עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הmoment arm מאוד בולט היא נכנסת מתחת למוט קרוב יחסית לנעילה ולא ישר אחרי שהמוט עובר את הראש, גם בזווית הלא כל כך נוחה הזאת אפשר לשים לב לזהנראה שאת מרימה קצת רחוק מהגוף אבל קשה לקבוע בזווית כזו
גם אל תעצרי כל חזרה למטה גם לא לשנייה איך שיורדת עף למעלה שוב
חוץ מזה קשה לי קצת לקבוע מי מה מו
לגבי הגודל של המוט, האמת שלא שמתי לב כל כך אם זה נוח או לא, אני יכולה לשאול אם יש מוט דק יותר אבל לא נראה לי, זה מוט אולימפי מה שאני משתמשת. ולא כל כך הבנתי את מה שכתבת בחלק הראשון על הטכניקההmoment arm מאוד בולט היא נכנסת מתחת למוט קרוב יחסית לנעילה ולא ישר אחרי שהמוט עובר את הראש, גם בזווית הלא כל כך נוחה הזאת אפשר לשים לב לזה
שמתי לב שאת משתמשת במוט עבה יחסית וזה נראה שהאחיזה קצת לא נוחה לך, זה מוט שיותר מתאים לסקוואט.
אין לך במכון מוט דק יותר בעובי סטנדרטי?
אז איפה אתה לוקח את הנשימה? בנעילה?נראה שאת מרימה קצת רחוק מהגוף אבל קשה לקבוע בזווית כזו
גם אל תעצרי כל חזרה למטה גם לא לשנייה איך שיורדת עף למעלה שוב
חוץ מזה קשה לי קצת לקבוע מי מה מו
אז איפה אתה לוקח את הנשימה? בנעילה?
יש כמה גרסאות לפרס, אם אני לא טועה ריפטו מסביר במהדורה האחרונה דווקא להתחיל כל חזרה מלמטה.את הנשימה לוקחים בחזרה הראשונה לפני ההרמה
והחזרה הראשונה נגמרת בנעילה
אחרי זה כל חזרה מתחילה למעלמה וחוזרת למעלה
כלומר חזרה 2 אתה יורד ואז ונועל שוב וזה נחשב חזרה
את הנשימות לוקחים בין החזרות אז מין הסתם שבנעילה זה יהיה
פרט לחזרה הראשונה
יש כמה גרסאות לפרס, אם אני לא טועה ריפטו מסביר במהדורה האחרונה דווקא להתחיל כל חזרה מלמטה.
אני אישית גם מתחיל מלמעלה ושם לוקח נשימה.
לגבי הגודל של המוט, האמת שלא שמתי לב כל כך אם זה נוח או לא, אני יכולה לשאול אם יש מוט דק יותר אבל לא נראה לי, זה מוט אולימפי מה שאני משתמשת. ולא כל כך הבנתי את מה שכתבת בחלק הראשון על הטכניקה
אז אומנם קצת באיחור קטן של יום
משקל גוף 45.1
עלייה של 300 גרם מפעם קודמת.
אימון A -
סקוואט:
55×3×5
לאט חוזרת לעשות סקוואט, מקווה ששבוע הבא אני כבר אחזור למשקלים שלי
בנץ':
35×3×5
אז העלתי ב2.5 קג מהאימון הקודם והאמת שזה היה מאוד לא צפוי שאצליח כי כבר החימום היה מאוד קשה אבל הצלחתי למרות שזה עלה ממש ממש לאט (ה2-3 חזרות אחרונות) אבל עלה
דדליפט:
75×1×5
ממשיכה בריסט ובינתיים העלתי ב2.5 קג מהאימון הקודם, היה קשה
אירובי 16 דקות
התחלתי ריסט כשנתקעתי ב80, התחלתי את הריסט מ65 והעלתי כל אימון. הטכניקה בסדר (לדעתי, לא יוצא לי לצלם) חוץ מהיום שפעם ראשונה שהמשקל היה לי כבד הטכניקה לא הייתה הכי טובהמאיזה משקל הריסט נגזר בדדליפט? ואיך הטכניקה נכון להיום?
אני פשוט מאוד מתביישת לצלם כשיש אנשים, אם אני לבד או ריק יחסית אז אני מצלמתתמיד כדאי לצלם אחת לכמה זמן במיוחד את הדדליפט ובמיוחד אם כבד לך, אני כל אימון מצלם לפחות תרגיל אחד כדי לראות שהכול תקין ואתמול במקרה ראיתי מצילום של דדליפט שבמשך 4 חזרות לא הוצאתי חזה ולא פלא שהסט הרגיש לי כבד ובטכניקה מגעילה.
גם לא צריך להסתמך על בנאדם שמצלם, פשוט לוקחים פלטה כמה שיותר קטנה בקוטר שלה ומעמידים צמוד אליה את הפלאפון
אין במה להתבייש, בדיוק ההפך זה מראה על רצינות ביחס לאחרים בניגוד למישהו שקורא לסתם בנאדם לצלם את עצמו עושה 480 קילו לג פרס בטכניקה זוועתית שמקיפים אותו חבורה של ספוטרים שמרימים את המשקל במקומו.אני פשוט מאוד מתביישת לצלם כשיש אנשים, אם אני לבד או ריק יחסית אז אני מצלמת
אתה צודק לגמרי, פשוט זה מכון ממש קטן אז תמיד יש הרבה אנשים ואין לי איך לצלם. אבל אני אשתדל לצלם יותר 😃אין במה להתבייש, בדיוק ההפך זה מראה על רצינות ביחס לאחרים בניגוד למישהו שקורא לסתם בנאדם לצלם את עצמו עושה 480 קילו לג פרס בטכניקה זוועתית שמקיפים אותו חבורה של ספוטרים שמרימים את המשקל במקומו.
תמיד שאני מתאמן אני שומע דיבור ביקורתי וממש שטותי כמו "ליפטרים נחים הרבה זמן הם סתם מרימים סט אחד של 3 חזרות וזהו ולא באמת מתאמנים" נראה לך שאכפת לי מה האנשים שעושים 22.5 ליברות בcable cross אומרים? אני אגיד לך יותר מזה, מניסיון ממישהי שאני מכיר שמתאמנת והגיעה למשקלים מאוד יפים לגילה ולמשקל גוף שלה, אחר כך שמגיעים לאיזור ה90-100 קילו סקוואט ודדליפט אז יסתכלו עלייך בפחד ובמבוכה שיש בנים שמרימים פחות
זה יעזור לך המון, את רוב הטעויות טכניקה הקריטיות שאבחנתי ותיקנתי אני מצאתי דרך מה שאני מצלם ולא דרך סט שמישהו הסתכל מהצד ואז אמר לי מה לשפר, גם היתרון שאת יכולה להפעיל סרטון טכניקה במקביל או לפתוח במקביל תמונה של שלב שאת מחפשת בטכניקה של תרגיל, לשים בדיוק את אותו שלב בסרטון שלך ולהשוות ביניהם מה שקצת פחות מתאפשר אם מסתמכים על מישהו שצופה מהצד במהלך סט וזהואתה צודק לגמרי, פשוט זה מכון ממש קטן אז תמיד יש הרבה אנשים ואין לי איך לצלם. אבל אני אשתדל לצלם יותר 😃
אימון B -
סקוואט:
55*3*5
העלתי ב5 קג מהפעם הקודמת , יצא שאיך שסיימתי ריסט התחלתי שוב ריסט לא מתכונן אבל בסדר לא נורא
ויש סרטון אפילו של הסט השלישי
מתח:
3*5
האמת שלא כל הסטים היו 5 חזרות פשוט אני לא זוכרת בדיוק , המתח נהיה ממש קשה אין לי מושג למה פשוט מהאימון הקודם כבר זה ככה , ולא שיניתי כלום בטכניקה
פרס:
25*3*5
היה קשה מאוד, בחלק מהחזרות הייתי צריכה לעזור קצת עם הרגליים ולעשות מן פוש פרס , פעם קודמת דווקא היה בסדר גמור לא היה כזה קשה כמו הפעם.
חתירה \ בנט אובר רואו :
15*3*12
אז החלטתי להוסיף את זה כי אני חושבת שאין לי מספיק עבודה על הגב, אני עושה את המתח הזה שלאחרונה בקושי מצליח לי ודדליפט אני עושה סומו אז חשבתי אולי להוסיף חתירה, זה בסדר או שלהוריד או להחליף את החתירה?
עדין נראה שחסר כאן bounce גם את צריכה להרגיל את עצמך להסתכל קדימה ולמטה אם את עושה Low Bar זה יעזור לך משמעותית וגם ישמור לך על הצוואר,
בערך ב1:10 הוא מסביר למה חשוב להסתכל קדימה ולמטה, אני די בטוח שהיה עוד סרטון שמדגים מה קורה אם המבט הולך קדימה או אם מסתכלים למעלה ואז רואים שהזווית של הגב משתנה בהתאם.
נוח לך בעמידה כזאת רחבה?