הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ גריפ שמגביל התקדמות בדדליפט

RubricalTwo

משתמש מתחיל
139
0
נק' מוניטין:
-20
139
0
אהלן אני כמה שנים כבר מתאמן ובגלל שאני בצבא ומתאמן בעיקר בסופשים אימוני עצימות ובבסיס בגלל מגבלה של ציוד אימוני נפח אז אני כבר תקופה בהתקדמות מאוד איטית של משקלים. לאחרונה לאחר התקדמות יחסית טובה בדדליפט אני מתחיל להרגיש שהגריפ שלי מגביל אותי. לדוגמא אימון אחרון עשיתי 5x160 באחיזה משולבת ולאחר מכן עשיתי סתם שחרור כמה חזרות של 120 באחיזה רגילה וממש היה לי קשה החזרות ואחרי 3 חזרות המוט ברח לי. המאמן שראה אמר לי נסה רגע עם רצועות וישר עשיתי 10 חזרות בקלילות.
עכשיו לשאלות:
1)האם אתם ממליצים לי להתחיל להשתמש ברצועות בקביעות?
2)באיזה אחיזה אתם ממליצים להשתמש כדי לשפר את הגריפ + באיזה אחיזה להתשתמש בדדליפט כבד כדי שאמשיך שהשתפר בדדליפט בלי שהגריפ יגביל אותי?
4) ועוד שאלה חצי קשורה- ראיתי במקרה סרטון של ריפ על שראגס כבדים - יש פה מישהו שממליץ להוסיף לתוכנית?

תודה מראש לעונים,
מתן.

אם אתה רוצה לחזק את האחיזה אין שום הגיון להתאמן עם רצועות.

אם בסט המרכזי שלך אין בעיות באחיזה - אין לך בעיות באחיזה.

אין בעיה לעבוד עם רצועות בבק אוף, אבל הייתי מעדיף לעבוד משולבת - כדי לשפר אחיזה.

תנסה לעבוד כמה שפחות עם רצועות, כדי כן לחזק את האחיזה, אולי אפילו תנסה להכניס קצת במהלך היום עבודה ספציפית לאחיזה, דברים שאפשר אפילו לעשות בזמן שאתה יושב בבית, אבל אם אתה חייב לסגור 5 סטים נגיד ואתה לא מצליח בלי רצועות אז תשתמש
אני לא הכי בעד אחיזה משולבת למי שלא מתמודד בתחרויות או משהו (אני יודע שרוב הפורום לא יסכים איתי) כי אחיזה משולבת לאורך זמן יכולה להוביל לאי סימטריה, ויש לה סיכונים, אז אם אתה לא מנסה להגיע למשיכה של כמה שיותר משקל כמה שיותר מהר, אז קח את הזמן ותעבוד על משיכה מאוזנת

נסה לעבוד עם הוק גריפ, לי אישית שיפר מאוד את האחיזה ואני מתקדם איתו רגיל.
רק שתדע אבל שזה כואב בהתחלה

לא מבין על מה אתה מדבר, אם אתה מרים 160 לחמישיה עם משולבת.

זה מאוד הגיוני שתתקשה עם אחיזה רגילה ב120 ! הכל בסדר!

• פותח/ת השרשור
לא מבין על מה אתה מדבר, אם אתה מרים 160 לחמישיה עם משולבת.

זה מאוד הגיוני שתתקשה עם אחיזה רגילה ב120 ! הכל בסדר!

גם עם הוק גריפ? הוא לא אמור לעזור להפחית את החולשה של הגריפ?

הוק גריפ זה סיפור שונה לגמרי.

אני לדוגמא ב180 מתקשה עם אחיזה בהוק גריפ. לדעתי זה יותר קשור לגודל כף יד.

אבל אין לי ממש נסיון עם זה. קל מאוד לטעות עם האחיזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית