עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני די בטוחה שאני עושה היי , הסתכלתי עכשיו בתמונות כדי להשוות ואני עושה היי אז זה נוח ליאם את חושבת שאת בין לבין אז למה את לא בוחרת אחד מהם פשוט? הם די שונים אחד מהשני וכל אחד מהם מתאפיין בדגשים קצת שונים, אם תערבבי ביניהם זה בעיקר יקשה עליך להתקדם
אם את עושה High Bar אז המבט והזווית גב הם בסדראני די בטוחה שאני עושה היי , הסתכלתי עכשיו בתמונות כדי להשוות ואני עושה היי אז זה נוח לי
חוץ מהעמידה יש עוד איזה בעיות בטכניקה? ולגבי העמידה זה עדיין נחשב ממש רחב? או שאפשר להישאר עם זה?המוט נראה במיקום טוב דווקא
אבל את עומדת ממש רחב תצרי את העמידה.
לדעתי תני ריסט עמוק מאוד לסקוואט אפילו לרדת ל20 קילו (מוט ריק) ולהתחיל את כל הטכניקה מהתחלה ולכלם כל אימון את הטכניקה כדי לוודא שבאמת הדבריל טובים.
ופשוט תקפצי ב5 מאימון לאימון
גם ככה את בss אז את מעלה 15 קילו בשבוע ותוך שבועיים חוזרת למשקל הזה
חוץ מהעמידה יש עוד איזה בעיות בטכניקה? ולגבי העמידה זה עדיין נחשב ממש רחב? או שאפשר להישאר עם זה?
בהתחלה היה מאמן שעזר לי בכל אימון והדריך אותי (הוא לא היה מאמן אישי אבל הוא כן תמיד עזר לי) והאמת שאני מעדיפה להתאמן לבד ואם צריך לבדוק טכניקה אני אעלה סרטון כמו שאני עושה עכשיואת עושה סומו סקוואט לפי הסרטון.
את נמצאת באזור טוב במכון טוב, למה לא לקחת מספר אימונים אישיים?
משקל גוף 45
ירידה של 100 גרם מפעם קודמת
אני לא חושבת עדיין להוסיף קלוריות אני אחכה למחר וגם אשקל (פעם קודמת נשקלתי בחמישי ולא ברביעי)
אני יודעת שהבדל של יום לא ייתן כלום כנראה אבל עדיין אני מעדיפה לחכות.
אימון A -
סקוואט:
55*3*5
היה בסדר העדפתי שלא להעלות היום את המשקל , רציתי יותר לעבוד על הטכניקה וצילמתי את הסט הראשון והשני.
משום מה תמיד בסט הראשון גם בבנץ וגם בדדליפט ובסקוואט מאוד קשה לי והשני סטים האחרונים הולכים מעולה לא יודעת למה.
בנץ:
35*3*5
גם פה החלטתי לא להעלות אבל היה בסדר לגמרי לא היו תקיעות, הלך חלק ואפילו עשיתי בלי ספוטר (כי לא היה מי)
דדליפט:
75*1*5
לא העלתי מפעם קודמת האמת בלי סיבה מיוחדת היה יחסית בסדר אבל אמרו לי שהטכניקה לא טובה.
אתה יכול לפרט מה לא טוב?התנועה לא טובה בכלל
לדעתי באמת תשקלי לחזור למוט ריק
אתה יכול לפרט מה לא טוב?
אני עושה היי בר, אני לוקחת נשימה לפני כל חזרה כשאני נמצאת למעלה לפני תחילת התנועה ואז מחזיקה לאורך כל החזרה וכשמסיימת את החזרה אני מוציאה ולוקחת ככה אמורים לעשות לא? לגבי הרוחב צמצמתי ממש לרוחב כתפייםאת לא לוקחת אוויר טוב
אם זה lb המוט לא ממוקדם טוב
התנועה בירידה לא טובה
אין היפ דרייב בעלייה
את מסתכלת למעלה ולא למטה
ולא יודע אבל נראלי שאת עדיין עומדת רחב (לא רוצה להגיד בוודאות)
אייל:אני עושה היי בר, אני לוקחת נשימה לפני כל חזרה כשאני נמצאת למעלה לפני תחילת התנועה ואז מחזיקה לאורך כל החזרה וכשמסיימת את החזרה אני מוציאה ולוקחת ככה אמורים לעשות לא? לגבי הרוחב צמצמתי ממש לרוחב כתפיים
Lb יותר נוח לי במשקלים קלים, ניסיתי כמה פעמים לעשות lb אבל זה לא היה נוח בכללאייל:
ככה נושמים אבל תחפשי על valsava maneuver כי לא נראה שאת מהדקת את הגב ומכניסה את האוויר בצורה יעילה
ואם זה hb אז עדיין יש טעויות, אני פחות מביו בhb אז לא אוכל לעזור לך
ולמה hb....? תעברי לlb
אוקיי אז אחרי שהייתי חולה שבוע שעבר יומיים בערך (חמישי שישי קצת מרביעי) פיספסתי אימון ביום שישי וחזרתי להתאמן היום. התזונה האמת הייתה בסדר אכלתי 2 גרם חלבון לכל ק''ג מ''ג והקלוריות היו בערך 100-200 מעל הניטרלי (ובערך 300-400 פחות ממה שאני אוכלת בדר''כ)
אימון A -
סקוואט:
43*3*5
אז החלטתי כן להוריד את המשקל ולעשות ריסט וגם לעבוד על טכניקה והיה בסדר
בנץ':
35*3*5
פה ממש חששתי כי חשבתי שאולי ההתאוששות לא הייתה טובה מספיק ואני לא אצליח להרים את זה ויהיה לי קשה, והנה עשיתי את כל ה-3 סטים בלי בעיה ואפילו לא היה כל כך קשה , לא נתקעתי
דדליפט:
70*1*5
פה החלטתי להוריד 5 ק''ג לעשות מן ריסט ממש קטן רק בשביל ההתאוששות, ולא היה קשה, היה יחסית קל ציפיתי שיהיה קשה יותר
לא כל כך יודעת לענות על זה, אבל לדעתי הטכניקה השתפרההטכניקה בסקוואט הרגישה יותר טובה?
אימון A -
סקוואט:
47.5×3×5
העלתי ב4.5 קג מפעם קודמת, היה בסדר אני חושבת
מתח:
3×5
המתח שוב נהיה קשה, לא יודעת למה אולי טכניקה או משהו אחר אבל שוב נהיה לי מאוד קשה להשלים 5 חזרות לא יודעת איך אפשר לשפר את המתח
פרס:
25×3×5
פעם קודמת ירדתי ל22.5 אני חושבת אבל עכשיו שוב חזרתי ל25 לא היה קשה
חתירה:
20×3×12
אירובי 16 דקות