הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוסר התאמה למילטרי פרס?

• פותח/ת השרשור YoH
  • פורסם בתאריך

YoH

משתמש מתחיל
98
8
נק' מוניטין:
8
98
8
שלום לכולם , אני מתאמן בss כבר כחודשיים ומתקדם בכל התרגילים, במילטרי פרס אני יכול להעלות ללפחות 12.5 כל צד אבל כשאני מתחמם עם 10 רק אני מרגיש צריבה חזקה בשכמה הימנית מאחורה.. מה שמונע ממני לעשות את התרגיל, אני מוצא את עצמי עושה פרס עם משקל קל כבר 4 5 אימונים כי אני לא יכול ללחוץ כבד בלי הצריבה הזו בשכמה, אני מרגיש את האיזור הזה גם אחרי סקוואט וגם אחרי בנצ (בעיקר אחרי סקוואט וגם אם אני יושב הרבה זמן ללא משענת) מה הבעיה? התרגיל לא מתאים לי או שזה בכלל פציעה?

• פותח/ת השרשור
לעשות את זה היום במכון לפני שאני עושה פרס?
--- עידכון הודעה, לפני 8 דקות, תאריך ההודעות המקורית: לפני 8 דקות
תנסה לפני, משקל נורא קל כדי להזרים דם ותראה אם עדיין כואב במהלך התרגיל או לא

• פותח/ת השרשור
תנסה לפני, משקל נורא קל כדי להזרים דם ותראה אם עדיין כואב במהלך התרגיל או לא
עשיתי מלא חזרות ממה שאמרת והתחממתי עם מוט ריק לאט לאט ואז במשקל בערך 60 אחוז ממשקל עבודה הרגשתי את השכמה ממש, הפסקתי בסט 3 חזרה 4 מרוב הכאב אני לא יכול לעשות מילטרי פרס בלי הכאב הזה, אעלה סירטון בקרוב

• פותח/ת השרשור
איפה בידיוק בשכמה הכאב? באיזה שלב בהרמה הוא מופיע?
כאן בערך, אני מרגיש מן צריבה קטנה ואם אני ממשיך כל חזרה הצריבה מתחזקת, הצריבה מופיע בחצי הדרך שלי חזור כשהמוט עוד מעל הראש

קבצים מצורפים

• 20161104_175809.jpg
    20161104_175809.jpg
    KB 68.7 · צפיות: 139
כאן בערך, אני מרגיש מן צריבה קטנה ואם אני ממשיך כל חזרה הצריבה מתחזקת, הצריבה מופיע בחצי הדרך שלי חזור כשהמוט עוד מעל הראש
זה משהו שתמיד היה לך, או רק הופיע לאחרונה?

לפני 4 או 5 אימונים, יכול להיות שזה דלקת או פציעה? גם בסקוואט אני מרגיש את האיזור וגם סתם ביום יום אם אני מתמתח
בהחלט יכולה להיות דלקת
קח טיפה מנוחה, שים וולטרן, ואולי גם קח איבופרופן, אמור לעבור תוך כמה ימים

כאבים באיזור הזה זו לא תופעה נפוצה, אני חושב שכדאי שתנוח מעט, ותעשה אולי אימונים קלים.

בכל אופן אני חושב כמו המהלך הלבן שרצוי שתעשה קצת תרגילים ספציפים למייצבי הכתף עם פולי או גומייה, חפש תרגילים ל rotator cuffs ביוטיוב, תמצא הרבה תוצאות

• פותח/ת השרשור
כאבים באיזור הזה זו לא תופעה נפוצה, אני חושב שכדאי שתנוח מעט, ותעשה אולי אימונים קלים.

בכל אופן אני חושב כמו המהלך הלבן שרצוי שתעשה קצת תרגילים ספציפים למייצבי הכתף עם פולי או גומייה, חפש תרגילים ל rotator cuffs ביוטיוב, תמצא הרבה תוצאות
תודה רבה על המענה, כמה זמן בערך לנוח? שבוע? וכמה פעמים לעשות את התרגילים לכתף ומתי

תודה רבה על המענה, כמה זמן בערך לנוח? שבוע? וכמה פעמים לעשות את התרגילים לכתף ומתי
אתה לא חייב לנוח לגמרי, כן תמנע מהתרגילים שגורמים לכאב, לגבי התרגילים למייצבי כתף, תכניס אותם אחרי האימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית