הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה [הוסר]

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
ItsMe עדכן/ה את הלוג ״LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה״:

עדכון לוג: 15/12/16

אימון A -

סקוואט:
60×3×5

דדליפט:
80×1×5

בנץ'
32.5×3×5

אני יודעת שאמרתם לי לעשות היום 55 קילו סקוואט אבל הרגשתי ממש בסדר עם ה60 הכל היה תקין הצלחתי לשבור מקביל בכל החזרות ולא היו בעיות, אבל אני לא יודעת אם פעם הבאה לעשות 62.5 כמו שכבר עשיתי פעם או 65 . הדדליפט ניסיתי לעשות 85 אבל לא הצליח אז כנראה שכבר הגעתי למקסימום שלי, (ורק עכשיו הבנתי שיכולתי לנסות 82.5 אבל גם ה80 היה גבולי קצת אז בסדר לא נורא) הבנץ' היה מעולה לפני 2 אימונים ירדתי דווקא בבנץ ב2.5 אבל היום הצלחתי להעלות אותם ואפילו הרגשתי שיכולתי עוד. אני קצת בבעיה כי נראה שאני מתחילה להיתקע במשקלים וזה אומר שאני אצטרך לעשןת ריסט, אבל כמו שאמרו לי פה לא עושים ריסט לפני תחרות ככה שאין לי מושג מה לעשות?

קרא את שאר עדכון הלוג...

תוסיפי קלוריות זה תמיד עובד
בסקוואט אם הרגיש טוב ממש לכי על 65
אם קצת הרגיש מעורער לכי על 62.5
דדליפט תעשי 82.5

תוסיפי קלוריות זה תמיד עובד
בסקוואט אם הרגיש טוב ממש לכי על 65
אם קצת הרגיש מעורער לכי על 62.5
דדליפט תעשי 82.5
חשבתי להוסיף קלוריות אבל כבר הוספתי שבוע שעבר 60 ועליתי יותר ממה שאני רוצה(לא משנה שזה הרוב נוזלים) אני לא רוצה לבוא לתחרות עם משקל גבוה ממה שאני רוצה אז אני פשוט אעשה מה שכתבת

חשבתי להוסיף קלוריות אבל כבר הוספתי שבוע שעבר 60 ועליתי יותר ממה שאני רוצה(לא משנה שזה הרוב נוזלים) אני לא רוצה לבוא לתחרות עם משקל גבוה ממה שאני רוצה אז אני פשוט אעשה מה שכתבת

מה זה משנה אם תהיי 45 או 46 או 47? את בקטגוריה עד 48

מה זה משנה אם תהיי 45 או 46 או 47? את בקטגוריה עד 48
אבל בחישוב יש התייחסות גם למשקל לא? אם נגיד אני אעשה סתם דוגמה סקוואט 70 על משקל 47 הניקוד או איך שלא קוראים לזה יהיה פחות טוב מאם זה יהיה סקוואט 70 על משקל 45 למשל

זה לא משנה גם אם תהיי 49 50 או 120 קילו
את לא מנסה לשבור שיאי עולם בקט' מסויימת או שיאי ישראל
את לא מנסה גם לקחת אבסולוטי או גביע כלשהו
אם אני לא טועה את באה לכיף ולהתנסות
אז עדיף שתוסיפי קלוריות ותוציאי את המקסימום שלך מאשר תוציאי תוצאה בינונית

החישוב של הניקוד לפי WILKS RESHEL וכו' זה לחישוב מנצחים אבסולוטים ולא לכל אדם
אז אין לך מה להתייחס לזה כלכך

• אהבתי
Reactions: liv
זה לא משנה גם אם תהיי 49 50 או 120 קילו
את לא מנסה לשבור שיאי עולם בקט' מסויימת או שיאי ישראל
את לא מנסה גם לקחת אבסולוטי או גביע כלשהו
אם אני לא טועה את באה לכיף ולהתנסות
אז עדיף שתוסיפי קלוריות ותוציאי את המקסימום שלך מאשר תוציאי תוצאה בינונית

החישוב של הניקוד לפי WILKS RESHEL וכו' זה לחישוב מנצחים אבסולוטים ולא לכל אדם
אז אין לך מה להתייחס לזה כלכך
נכון שאני באה לכיף קודם כל , אבל אני גם לוקחת את זה מאוד ברצינות (לא רוצה לומר שאני משתתפת כדי לנצח כי אף אחד לא יודע מה יהיה אבל אני לא מתחרה רק לכיף לא יודעת איך לנסח את זה) אבל זה אומר שהמנצח לא יקבע דווקא לפי היחס של המשקל גוף והמשקל שהרים?

נכון שאני באה לכיף קודם כל , אבל אני גם לוקחת את זה מאוד ברצינות (לא רוצה לומר שאני משתתפת כדי לנצח כי אף אחד לא יודע מה יהיה אבל אני לא מתחרה רק לכיף לא יודעת איך לנסח את זה) אבל זה אומר שהמנצח לא יקבע דווקא לפי היחס של המשקל גוף והמשקל שהרים?

הנוסחא נקבעת לפי הרבה פרמטרים אבל הבדל של קילו לפה ולשם לא יעשה נזק רציני בניקוד הסופי
תבואי כדי לנצח את עצמך ולא אחרים, זו תחרות ראשונה תלמדי את כללי המשחק תלמדי להכיר את הגוף שלך ואיך הוא מגיב ביום תחרות וכמה לקפוץ בין כניסות וכמה גבוה את יכולה להוציא את הRM1 שלך
תחרות שנייה כבר תחשבי על גביע

עדכון לוג: 18/12/16

אימון B -

סקוואט:
62.5×3×5

מתח:
3×5

פרס:
22.5×3×5

טוב אז קודם כל נחמד לראות שהמשקלים שלי חזרו. הסקוואט סט ראשון היה יחסית קשה ולא שברתי כל כך מקביל בכל החזרות כמו שצריך אבל סט שני היה בסדר גמור וסט שלישי הצלחתי רק חזרה אחת אולי לא נחתי מספיק למרות שנחתי משהו כמו מינימום 7 דקות אבל סט אחר כך ניסיתי שוב והיה בסדר למרות שנחתי אפילו פחות.
הפרס היה קצת קשה פעם אחרונה שעשיתי ירדתי ב2.5 עכשיו חזרתי למשקל שהיה ואני מקווה להתקדם כמה שיותר עד התחרות ושיהיה בסדר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/12/16

אימון A -

סקוואט:
65×2×5

בנץ':
32.5×3×5

דדליפט:
80×1×5

לא מרוצה מהאימון יכולתי יותר אבל בגלל שבדיוק לפני האימון הייתי צריכה לרוץ תרתי משמע הריצה דפקה לי את האימון לא נחתי טוב והגעתי עייפה , אז הסקוואט 2 סטים כי הסט הראשון היה בסדר גמור הסט השני נכשלתי בחזרה הראשונה סט שלישי לא שברתי כל כך מקביל וכבר הייתי עייפה פיזית ונפשית בשביל סט שלישי אז וויתרתי עליו אבל לפחות הצלחתי להעלות משקל ל65 אז זה כבר בסדר. הבנץ' ניסיתי לעשות 35 אבל נכשלתי בחזרה רביעית של הסט הראשון אז הורדתי חזרה ל32.5 והיה בסדר בלי בעיות. בדדליפט הרגשתי כבר כמעט מתה בסט הראשון המוט כל הזמן נפל לי מהיידים כי לא שמתי מגנזיום בחזרה ה3 כבר פשוט נפל אז שמתי מגנזיום ועשיתי סט שלם של 5 חזרות כמו שצריך.

בקיצור, בהתחשב בזה שזה היה האימון הכבד האחרון לפני התחרות בבנץ' ודדליפט אני לא כל כך מרוצה כי אני יודעת שיכולתי יותר אם לא הייתי באה עייפה לאימון.

כמה שאלות:
1. בסקוואט ביום חמישי לעשות 65 או 67.5 ? אני ממש מתלבטת
2. שבוע הבא האימונים יום ראשון ושלישי שניהם צריכים להיות קלים נכון?

קרא את שאר עדכון הלוג...

תעשי בחמישי 67.5 סקוואט, יום ראשון תתני 70 אחוז מהמשקלים בסקוואט ובנצ' ובשלישי רק סקוואט קל מאוד 50-60 אחוז.

תעשי בחמישי 67.5 סקוואט, יום ראשון תתני 70 אחוז מהמשקלים בסקוואט ובנצ' ובשלישי רק סקוואט קל מאוד 50-60 אחוז.
אז ביום ראשון גם דדליפט 70 אחוז? או שאני יכולה לנסות לשפר אותו ולעשות 82.5? ובשלישי רק אימון סקוואט? בלי פרס ומתח?

יום ראשון 70 אחוז ל3x5 רק סקוואט ובנצ'(בלי דדליפט, 70 אחוז מהמשקל האחרון שעשית ל3x5).
שלישי רק סקוואט עם 50-60 אחוז (בלי שום תרגיל אחר)

יש לך עוד 3.5 קילו לעלות ועדיין להיכנס לקטגוריה, אל תפחדי לעלות קצת יותר השבוע אם זה יתן לך יותר כוח בתחרות.
אל תשכחי לבוא להגיד שלום בתחרות 😁
צודקת אני כבר העלתי את הקלוריות מהפעם שכבר אמרתם לי שבוע שעבר, וברור שאני אומר שלום איך לא? 😃

• אהבתי
Reactions: liv
צודקת אני כבר העלתי את הקלוריות מהפעם שכבר אמרתם לי שבוע שעבר, וברור שאני אומר שלום איך לא? 😃

יש לך תכנון פלוס מינוס לכמה את רוצה להרים שם?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית