הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העלאת משקל בפרס

HaraBePita

משתמש מתחיל
18
7
נק' מוניטין:
7
18
7
כרגע מבצע את הלינארית של ביל סטאר, האם הגיוני שהעלייה בפרס תהיה איטית יותר ביחס לשאר התרגילים?
היום נכשלתי ב65 קילו (הצלחתי 4), בכל שאר התרגילים אני מעלה 2.5 כל שבוע בלי בעיה.
להמשיך אימון הבא עם אותו משקל?

יש לציין שהפרס שלי גבוה מאוד ביחס לבנץ' (אימון אחרון 80 קילו).

בפרס תעשה ריסט אחרי שתיים-שלוש כשלים.
אין מה לעשות זה התרגיל שמערב הכי פחות קבוצות שרירים מבין הארבעה אז מן הסתם שהפוטנציאל של להרים הרבה בתרגיל הזה יהיה קטן יותר משאר התרגילים.

אם כבר הנושא הוקפץ ככה אני חייב לשאול, יש לך יותר מ65 לשלשה, וזה לא בא ברגל, זה משהו שבא עם ניסיון, איך אתה מופתע שהשיפור בפרס יותר איטי/קטן/בעייתי משאר הבסיסיים?

• פותח/ת השרשור
אם כבר הנושא הוקפץ ככה אני חייב לשאול, יש לך יותר מ65 לשלשה, וזה לא בא ברגל, זה משהו שבא עם ניסיון, איך אתה מופתע שהשיפור בפרס יותר איטי/קטן/בעייתי משאר הבסיסיים?

לא מופתע, יותר שואל איך ההתקדמות אמורה להראות במצבים כאלה.
אגב, ראיתי שבסאל ספורט מוכרים סט משקולות קטנות (פחות מ 1.25 קילו), האם כדאי לקנות ולהשתמש?
אולי זה יהיה יעיל יותר בתרגילים כאלה להעלות פחות מ2.5 קילו כל אימון?

כמו שפרס הוא התרגיל עם המשקלי עבודה הכי קלים (בד"כ), כך גם ההתקדמות בו.
וכן כדאי, עדיף להתקדם לאט וחלק מאשר "מהר" ולהגיע לכשלים בגלל שהקפיצות המינימאליות גבוהות מידי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית