הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה [הוסר]

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אין בעיה בלעבוד עם חגורה בשלב שלך. מה שאנשים שוכחים זה שאת שוקלת 43 ואת מרימה "רק" 55 קילו ושאת אישה.

נקח את חישוב הWilks, לפי החישוב הזה והמשקל שעשית זה נותן לך 78 נקודות ווילקס, עכשיו נקח גבר ששוקל 80 ומרים 120 קילו בסקוואט וזה יוצא 81 Wilks.
לכל מי שמתנגד, הייתם אומרים גם לגבר ששוקל 80 ומרים 120 סקוואט לא לחגור?
כמו שאמרתי זה נשמע לאנשים קצת אבל בפועל זה לא.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה בלעבוד עם חגורה בשלב שלך. מה שאנשים שוכחים זה שאת שוקלת 43 ואת מרימה "רק" 55 קילו ושאת אישה.

נקח את חישוב הWilks, לפי החישוב הזה והמשקל שעשית זה נותן לך 78 נקודות ווילקס, עכשיו נקח גבר ששוקל 80 ומרים 120 קילו בסקוואט וזה יוצא 81 Wilks.
לכל מי שמתנגד, הייתם אומרים גם לגבר ששוקל 80 ומרים 120 סקוואט לא לחגור?
כמו שאמרתי זה נשמע לאנשים קצת אבל בפועל זה לא.
אני כבר 43.7 (אם זה משנה משהו) ואין לי מושג מזה wilks

• פותח/ת השרשור
ItsMe עדכן/ה את הלוג ״LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה״:

עדכון לוג: 01/12/16

אימון A -

סקוואט רחב:
57.5X3X5

בנץ':
30X3X5

סומו דדליפט:
70X1X5

16 דקות אירובי

(הכל עם חגורה) אוקיי אז הסקוואט עלה יפה מאוד, היה דווקא יחסית קל לא ציפיתי בכלל, הבנץ' זו כבר פעם שלישית שנשארתי עם אותו משקל ניסית הלעלות ב2.5 היום ובסט הראשון כבר בחזרה הרביעית היה כשל למרות שהפעם היה הרבה יותר קל הבנץ' מפעמיים קודמות, ודדליפט הולך מצוין כרגע ממשיכה להתקדם ב5 קילו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 04/12/16

אימון B -

סקוואט רחב:
60×3×5

מתח:
5×3×5

אוברהד פרס:
22.5×3×5

קצת אירובי

לא מאמינה שהצלחתי את ה60 בסקוואט לגמרי לבד הרגיש כאילו כבר החימום היה לי כבד , מתח אני כבר עושה לבד 5 חזרות , ופרס 2 סטים ראשונים היו בסדר סט 3 היה נורא, טכניקה נוראית, מדהים שלא קיבלתי פציעה, ובכל זאת ניסיתי אחרי זה עוד סט אחרון עם אותו משקל נחתי יותר והצלחתי אבל היה קשה, כנראה לא נחתי מספיק אחרי סט שני

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 06/12/16

אז ממש לא ציפיתי וזה קרה ממש בספונטניות אבל כנראה שהלוג הפך גם לסוג של לוג הכנה לתחרות 29.12 !

אימון A -

סקוואט רחב:
60×3×5

בנץ':
32.5×3×5

סומו דדליפט:
75×1×5

אז ככה, למרות שהרגשתי שיכלתי להוסיף 2.5 קילו לסקוואט החימום אפילו היה לי קשה אז קצת פחדתי נשארתי עם 60 שהיה בסדר בלי בעיות, הבנץ' סוף סוף יצאתי מהתקיעה הזו של ה30 והצלחתי להוסיף 2.5 הסט האחרון היה בכלל מעולה, והדדליפט האמת קצת היססתי להוסיף 5 מהאימון הקודם היה מאוד קשה ה5 חזרות האלו במשקל הזה אבל הצלחתי 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 07/12/16

משקל גוף 43.7

נראה כי לא עליתי בכלל משבוע שעבר נשאר אותו המשקל, אבל אני חושבת שכן עליתי כנראה יש איזה "משחק" כזה של הנוזלים וזה מבלבל כי לא יכול להיות שאני על מאזן חיובי ואין עלייה

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
מה הערכים של התפריט שלך?
זו קצת בעיה לומר, אין לי תפריט קבוע כל כך כי ההורים לא מרשים הרי "תפריט" נשמע רק בשביל ירידה במשקל לעלייה תאכלי מה שבא לך -_- בקיצור כל יום בערב אני מסדרת בערך התפריט ליום שאחרי לפי מה שיש במקרר אני דואגת שיהיה קצת יותר מ2 גרם חלבון לכל קמ"ג משהו 2.2 בממוצע תלוי ביום, ושייכנס לקלוריות שאני צריכה כרגע 2050 ואני מכניסה יותר שומן על חשבון פחמימה

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 08/12/16

אימון B -

סקוואט רחב:
40×4×12

מתח:
3×5

אוברהד פרס:
20×3×6

קצת בטן ואירובי

היום עשיתי אימון קל לא לפי התכנית, כי ביום ראשון אני בודקת את הסינגלים לתחרות.
המתח כבר נהיה לי קצת קשה כנראה כי אני עולה במשקל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא בודקים סינגלים לפני תחרות
תמשיכי להתקדם בSS באופן רגיל

• פותח/ת השרשור
לא בודקים סינגלים לפני תחרות
תמשיכי להתקדם בSS באופן רגיל
למה לא? אני סוג של עובדת עם מאמן הוא לא מאמן אישי אבל הוא עוזר לי לתחרות, גם אני בעצמי רוצה לדעת בערך איפה אני עומדת

כי זה סתם מעכב אותך
ולא צריך לדעת איפה עומדים לפני תחרות, בודקים איפה עומדים בתחרות עצמה
אחרי סינגלים סתם שורפים לך כמה אימונים שבהם את יכולה ליצור התקדמות
כי זה גם האימון היום שהפסדת
גם בראשון את תפסידי אימון
ואי אפשר ישר לחזור אחרי סינגל אמיתי לאותו משקלים צריך לקחת אימון 2 מנוחה
אז גם שלישי ואולי חמישי תפסידי
בפועל זה 3-4 אימונים שאתה מפסידה שזה בין 7.5 ל20 קילו סקוואט שיכולת להוסיף לעצמך לנפח
שהיה הופך לסינגל הרבה יותר גבוה בתחרות

• פותח/ת השרשור
כי זה סתם מעכב אותך
ולא צריך לדעת איפה עומדים לפני תחרות, בודקים איפה עומדים בתחרות עצמה
אחרי סינגלים סתם שורפים לך כמה אימונים שבהם את יכולה ליצור התקדמות
כי זה גם האימון היום שהפסדת
גם בראשון את תפסידי אימון
ואי אפשר ישר לחזור אחרי סינגל אמיתי לאותו משקלים צריך לקחת אימון 2 מנוחה
אז גם שלישי ואולי חמישי תפסידי
בפועל זה 3-4 אימונים שאתה מפסידה שזה בין 7.5 ל20 קילו סקוואט שיכולת להוסיף לעצמך לנפח
שהיה הופך לסינגל הרבה יותר גבוה בתחרות
צודק אבל באמת אין לי מושג איך לומר לו, לא נעים לי גם ככה היום ניסיתי לשכנע אותו לעשות אימון רגיל

צודק אבל באמת אין לי מושג איך לומר לו, לא נעים לי גם ככה היום ניסיתי לשכנע אותו לעשות אימון רגיל

אם הוא סתם אדם שמתאמן שם שמנסה לעזור לך פשוט תגידי לו, לא צריכה את העזרה שלו
וגם בראש פשוט תעשי אימון רגיל ואם הוא אומר מה את עושה תציגי לו את מה שהסברתי לך
שזה סתם יפגע לך בביצועים ואת רוצה להוציא את המקסימום לא את המינימום

• פותח/ת השרשור
אם הוא סתם אדם שמתאמן שם שמנסה לעזור לך פשוט תגידי לו, לא צריכה את העזרה שלו
וגם בראש פשוט תעשי אימון רגיל ואם הוא אומר מה את עושה תציגי לו את מה שהסברתי לך
שזה סתם יפגע לך בביצועים ואת רוצה להוציא את המקסימום לא את המינימום
הוא שופט בכיר בתחרות , הוא גם מתאמן בזה ואני אומר לו מה שאמרת אם הוא ישאל

היי אני יודע שזה לא במכום אבל השמח אם תוכלו להיכנס לולוג שלי וליעץ לי זה דיי דחוף תודה.

תמשיכי כרגיל

• פותח/ת השרשור
תמשיכי כרגיל
אני אמשיך כרגיל , אבל זה פשוט מאוד מציק לי אם אני לא אבדוק את הסינגלים שלי איך אני אדע מה לעשות בתחרות? אני יכולה או לעשות פחות ממה שיכולתי או יותר מדי ואז אני אכשל או שאיך שהוא אני אצליח בדיוק אבל אם אני לא אבדוק אז אין לי אפילו כיוון לכמה אני אמורה לעשות בתחרות

אני אמשיך כרגיל , אבל זה פשוט מאוד מציק לי אם אני לא אבדוק את הסינגלים שלי איך אני אדע מה לעשות בתחרות? אני יכולה או לעשות פחות ממה שיכולתי או יותר מדי ואז אני אכשל או שאיך שהוא אני אצליח בדיוק אבל אם אני לא אבדוק אז אין לי אפילו כיוון לכמה אני אמורה לעשות בתחרות

אם את מתחרה בחמישי
ואימון אחרון לדוגמא ראשון
ובאימון הזה (זורק מספרים) עשית 70 סקוואט ל3X5
אז כניסה ראשונה שלך תהיה 70
ההגדרה היפה ביותר שיש לי לאיך בוחרים כניסה ראשונה היא "המשקל שאת יכולה לעשות גם אם את על סף מוות או אחרי צום של חודש ובדיוק העירו אותך באמצע הלילה"
זה אמור להיות משקל שהוא כבד כמובן אבל כמובן שיש לך ביטחון ב100000000% שתצליחי אותו
כניסה שנייה זה כבר לפי תחושה ה70 הרגיש קצת כבד טוב אז נקפוץ ל77.5 רק
ה70 הרגיש קליל ממש וכמו חימום טוב נקפוץ ל85
כניסה שלישית אמור להיות ניסיון לשבור שיא או סתם ניסיון התאבדות שאת אומר יאללה יהיה מגניב אם אצליח

כמובן המספרים לא מחייבים הם סתם מספרים שזרקתי אבל העקרונות נשארים זהים

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית