הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית תחת מגבלת זמן

מבלי להתייחס לדיון חם המזג ביניכם, את הקול שלי הפעם דווקא אתן לתום, באופן חלקי. עבודה משלימה על השרירים יכולה ברוב המקרים להועיל ובטח שלתרום לגדילה עודפת. אבל כל מקרה לגופו. נניח לssניק מתחיל לא הייתי מציע לפמפם בייספס כל כך מוקדם. אבל להכיר את התרגיל והטכניקה דווקא כן

מבלי להתייחס לדיון חם המזג ביניכם, את הקול שלי הפעם דווקא אתן לתום, באופן חלקי. עבודה משלימה על השרירים יכולה ברוב המקרים להועיל ובטח שלתרום לגדילה עודפת. אבל כל מקרה לגופו. נניח לssניק מתחיל לא הייתי מציע לפמפם בייספס כל כך מוקדם. אבל להכיר את התרגיל והטכניקה דווקא כן

אוקי אבל אולי לפחות תודה שזה קצת מצחיק לכתוב "להכיר התרגיל והטכניקה" כשמדובר בבייספס.

תום שוחט פרות קדושות פה בפורום.
לא שוחט... יש את אלה שמעוניינים להסקביט/למשוך/ללחוץ כבד ואני מכבד את זה למרות שהזרועות קטנות (הם קוראים לזה: "בפרופורציה")

(אגב, ב-ss תרגיל בייספס הוא תרגיל עזר לכל דבר ועניין כך שלא ברורה לי הרתיע ה והסלידה ממנו...)

נערך לאחרונה:
למרות שזה נכון לגבי כל מתאמן, זה תמיד מועיל להכיר וללמוד תנועות חדשות, אבל לגבי השאלה האם בנאדם צריך לבצע את התרגיל או לא זו כבר שאלה אחרת, שמאוד תלויה בשלב של המתאמן ולמטרות שלו (מי שמתאמן למטרות כוח ירוויח מעט מאוד מלעבוד על ביספס, ומי שבילדינג אין לו מה לעשות בלי תרגילים כאלה)
וזה מחזיר אותי למה שפותח הדיון שאל, ולדעתי אם הוא רק מודאג שהידיים שלו ישארו קטנות כששאר הגוף יגדל, אז אין לו מה לדאוג, זה לא יקרה

Back
למעלה תחתית