הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה [הוסר]

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
תעשי שבוע הבא 80 לשלשה

ItsMe עדכן/ה את הלוג ״LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה״:

עדכון לוג: 08/05/17

נפח:

סקוואט:
70X5X5
מודה שזה לא הרגיש הכי קל, אבל אולי יש קשר לזה שאני לא מרגישה טוב בכללי

סט שני מצולם:

עכשיו שאני מסתכלת על הסרטון אני מבינה שאני שוברת מקביל יותר ממה שחשבתי, תמיד זה מבלבל אותי שאני מסתכלת במראה מקדימה וזה נראה כאילו אני עושה חצי סקוואט

בנץ':
40X5X5 עצירה של 2 שניות
מנוחות די קצרות, היה קל

סט שני מצולם:

לא הסט הכי טוב שלי מבחינת טכניקה

פנדלי רואו:
32X5X5
הורדתי את המשקל אולי זה יותר , לא רוצה שיפריע לדדליפט

קרא את שאר עדכון הלוג...

בסט סקוואט את "זורקת" את האגן לאחור בעלייה. בדרך כלל זה קורה כאשר המשקל כבד מידי על הארבע ראשי וכך חלק מהעומס עובר למיישרי הגב. זה גורם לסוג של סקוואט "דו שלבי". קודם עלייה חלקית של הרגליים ואז "גוד מורנינג" על מנת להשלים את התנועה.

זאת לא שגיאה, אבל זה אומר שאת צריכה לחזק את שרירי הירך שלך

בסט סקוואט את "זורקת" את האגן לאחור בעלייה. בדרך כלל זה קורה כאשר המשקל כבד מידי על הארבע ראשי וכך חלק מהעומס עובר למיישרי הגב. זה גורם לסוג של סקוואט "דו שלבי". קודם עלייה חלקית של הרגליים ואז "גוד מורנינג" על מנת להשלים את התנועה.

זאת לא שגיאה, אבל זה אומר שאת צריכה לחזק את שרירי הירך שלך
איך לחזק אותם? זה יכול להפריע להתקדמות או לגרום לפציעה?

הרבה זמן לא נכנסתי ללוג שלך, התקדמת יפה מאוד 🤩

זה יכול להפריע להתקדמות ולגרום לפציעה אם בסופו של דבר המשקל יהיה כבד מידי גם לגב. יש סיכון ליפול קדימה בנוסף.
בלהפריע להתקדמות הכוונה היא שאת עלולה להגיע לתיקרה מהר יותר.
תמשיכי לעשות סקוואטים ופשוט תחשבי על להתרומם על ידי דחיפה של הריצפה עם הרגליים. אל תחשבי על להרים את האגן אלא על דחיפה של הריצפה כלפיי מטה עם אגן נעול במקום (כמו בקפיצה לגובה מעמדת סקוואט).

עבודת עזר (שאני לא יודע אם כדאי או לא) היא פרונט סקוואטים עם משקל יחסית נמוך
אגב, זה תקף כל עוד תמשיכי לעשות היי באר.
אני גם עושה היי בר

התקדמת יפה בזמן שלא הייתי פה
גם הסקוואט של נראה הרבה יותר טוב והשתפר
לגבי העלייה של התחת אני לא בדיוק מסכים זה יותר היפ דרייב מאשר חולשה של שרירים מסויימים
זה לא הגיע למצב מאוד חמור שבאמת הסקוואט שלך נהפך לגוד מורנינג באמצע התנועה
לדעתי את יכולה להמשיך ככה הכל טוב

עדכון לוג: 12/05/17

עצימות:

סקוואט:
80X5 PR
הדבר הכי טוב שקרה לי בזמן האחרון, היה קשה והטכניקה ב2-3 חזרות האחרונות הייתה לא משהו אבל עדיין אני מרוצה מאוד.

בנץ':
47.5X2 F
47.5X2 F
אז בפעם הראשונה נכשלתי בחזרה השנייה, ניסיתי עוד פעם חשבתי אולי שלא נחתי מספיק ושוב עלתה רק חזרה אחת. די מבאס

דדליפט:
92.5X5
קליל, אבל גם פעם אחרונה שעשיתי 92.5 דדליפט והוא היה קל אחר כך הייתה לי ירידה אז אני מקווה שזה לא מה שיקרה הפעם.

תכנונים לעצימות של שבוע הבא:
סקוואט שוב 80 ל-5
בנץ' 47.5 ל-3 או ל-5
דדליפט 95 ל-5
וככה אני אסגור את ההכנה לתחרות (אני לא אתאמן שבוע אחרי)

והמשקל בכלל לא היה נכון אתמול, אני 49.5 (שזה ירידה של 200 גרם מפעם קודמת) בגלל שאתמול נשקלתי במקום אחר רציתי לבדוק היום שזה באמת נכון ומסתבר שהייתה סטייה של 500 גרם

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 15/05/17

נפח (אחרון)-

סקוואט:
70X5X5
הרגיש קצת פחות טוב מפעם קודמת.
סרטון של סט חמישי: (צילמתי עוד 3 סטים אבל אין לי כוח לערוך אותם אז בחרתי אחד)

בנץ':
40X5X5 עם עצירה 2 שניות
סרטון סט לא זוכרת איזה:

פנדלי רואו:
34.5X5X5
סרטון סט שני:

אז ככה סיימתי את האימון נפח אחרון לפני התחרות, יום שישי עצימות אחרון ושבוע הבא נראה לי אני אעשה יום שני אימון קליל עם פקודות.
אלה המטרות הסופיות לתחרות:
סקוואט - 90
בנץ' - 50
דדליפט - 107.5
אני אתחיל ייבוש יום רביעי נראה לי מקווה להגיע למשקל 46-47

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 19/05/17

עצימות(?) -

סקוואט:
80*1
כמובן שזה ממש גרוע כי שבוע שעבר הצלחתי 5 חזרות עם המשקל הזה

בנץ':
45*5f
רק 4 חזרות עלו בסדר גם משהו

דדליפט:
95*4 PR
האמת לא ניסיתי את ה-5, יש מצב שזה היה עולה בגריינד ממש ממש איטי אבל לא רציתי לנסות

השבוע הזה היה ממש נורא מבחינת תזונה ושינה, אכלתי ממש גרוע אין לי תאבון בכלל ובכלל לא לדבר על זה ששינה נורמלית לא הייתה אין לי כבר מוטיבציה לתחרות הזו אני כנראה פורשת ממנה גם אחרי האימון הזה אני ממש לא אהיה מוכנה בעוד 6 ימים

קרא את שאר עדכון הלוג...

מאיפה כל בעיות השינה האלה? ניסית מלטונין?
ובכללי נראה שרק הסקוואט לא משקף באימון הזה... את יכולה לפתוח עם 72.5-37.5-90 ולהגיע למטרות שלך בכיף

מאיפה כל בעיות השינה האלה? ניסית מלטונין?
ובכללי נראה שרק הסקוואט לא משקף באימון הזה... את יכולה לפתוח עם 72.5-37.5-90 ולהגיע למטרות שלך בכיף
אני לא יודעת למה, ניסיתי משהו שקוראים לו טונייט ובהתחלה זה עבד פעם פעמיים עכשיו כבר לא משפיע עלי.
אני יודעת שרק הסקוואט יצא לא טוב אבל בכללי זה היה אימון ממש קשה לא יודעת אם אצליח להתאושש עד התחרות

אני לא יודעת למה, ניסיתי משהו שקוראים לו טונייט ובהתחלה זה עבד פעם פעמיים עכשיו כבר לא משפיע עלי.
אני יודעת שרק הסקוואט יצא לא טוב אבל בכללי זה היה אימון ממש קשה לא יודעת אם אצליח להתאושש עד התחרות
עם אימון הזרמת דם בשני אני מאמין שכן
אה והייבוש באמת יפגע בהתאוששות מהאימון הזה אז ממליץ לך לא לייבש

עם אימון הזרמת דם בשני אני מאמין שכן
אה והייבוש באמת יפגע בהתאוששות מהאימון הזה אז ממליץ לך לא לייבש
תודה על העזרה אבל החלטתי שאני לא משתתפת בסוף (סיבות אחרות אבל לא משנה)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית