הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הערכת אחוז שומן וכמה שאלות

ליאו

משתמש מתחיל
25
1
נק' מוניטין:
1
25
1
היי אני ליאו, זה פוסט ראשון שלי כאן כי במקומות אחרים לא היה רציניים אבל אני רואה שכן כולם מקבלים מענה טוב.. 😃
אז ככה, אני 1.83, כרגע על 89 קילו בערך (תחילת חיטוב לפני שבועיים על 95 קילו), מקווה לרדת לפחות מ-10% שומן אם אפשרי..
תמונה עדכנית של החיטוב:
623072.jpg

7622991.jpg

אשמח להערכת אחוז שומן.

עוד 2 שאלות,
אני כרגע עושה שיטת FBW ככה שיוצא שאני שורף יותר קלואיות מאימון רגיל.. כמה קלוריות נשרפות בערך מאימון כזה של באיזור השעה?
כמו-כן לפי הבנתי אסור לחסר יותר קלוריות מ69 כפול מס' הקילו שומן שבגוף אם רוצים לשמר רמת שריר בגוף.. זה נכון?
כי אם כן זה אומר שנגיד ואני על 12% שומן, מתוך 89 קילו זה יוצא 10.6 קילו, אז המקס' קלוריות לחיסור זה 736?

תודה חברים!

היי אני ליאו, זה פוסט ראשון שלי כאן כי במקומות אחרים לא היה רציניים אבל אני רואה שכן כולם מקבלים מענה טוב.. 😃
אז ככה, אני 1.83, כרגע על 89 קילו בערך (תחילת חיטוב לפני שבועיים על 95 קילו), מקווה לרדת לפחות מ-10% שומן אם אפשרי..
תמונה עדכנית של החיטוב:
623072.jpg

7622991.jpg

אשמח להערכת אחוז שומן.

עוד 2 שאלות,
אני כרגע עושה שיטת FBW ככה שיוצא שאני שורף יותר קלואיות מאימון רגיל.. כמה קלוריות נשרפות בערך מאימון כזה של באיזור השעה?
כמו-כן לפי הבנתי אסור לחסר יותר קלוריות מ69 כפול מס' הקילו שומן שבגוף אם רוצים לשמר רמת שריר בגוף.. זה נכון?
כי אם כן זה אומר שנגיד ואני על 12% שומן, מתוך 89 קילו זה יוצא 10.6 קילו, אז המקס' קלוריות לחיסור זה 736?

תודה חברים!
במקומך הייתי זונח את המספרים כי בוודאי שאין ערכים מוחלטים מדוייקים כדי שמה שרשמת יהיה נכון.
הייתי מעריך שאתה 17-18% שומן.
לא הייתי מחטב מתחת ל-10% במסת השריר הקיימת. תיראה עור ועצמות בסיום החיטוב.

• פותח/ת השרשור
במקומך הייתי זונח את המספרים כי בוודאי שאין ערכים מוחלטים מדוייקים כדי שמה שרשמת יהיה נכון.
הייתי מעריך שאתה 17-18% שומן.
לא הייתי מחטב מתחת ל-10% במסת השריר הקיימת. תיראה עור ועצמות בסיום החיטוב.
תודה על התגובה, עוד כמה שאלות..
א. יש מצב שאני נראה שמן ואני לא? כי אני לא ממש שמן אבל יש לי כרס קטנה (כמו שרואים), אולי כי סיימתי עכשיו SS..
בכל מקרה המשקלי עבודה שלי די גבוהיים אז אני לא באמת גוש עצמות (סקוואט 140Kg 5x3, בנצ' 80Kg 5x3, דדליפט 120Kg 5x3).
ב. לדעתך לאיזה אחוז כדאי לרדת ולאן להמשיך משם? וכמה זמן להמשיך את החיטוב בערך (חיטוב מושקע עם חיסור של 600 קלוריות כרגע)?

תודה על התגובה, עוד כמה שאלות..
א. יש מצב שאני נראה שמן ואני לא? כי אני לא ממש שמן אבל יש לי כרס קטנה (כמו שרואים), אולי כי סיימתי עכשיו SS..
בכל מקרה המשקלי עבודה שלי די גבוהיים אז אני לא באמת גוש עצמות (סקוואט 140Kg 5x3, בנצ' 80Kg 5x3, דדליפט 120Kg 5x3).
ב. לדעתך לאיזה אחוז כדאי לרדת ולאן להמשיך משם? וכמה זמן להמשיך את החיטוב בערך (חיטוב מושקע עם חיסור של 600 קלוריות כרגע)?
אתה איך שאתה נראה לך...
לא רשמתי שאתה עור ועצמות אלא שלרדת לאחוז חד-ספרתי של שומן ללא חומרים וללא מסת שריר מאוד משמעותית לרובנו נראה רע.
בסופו של דבר זאת החלטה שלך עד כמה לחטב וכמה לרוץ עם המסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית