שאני צריך להיות בו כדי לשמור על א''ש נורמלי(עד 14)
ולהתאושש מהתוכנית בצורה הכי טובה.

עוד משהו קטן מפבואר אני בחיטוב ועכשיו בערך 3-2 חודשים בניטראלי

ניסתה סמולוב לפני שאתה קופץ ל gvt?

• פותח/ת השרשור
ניסתה סמולוב לפני שאתה קופץ ל gvt?
שמע פעם הבאה שאדרוך בחדר כושר יהיה אחרי אוגוסט 17
ונשארו לי בדיוק עוד 6 שבועות עד הטיסה
לא קראתי על סמולוב אז אין לי מושג עליה
אין הבדל בין זה ל BRO SPLITS עם 4 תרגילים לכל שריר פשוט שתיהם עם נפח גבוהה וטווח חזרות גבוהה
זה לא שהגוף שלך אומר "וואלה הבחור הזה עושה GVT אולי נעלה יותר שריר !"
חוץ מזה שכמה כבר שריר תוכל לצבור בחודש חודשיים כל עוד אתה טבעי ולא הרגע דרכת במכון
יש לך פה 2 משתמשים שעשו אותה ואמרו שראו תוצאות יפות של 3 קילו שריר +-

שמע פעם הבאה שאדרוך בחדר כושר יהיה אחרי אוגוסט 17
ונשארו לי בדיוק עוד 6 שבועות עד הטיסה
אני מניח שאתה לפני טיול ארוך, לא חבל להסתכן בפציעה לפני? הייתי מסתפק במשהו יותר רגוע כמו 5\3\1 במקומך...

• פותח/ת השרשור
אני מניח שאתה לפני טיול ארוך, לא חבל להסתכן בפציעה לפני? הייתי מסתפק במשהו יותר רגוע כמו 5\3\1 במקומך...
כבר עשיתי עד היום 5/3/1 רוצה לנסות משהו חדש שיוסיף קצת בשר לגוף בזמן קצר

שמע, היחס של הסיכון\תועלת פה לא בדיוק אידיאלי, בטח עבור מישהו לפני טיול ארוך,
הייתי במצב שלך כבר, בחרתי ב5\3\1 וטסתי לאחר מכן, חזרתי שחיף, אני בטוח שגם אם הייתי מריץ תכנית בלידינג עם סייקל נחמד הייתי חוזר שחיף.
זה מה שקורה בטיול (במיוחד אם אתה מטרק הרבה...), זה לא צריך להטריד אותך יותר מדי.

• פותח/ת השרשור
שמע, היחס של הסיכון\תועלת פה לא בדיוק אידיאלי, בטח עבור מישהו לפני טיול ארוך,
הייתי במצב שלך כבר, בחרתי ב5\3\1 וטסתי לאחר מכן, חזרתי שחיף, אני בטוח שגם אם הייתי מריץ תכנית בלידינג עם סייקל נחמד הייתי חוזר שחיף.
זה מה שקורה בטיול (במיוחד אם אתה מטרק הרבה...), זה לא צריך להטריד אותך יותר מדי.
אני לא רוצה לחזור שחיף :(
בגלל זה אני רוצה להוסיף את ה2-3 קילו האלה שגם ככה אאבד אותם שלפחות בהתחלה אראה כמו בנאדם ולא שלד

נראיתי כמו שלד וירדתי יותר מתשעה קילו (מעט אוכל והמון טרקים עשו את שלהם...), אבל הייתי כל כך שמח ומאושר שזה עניין לי את התחת, הייתי עושה את זה שוב בכיף עוד 100 פעמים.
מוכן לוותר על כל המאסה שצברתי ולזרוק את המנוי לחדר כושר עכשיו אם מישהו מחזיר אותי לניו זילנד:cray:.
**
במקומך, הייתי שם יותר דגש על הכנה ספציפית לפעילות שתלך לעשות שם, למשל טרקים וכו', זה יכול למזער סיכויי פציעה.
אם אתה הולך לחגוג בקולומביה כמו ישראלי ממוצע זה כבר עניין אחר...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נראיתי כמו שלד וירדתי יותר מתשעה קילו (מעט אוכל והמון טרקים עשו את שלהם...), אבל הייתי כל כך שמח ומאושר שזה עניין לי את התחת, הייתי עושה את זה שוב בכיף עוד 100 פעמים.
מוכן לוותר על כל המאסה שצברתי ולזרוק את המנוי לחדר כושר עכשיו אם מישהו מחזיר אותי לניו זילנד:cray:.
**
במקומך, הייתי שם יותר דגש על הכנה ספציפית לפעילות שתלך לעשות שם, למשל טרקים וכו', זה יכול למזער סיכויי פציעה.
אם אתה הולך לחגוג בקולומביה כמו ישראלי ממוצע זה כבר עניין אחר...
מתכנן חלק משביל ישראל וסתם לקפוץ על הרים באזור..
ארגנצ'ילה בשביל הטרקים
ברזיל - קולומביה בשביל הנפש

מתכנן חלק משביל ישראל וסתם לקפוץ על הרים באזור..
ארגנצ'ילה בשביל הטרקים
יש לך ניסיון בטרקים? אם לא עכשיו זה זמן מצוין לצבור אותו, אוקטובר זה זמן די נוח לעשות את שביל הגולן\ים-אל-ים בקצב רגוע (רגוע מאוד אפילו, שלא תיפצע) ולראות איך אתה מתמודד איתו. אני לא יודע כמה אינטנסיבים הטרקים בדרום אמריקה ואם יש סבלי ציוד, אבל השביל הזה מייצג טרק ממוצע וייתן לך תמונה טובה על היכולות שלך...
קולומביה בשביל הנפש
ככה קוראים לזה היום? "בשביל הנפש"?☝️

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית