הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב גב בחלק הזה

The Ninja

משתמש מתחיל
139
16
נק' מוניטין:
16
139
16
לאחרונה יש לי כאבי גב בחלק הזה, עשיתי אימון גב ואני דיי בטוח שזה נובע מהראק פול, עשיתי אחיזה משולבת בטכניקה לא טובה כל כך ומאז יש לי כאבים באזור הזה שבתמונה.

מה אוכל לעשות כדי להעביר את הכאב, או לתת לזה להחלים בצורה יותר מהירה? זה כואב כמעט בכל פעולה, בעיקר כשאני מחזיק מוט.

4djmotwiykmi.jpg

תנסה לעסות את האזור עם כדור טניס (שים אותו בין הגב שלך לקיר ותעביר אותו על כל האזור הכואב תוך תנועה). יכול להיות שהטרפזים שלך תפוסים. אם אתה מרגיש שהכאב יחסית חזק, תנוח עם תנועות שעושות לך רע. אם לא עובד, תעבוד עוד על מתיחות ותקבע תור לאורתופד כדי שתהיה בראש שקט.

• פותח/ת השרשור
תנסה לעסות את האזור עם כדור טניס (שים אותו בין הגב שלך לקיר ותעביר אותו על כל האזור הכואב תוך תנועה). יכול להיות שהטרפזים שלך תפוסים. אם אתה מרגיש שהכאב יחסית חזק, תנוח עם תנועות שעושות לך רע. אם לא עובד, תעבוד עוד על מתיחות ותקבע תור לאורתופד כדי שתהיה בראש שקט.

כדאי לעשות חתירה לחלק הזה עם משקל קל מאוד כדי לנסות לשחרר אותו?

• פותח/ת השרשור
עידכון מצב, עדיין צריך עזרה.

עשיתי אימון גב אחרי שכבר כמעט לא הרגשתי כלום באזור, לפני האימון עשיתי מתיחות וכל מיני כדי לוודא שהאזור כבר לא כואב. תוך כדי האימון הכאב חזר וזה רק נהיה גרוע יותר, משום מה אני גם מרגיש את זה באזור החזה עכשיו. אני לא יודע מה לעשות הכאב רק החמיר ולא חושב שמתיחות יפתרו את זה.

מה כדאי לי לעשות? אחרי האימון גב הכאב פשוט החמיר בצורה מטורפת ועכשיו כל תזוזה החלק הזה כואב

עידכון מצב, עדיין צריך עזרה.

עשיתי אימון גב אחרי שכבר כמעט לא הרגשתי כלום באזור, לפני האימון עשיתי מתיחות וכל מיני כדי לוודא שהאזור כבר לא כואב. תוך כדי האימון הכאב חזר וזה רק נהיה גרוע יותר, משום מה אני גם מרגיש את זה באזור החזה עכשיו. אני לא יודע מה לעשות הכאב רק החמיר ולא חושב שמתיחות יפתרו את זה.

מה כדאי לי לעשות? אחרי האימון גב הכאב פשוט החמיר בצורה מטורפת ועכשיו כל תזוזה החלק הזה כואב
אל תעשה מתיחות באזור כלל וכלל. אומר לך מנסיון מר ורב.

עיסוי עם כדור טניס + חימום עם מקל מטאטא קודם הסקוואט או אימון כתפיים יעזור לך לעבור את התקופה בשלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית