עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אימון נפח:
סקוואט:
72.5X3X5
הרגיש די קשה אבל לפחות סוף סוף חזרתי למשקל הזה אחרי הנפילה שהייתה לי
בנץ':
42.5X3X5
שכחתי לעשות עצירות אבל זה לא היה קשה , עלה מהר
פנדלי רואו:
37.5X5X5
העלתי ב5.5 היה די קשה אז אני אשאר עם המשקל הזה
אימון נפח אחרון לפני תחרות, הורדתי מ5X5 ל3X5 כי לא היה לי כוח
כן, התאמנתי בוולקןמהיום?
בוגדתכן, התאמנתי בוולקן
החלטתי להתחרות בסוף במאי ולא באפריל כי באפריל אין לי אף מתחרה ובמאי יש מלא אז אני מעדיפה לקחת את האתגר מאשר להתרות מול עצמי
אימון התאוששות:
סקוואט:
50X3X3
עשיתי ATG וגם עבדתי על טכניקה יותר, מופתעת שזה הלך ממש קל בלי חגורה
פרס:
25X3X3
צין אפס:
3X5
שוב עבדתי קצת על קלינים ניסיתי לפחות לעבוד על טכניקה אבל זה ממש מסובך
אני חושבת אולי אחרי התחרות לעשות קצת הפסקה מפאוורליטינג לחודשיים - שלוש וללכת למאמן וויטליפטינג אבל לא יודעת בינתיים.
משקל גוף 49.1
עלייה של 200 גרם מפעם קודמת
אימון ''עצימות'':
סקוואט:
70X3 (נראה לי שזה 3 לא זוכרת בדיוק)
רציתי לעשות 75 ל-5 כמו פעם קודמת אבל כשרק הרמתי את המוט כבר הבנתי שזה לא יקרה אז ויתרתי
בנץ':
45X3
היה בסדר , אותו משקל וחזרות כמו פעם קודמת
דדליפט:
90X5
ירד ב2.5 קילו מפעם קודמת, אבל אני די מרוצה כי לא ציפיתי שהמוט בכלל יזוז, לפחות הטכניקה לא הייתה נוראית
מזל שאני לא מתחרה שבוע הבא, אחרי האימון הזה אין מצב שהייתי בכלל מצליחה לעשות משהו בתחרות.
אני אוסיף קלוריות ואנסה לישון יותר (אני ישנה ממש קצת וזה פוגע בהתאוששות)
אתה מתכוון לסקוואט? להוריד ל70 לנפח זה יספיק? (גם השבוע עשיתי רק 3 סטים..)התחלת ממשקל גבוה מדי בנפח שמעייף אותך בעצימות לדעתי, המטרה בטקסס זה יותר להצליח את העצימות מאשר את הנפח, הנפח זה עזר.
אני חושב שריסט קטן לכיוון ה67.5 נפח יהיה טוב, עצימות תנסי 75*5\3 ואם יהיה טוב אפשר להתקדם ב2.5, בעיון קצר נראה שהשבועיים שלוש האחרונים דיי התחרבשו עקב הנפח הגבוהאתה מתכוון לסקוואט? להוריד ל70 לנפח זה יספיק? (גם השבוע עשיתי רק 3 סטים..)
אימון נפח:
סקוואט:
65X5X5
אז כן התחלתי ריסט ומקווה זה באמת ישפיע טוב יותר על האימוני עצימות
בנץ':
42.5X5X5
נכון שהמשקל אותו משקל (כבר הרבה זמן) אבל זו פעם ראשונה שעשיתי אותו ל5 חזרות ו5 סטים מלאים בלי כשל אחד, למרות שאחרי סט 2 חשבתי כבר לוותר לעשות רק 3 דווקא בסטים האחרונים הלך יותר קל.
שמעתי מישהו שאמר שאני אשבור את הגב בגלל הקשתה, אני צריכה להקשיב לו חבל שאני סתם הורסת את הגוף 🤦♂️
פנדלי רואו:
32X5X5
המשקל ירד ב5.5 מפעם קודמת לא יודעת למה אבל מקווה שזה לא ישפיע על הדדליפט
זה היה אימון על 0 שעות שינה, לא ישנתי הלילה אפילו לא 10 דקות והרגשתי הרבה יותר טוב וערנית מאשר 8 שעות שינה שוקלת לאמץ את ההרגל הזה
אימון התאוששות:
סקוואט:
50X3X3
פרס:
30X3X3
יכול להיות שהמשקל היה יותר מדי ליום התאוששות אבל האמת שזה הרגיש די קל
צין אפס:
3X5,5,6
בסט השלישי בטעות עשיתי 6 חזרות במקום 5
מצד אחד החגורה אומרת שהעלתי במשקל, מצד שני הצין אפס היו יותר מדי קלים .. נראה מחר
משקל גוף 49.7
עלייה של 600 גרם מפעם קודמת
אימון עצימות:
סקוואט:
70X5
75X5
לא רק שזה לא היה קשה אני חושבת הייתה לי עוד חזרה או שתיים, לגמרי עשה לי את היום , לגמרי לא תכננתי חשבתי לעשות 3 חזרות או בכלל לא לעשות אבל אני ממש מרוצה. כנראה שבאמת הנפח היה גבוה מדי
בנץ':
45X3
עדיין תקועה בבנץ' על אותו מספר חזרות, אני אוריד את הנפח כמו בסקוואט מקווה שזה יעזור
דדליפט:
92.5X5
היה כל כך קשה חשבתי אני אמות באמצע
התחרות מתקרבת ועד עכשיו לא חשבתי עדיין על המטרות , אז זה מה שאני מקווה שיהיה:
(קטגוריה עד 48)
סקוואט- 87.5
בנץ'- 52.5
דדליפט- 110
אימון נפח:
סקוואט:
67.5X5X5
בנץ':
37.5X5X5 (עצירה של 2-3 שניות)
התחלתי את הריסט , היה ממש קל
פנדלי רואו:
34.5X5X5
נראה לי התבלבלתי בספירה של הסטים באמצע
היה די קשה
עוד פעם לא ישנתי , לא יודעת למה זה קורה
אימון התאוששות:
סקוואט:
50X3X3
פרס:
27.5X3X3
צין אפס:
3X5
משקל גוף 49.7
אין עלייה מפעם קודמת
אימון עצימות:
סקוואט:
77.5X4 PR
העלתי ב2.5 אבל חבל שעשיתי רק 4 חזרות ולא 5, אחרי ה-4 שבקושי הצלחתי חשבתי שאני כנראה כבר לא אצליח 5 אז וויתרתי. לא יודעת אם לנסות שבוע הבא עם 80 או 77.5 ל-5
בנץ':
45X4
עדיין לא מצליחה 5 חזרות, לפחות שיפרתי בחזרה זה גם משהו.. נראה לי
דדליפט:
90X5
ירידה של 2.5, אני בזמן האחרון תקועה על 90\92.5
ניסיתי 95 לא הזזתי את המוט בכלל, ה90 הזה היה כבד לא יודעת למה הדדליפט שלי כל כך חלש
משנה מטרה לתחרות בדדליפט: 105