הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דגשים לחיטוב

whatever

משתמש מתחיל
34
1
נק' מוניטין:
1
34
1
שלום אני מתחיל חיטוב בתחילת החורף :/.
אני כרגע עושה AB שלוש פעמים בשבוע. כמה שאלות, תודה לעוזרים.

1) הבנתי שנשארים באותה התוכנית, אבל לגבי העצימות לא ברור לי האם אני אמור לשמר אותה?
2) האם אין בעיה להישאר עם תרגילים עצימים כגון דדליפט וסקוואט בחיטוב?
3) האם טווח החזרות משתנה? עדיף שמונה או יותר על פני 5-6 עצימים?.
4) האם לפני אמון לאכול מנת פחמימות לא פחותה מזה שבאימון למסה?
5) עד כמה גרוע מאכלי חלב וטונה עם נתרן לא מועט ? אני מסתמך עליהם לא מעט במסה..

1. בחיטוב יש עדיפות עליונה לשמור על העצימות, וכשנהיה קשה מקריבים נפח בשביל זה. כלומר מצמצמים את מספר הסטים ואפילו עוברים לפירמידה לסט עצים אחד במטרה לנסות לשמור על משקלי העבודה ודרכם גם על מסת השריר.
2. אין שום בעיה, להפך.
3. לא. תישאר ב-5-6.
4. כמות הפחמימות תלויה בדיאטה שלך. בגדול כדאי לרכז את הפחמימות היומיות סביב האימון כדי להרגיש יותר אנרגטי.
5. לא גרוע. אם אתה חושש מצבירת נוזלים, ממילא כשתצא מהחיטוב הנוזלים האלה יחזרו, כך שזה לא משנה.

• פותח/ת השרשור
1. בחיטוב יש עדיפות עליונה לשמור על העצימות, וכשנהיה קשה מקריבים נפח בשביל זה. כלומר מצמצמים את מספר הסטים ואפילו עוברים לפירמידה לסט עצים אחד במטרה לנסות לשמור על משקלי העבודה ודרכם גם על מסת השריר.
2. אין שום בעיה, להפך.
3. לא. תישאר ב-5-6.
4. כמות הפחמימות תלויה בדיאטה שלך. בגדול כדאי לרכז את הפחמימות היומיות סביב האימון כדי להרגיש יותר אנרגטי.
5. לא גרוע. אם אתה חושש מצבירת נוזלים, ממילא כשתצא מהחיטוב הנוזלים האלה יחזרו, כך שזה לא משנה.

תודה רבה על הפירוט 😃.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית