הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה [הוסר]

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
ItsMe עדכן/ה את הלוג ״LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה״:

עדכון לוג: 27/02/17

אימון B -

סקוואט:
60×3×4
לא יודעת למה אבל הסקוואט ירד,
ניסיתי 65 כמו שהיה אמור להיות היום ולא הצלחתי אפילו להוציא את המוט, ניסיתי 62.5 עשיתי רק 2 חזרות (יכול להיות שיכולתי יותר אבל הרגשתי ממש עייפה) אז עשיתי 60

צין אפס:
3×5

פרס:
22.5×3×5
התחלתי ריסט

פנדלי רואו:
15×3×12

אירובי 16 דקות

קרא את שאר עדכון הלוג...

נתקעת מהר כי את אוכלת קצת מידי ומוסיפה אירובי ששורף לך קלוריות
כמו שאלכס אמר בתחילת הלוג, הפלוס הקלורי שלך יקבע כמה מהר תתקעי בתוכנית
תוסיפי עוד אוכל

נתקעת מהר כי את אוכלת קצת מידי ומוסיפה אירובי ששורף לך קלוריות
כמו שאלכס אמר בתחילת הלוג, הפלוס הקלורי שלך יקבע כמה מהר תתקעי בתוכנית
תוסיפי עוד אוכל
האמת שהוספתי כבר בשבוע שעבר באותו יום של השקילה (רביעי)

עליה של 100 גרם בשבוע היא בגדר סטיית תקן. את לא באמת אוכלת ועולה מספיק. תכווני ל300 גרם שבועי/חצי קילו או קצת יותר דו-שבועי

עליה של 100 גרם בשבוע היא בגדר סטיית תקן. את לא באמת אוכלת ועולה מספיק. תכווני ל300 גרם שבועי/חצי קילו או קצת יותר דו-שבועי
זה קרה פעם אחת, לפני זה ברוב השקילות עליתי כמו שאמרת 300-400 גרם בשבוע

עדכון לוג: 01/03/17

אימון A -

סקוואט:
65X3X5
קשה, האמת לא ציפיתי להצליח את ה65 למרות שהוספתי עוד קלוריות כמו שהבטחתי (ויותר מ50 הוספתי בערך 100) אפילו חשבתי באמצע הסטים אחרי איזה 2 חזרות לפרוש כי היה קשה אבל אני שמחה שהמשכתי

בנץ:
37.5X3X5
רציתי לעשות 40 אבל לא היה ספוטר אז לא פחדתי לבד, בסט השני מצאתי מישהו ''שישמור'' לי אבל הבעיה הייתה שלמרות שעשיתי לו תדרוך של ''כל עוד אני לא מתה לא לגעת במוט'' הוא סוג של עשה בשבילי את כל הסט, זה אפילו לא היה חצי אני חצי הוא זה היה רק הוא אז הרשתי לעצמי להוסיף עד סט במקום זה

דדליפט:
85X1X1
80X1X5
אז הייתי אמורה להוסיף 2.5 מפעם קודמת שיהיה 85, והאמת הייתה לי תחושה כבר פעם קודמת שאני לא אצליח 85 אבל ניסיתי בכל זאת, הצלחתי רק חזרה אחת שהייתה מאוד קשה אז הורדתי ל80 והיה קשה לעשות 5 חזרות אבל איך שהוא הצלחתי, אני חושבת לעשות ריסט אולי.

הייתה לי שאלה על הדדליפט -אני חושבת אולי לעבור לקלאסי ולא סומו כי ניסיתי כמה חזרות עם מוט ריק וזה הרגיש יותר נוח מכמה חזרות סומו במוט ריק, אבל לא יודעת אם זה כבר שלב מאוחר מדי לעבור לקלאסי כי עד שאני אעלה במשקלים ואקלוט תטכניקה ייקח זמן אז אני לא יודעת

קרא את שאר עדכון הלוג...

קלאסי עדיף
סומו זה לא דדליפט @coldfire
האמת הסומו לא היה בחירה שלי בכלל אבל הבעיה זה כמו שאמרתי המשקלים. אני לא יודעת אם זה שווה עכשיו להתחיל קלאסי ושייקח לי זמן להגיע למשקלים כמו עכשיו (אני גם לא באמת יודעת אם זה יותר נוח לי)

האמת הסומו לא היה בחירה שלי בכלל אבל הבעיה זה כמו שאמרתי המשקלים. אני לא יודעת אם זה שווה עכשיו להתחיל קלאסי ושייקח לי זמן להגיע למשקלים כמו עכשיו (אני גם לא באמת יודעת אם זה יותר נוח לי)

ככל הנראה הקלאסי שלך יהיה בהתחלה יותר חלש מהסומו לא בהכרח תמשכי 80 באימון הראשון שלך בקלאסי
אבל כן קלאסי עדיף לדעתי מבחינה של הטכניקה והפוצניאל התקדמות בו
שימי 60 ותתחילי לעשות קלאסי תצלמי כל אימון את הסרטון בשביל לקבל תיקונים על טכניקה
וכל השאר יהיה אחלה בחלה

תשמרי על קצב עלייה כזה
זה מעולה

לדעתי הקצב עלייה לא ממש משנה. כל עוד את מתקדמת הכל בסדר

הקצב עלייה לא אמור להיות בין 300-500 גרם בשבוע?
יש אנשים עם חילוף חומרים מהיר שיתנו הכל בשביל עלייה כזאת, ויש כאלה עם נטייה להשמנה שזה ממש לא עדיף להם.

כל אחד\אחת והגנטיקה וההעדפה האישית שלו\שלה.
אני לא תומך בדעה של השמנה עבור התחזקות.

עדכון לוג: 03/03/17

אימון B -

סקוואט:
62.5×3×5
הירידה זה כי אתמול היה לי טיול אז מאוד התעייפתי , כמובן שלא ציפיתי להעלות במשקל בסקוואט. היה בסדר סך הכל

צין אפס:
2×5
1×7
איבדתי ריכוז בסט האחרון ושכחתי שאני צריכה 5 חזרות

פנדלי רואו:
20×3×12
העלתי ב5 קג אם זה משנה בכלל

פרס:
25×3×5
בלי חגורה, סיימתי ריסט ואני מקווה שה27.5 יעלה כבר פעם הבאה

אירובי 16 דקות

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 06/03/17

אימון A -

סקוואט:
60X3X5
הירידה זה כי לא היה לי זמן לאימון נורמלי היום אז העדפתי להוריד במשקל בסקוואט ובנץ' כי אז המנוחות מתקצרות (לא היה לי זמן לנוח כל סט כמעט 10 דקות כמו בדר''כ) הסט הראשון בטעות עשיתי 4 חזרות במקום 5

בנץ':
37.5X3X5
הרגיש ממש קליל, פעם הבאה אני אעשה 40 .
יש בעיה עם זה שבבנץ' אני לא עושה עצירה אלא משתמשת בבאונס?

דדליפט (סומו וקלאסי):
60X2X5
בהתחלה עשיתי סט אחד של קלאסי כמו שאמרתי שאני אנסה פעם ראשונה (עשיתי אחר כך עוד סט אחד של סומו להשוואה להרגיש מה יותר נוח) והאמת שזה מרגיש יותר טוב בחלק של הדחיפה , ובנעילה הסומו יותר קל.
לא צילמתי סרטון אבל מאמן בדק את הטכניקה שלי.

אני ממש לא יודעת במה לבחור, אני חושבת אולי להמשיך עם קלאסי ולהוסיף סומו כתרגיל עזר או משהו כזה או לעשות רוטציה אבל אני לא מבינה בזה אז אין לי מושג

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית