הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Gvt

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

kosta

מושעה
3,955
2,114
נק' מוניטין:
3,874
3,955
2,114
אקטיב "ACT" ,חיפה
שלום לכולם,

אחרי הרבה מאוד זמן חשבתי על זה והחלטתי שאני רוצה לעשות gvt במשך חודש.

קראתי את המאמר בקילוגרם קראתי פוסטים ישנים ומעוניין לשמוע חוויות ואיך לעבור את זה על הצד הטוב ביותר.

מה שהכי מעניין אותי זה הכמות קל' שאני צריך להיות בו כדי לשמור על א''ש נורמלי(עד 14)
ולהתאושש מהתוכנית בצורה הכי טובה.

עוד משהו קטן מפבואר אני בחיטוב ועכשיו בערך 3-2 חודשים בניטראלי

• פותח/ת השרשור
יש לך ניסיון בטרקים? אם לא עכשיו זה זמן מצוין לצבור אותו, אוקטובר זה זמן די נוח לעשות את שביל הגולן\ים-אל-ים בקצב רגוע (רגוע מאוד אפילו, שלא תיפצע) ולראות איך אתה מתמודד איתו. אני לא יודע כמה אינטנסיבים הטרקים בדרום אמריקה ואם יש סבלי ציוד, אבל השביל הזה מייצג טרק ממוצע וייתן לך תמונה טובה על היכולות שלך...

ככה קוראים לזה היום? "בשביל הנפש"?☝️
השקעת על נעלים או שטיילת עם נעלי ספורט?

השקעת על נעלים או שטיילת עם נעלי ספורט?
כן, סחבתי על עצמי ציוד לשבוע עד עשרה ימים ברוב המקרים וחייב נעל מתאימה בשביל המשקל הזה.
האופציה השנייה היא נעלי ריצת שטח, אבל אלו מתאימות רק למטיילי טרקים קצרים של יום (בלי הרבה משקל) או לכל מי שמספיק מנוסה כדי להיכנס לעולם שנקרא ultra-light hiking.
מוכן לדבר איתך על השאר בפרטי כדי לא להספים את האשכול בשטויות.

שמע פעם הבאה שאדרוך בחדר כושר יהיה אחרי אוגוסט 17
ונשארו לי בדיוק עוד 6 שבועות עד הטיסה
לא קראתי על סמולוב אז אין לי מושג עליה

יש לך פה 2 משתמשים שעשו אותה ואמרו שראו תוצאות יפות של 3 קילו שריר +-
פסיכולוגי ,מתאמן טבעי מתקדם לא יכול לעלות 3 קילו שריר בזמן קצר , הם עלו 3 קילו ואחוז מאוד קטן מזה היה שריר
אולי גם השריר התמלא בגליקוגן כי הם עד עכשיו עבדו בתכנית כוח עם נפח נמוך
לפי דעתי עדיף לך פשוט AB עם נפח הגיוני או PUSH PULL LEGS

גבול לנפח לטבעיים - לפי מה בדיוק אתה בטוח איך מוזרקים מגיבים למשתנים כמו נפח עצימות ותדירות? יש כאן דעה רווחת בפורום שמוזרקים אוטומטית יכולים להתמודד עם עוד נפח אבל זה לא בהכרח נכון ותלוי בלא מעט משתנים. אני בדעה הפוכה - טבעיים יפצעו פחות בתוכניות בעלות נפח גבוה.

לגבי "תנסה קודם סמולוב" - אני ממליץ לך להבין טיפה על כל אחת מהתוכניות הנ"ל ולהבין בעצמך שאין ביניהן שום קשר. סמולוב הרבה יותר עצימה.

גבול לנפח לטבעיים - לפי מה בדיוק אתה בטוח איך מוזרקים מגיבים למשתנים כמו נפח עצימות ותדירות? יש כאן דעה רווחת בפורום שמוזרקים אוטומטית יכולים להתמודד עם עוד נפח אבל זה לא בהכרח נכון ותלוי בלא מעט משתנים. אני בדעה הפוכה - טבעיים יפצעו פחות בתוכניות בעלות נפח גבוה.

לגבי "תנסה קודם סמולוב" - אני ממליץ לך להבין טיפה על כל אחת מהתוכניות הנ"ל ולהבין בעצמך שאין ביניהן שום קשר. סמולוב הרבה יותר עצימה.
התנסתי ב gvt וגם בסמולוב. לפי הניסיון שלי, סמולוב ממש לא יותר עצימה. נכשלתי מהר בסמולוב רק בגלל מנוחה ותזונה לקויה בגלל סיבות כאלה ואחרות אבל היא כן העיפה לי תמשקלים. Gvt הייתה באמת תוכנית הכי הזויה שעשיתי בחיים ששם באמת צריך לטחון ולנוח מינימום 8 שעות. בהתחלה אולי ההתאוששות תיהיה בסדר אבל בהמשך אם אתה לא מוזרק כמעט בילתי אפשרי להתאושש כמו שצריך.

בול לנפח לטבעיים - לפי מה בדיוק אתה בטוח איך מוזרקים מגיבים למשתנים כמו נפח עצימות ותדירות? יש כאן דעה רווחת בפורום שמוזרקים אוטומטית יכולים להתמודד עם עוד נפח אבל זה לא בהכרח נכון ותלוי בלא מעט משתנים. אני בדעה הפוכה - טבעיים יפצעו פחות בתוכניות בעלות נפח גבוה.
קח נפח קבוע מסוים. תן אותו לטבעי ותן אותו למוזרק, ע"פ מה בדיוק אתה חושב שהטבעי ייפצע פחות? סטרואידים לא נותנים לך יכולת מוגברת להתאושש? לא ירדתי לסוף דעתך ואשמח אם תפרט יותר.

• פותח/ת השרשור
פסיכולוגי ,מתאמן טבעי מתקדם לא יכול לעלות 3 קילו שריר בזמן קצר , הם עלו 3 קילו ואחוז מאוד קטן מזה היה שריר
אולי גם השריר התמלא בגליקוגן כי הם עד עכשיו עבדו בתכנית כוח עם נפח נמוך
לפי דעתי עדיף לך פשוט AB עם נפח הגיוני או PUSH PULL LEGS
זה ממש יפה שאתה עונה בשמם...
@THE BEAR
@yanivgoft

זה ממש יפה שאתה עונה בשמם...
@THE BEAR
@yanivgoft
לא הבנתי אתה חושב שאפשר לעלות 3 קג שריר בחודש טבעי?
לנושא עדיף שתמשיך להתאמן כפי שאתה כי אם לא תתאמן 8 חודשים סביר להניח שתחזור להיות שחיף
ובgvt יש סיכוי לפציעות חבל שתגיע לשם עם כאבים

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי אתה חושב שאפשר לעלות 3 קג שריר בחודש טבעי?
לנושא עדיף שתמשיך להתאמן כפי שאתה כי אם לא תתאמן 8 חודשים סביר להניח שתחזור להיות שחיף
ובgvt יש סיכוי לפציעות חבל שתגיע לשם עם כאבים
אני רק מצטט אנשים שאמרו כמה הם עלו

אני רק מצטט אנשים שאמרו כמה הם עלו
יש גם שיגידו אחרת
בוא נשאל ככה - עם כל הידע שיש לך, שצברת, ההיגיון ומה שמסביב - זה נראה לך הגיוני לעלות 3 קילו שריר נקי בחודש? בתור אחד שמשתמש בחומרים אני יכול רק לייחל לכך, אז מה טבעי יגיד?

• פותח/ת השרשור
יש גם שיגידו אחרת
בוא נשאל ככה - עם כל הידע שיש לך, שצברת, ההיגיון ומה שמסביב - זה נראה לך הגיוני לעלות 3 קילו שריר נקי בחודש? בתור אחד שמשתמש בחומרים אני יכול רק לייחל לכך, אז מה טבעי יגיד?
שמע יש לי 6 שבועות ככה או ככה אני חוזר שחיף
קצת נגוון עם נפח

שמע יש לי 6 שבועות ככה או ככה אני חוזר שחיף
קצת נגוון עם נפח
למה שלא תמשיך עם התכנית שאתה עושה כיום ותוסיף לה קצת נפח ?

יש לך 6 שבועות אז כל שבועיים תוסיף עוד קצת נפח.

בכל מקרה לא תוסיף 3 קילו שריר בחודש וחצי גם אם תישן בתוך הכלוב ואל תשכח שבמקרה של אימוני משקולות כל המרבה זה לאו דווקא הרי זה משובח.

בהצלחה בכל מה שתבחר.

לדעתי כולם פה מזיינים את המוח ונפח גדול כזה יכול לעשות טוב. תלוי.
אבל אם כבר נפח גבוה למה לא משהו עם יעילות כמו סמולוב גוניור?

• פותח/ת השרשור
נראה לי ש @kosta קצת מטריל פה עם שלוש קילו בחודש.
תשאר את @THE BEAR @yanivgoft כמה הם עלו
ממה שאני זוכר בחיים לא אמרתי שבוודאות אפשר לעלות 3 קילו מהתוכנית הזאת בפרק זמן הזה
לדעתי כולם פה מזיינים את המוח ונפח גדול כזה יכול לעשות טוב. תלוי.
אבל אם כבר נפח גבוה למה לא משהו עם יעילות כמו סמולוב גוניור?
כי לא אכפת לי rm1 בשלב הזה

תשאר את @THE BEAR @yanivgoft כמה הם עלו
ממה שאני זוכר בחיים לא אמרתי שבוודאות אפשר לעלות 3 קילו מהתוכנית הזאת בפרק זמן הזה

כי לא אכפת לי rm1 בשלב הזה
עליתי ב 6 שבועות 3 -4 קילו אני כן תומך בתוכנית היא טובה למטרת היפרטרופיה

אפילו אם אמרת, אז?
שווה לנסות תוכנית נפח בשביל ידע כללי.
בכל מקרה לא ישאר כלום כשתחזור להתאמן ותצטרך לחזור כמעט מאפס , אז כבר יהיה לך נסיון בתוכניות כוח ונפח.
מה רע?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית