הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה [הוסר]

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אין לי תכנון מיוחד לסומו, אני פשוט ממשיכה להתקדם עם התוכנית .

אני עושה סומו כי זה יותר נוח לי טכנית, ניסיתי קלאסי כמה פעמים וזה ממש לא עובד לי.

אני רוצה לשלב כי אמנם הסומו חשוב לי יותר מבחינת ההתקדמות במשקלים, אבל אני לא רוצה לוותר על הקלאסי.
מה התוכנית שלך?

ItsMe עדכן/ה את הלוג ״LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה״:

עדכון לוג: 09/08/17

''התאוששות'' -

צין אפס:
3X5
קל ממש

סקוואט (LB): בלי חגורה
45X3X4
3 שעות שינה ו13 שעות עבודה גורמים לסקוואט של 45 קילו להרגיש מאוד כבד
אירובי זה לא השטן, LB זה השטן

פרס:
30X3,2,3
אפילו לא רציתי לנסות 32.5

סט אחרון

הסט הראשון הלך ממש קל בטכניקה טובה, בשני איבדתי ריכוז ושכחתי לעשות עוד חזרה 🙄

עוד קלינים, הפעם צילמתי

קרא את שאר עדכון הלוג...

ItsMe עדכן/ה את הלוג ״LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה״:

עדכון לוג: 11/08/17

עצימות -

סקוואט:
77.5X5
זה סוג של PR אבל לא לגמרי, פעם קודמת המשקל הזה עשיתי ל-4 חזרות בלבד בטכניקה נוראית, אבל גם אח''כ עשיתי 80 ל-5 אז לא סגורה אם זה שיא

בנץ':
47.5X4F
היה מגניב יותר אם לא הייתי נכשלת 👎 אבל זה בהחלט PR

דדליפט:
90X5
הרגיש כמו מוות, לא יודעת למה היה כל כך כבד

תרגילי עזר

יש אנשים שחושבים שבגלל שהם מבוגרים ממני פי 4 יש להם זכות להתנשא מעלי, לומר לי מה לעשות ולדבר אלי כאילו אני כלום. כל יום שישי אותם חרא אנשים שאני לא סובלת ולא אכפת לי בני כמה הם, שיכבדו אותי גם אם זה מוריד מ''הפוזה'' שלהם, אולי הם מבוגרים פיזית אבל לא נפשית.

שוקלת לעבור חדר כושר כשייגמר לי המנוי
סורי על הריגשיות הייתי צריכה להוציא עצבים

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה הם אמרו/עשו?
בדיוק לפני כמה ימים מישהו העיר למתאמן שלי על לחיצה צרפתית בסגנון ריפטו והביא לי עצבים
לא קשור לאימונים, אלה הערות אישיות יותר.
זה קורה כל הזמן, ''להערות'' של הטכניקה אני לא מתייחסת כי זה שטויות מה שהם אומרים.
אני לא אכתוב מה הם בדיוק אומרים אבל הכיוון זה שהם חושבים שבגלל שאני ילדה יש להם זכות להתנהג אלי ולדבר אלי כאילו אני לא בן אדם.
היום ספציפית חיפשתי פלטה של 20 (בכלל לא פניתי לאף אחד) ואיזה אחד מתחיל לצעוק שזה מול העיניים שלי ושאני עיוורת ואולי במקום ללכת כל היום לחד''כ כדאי לי יותר ללכת לבית ספר. זה נגיד רק מקרה אחד מתוך מה שקורה כל אימון אבל אני לא אכתוב הכל.

יש גם מטרידים שמסתכלים לאן שהם לא צריכים להסתכל ומעירים דברים שהם לא להעיר אבל זה כבר לנושא אחר.

לא קשור לאימונים, אלה הערות אישיות יותר.
זה קורה כל הזמן, ''להערות'' של הטכניקה אני לא מתייחסת כי זה שטויות מה שהם אומרים.
אני לא אכתוב מה הם בדיוק אומרים אבל הכיוון זה שהם חושבים שבגלל שאני ילדה יש להם זכות להתנהג אלי ולדבר אלי כאילו אני לא בן אדם.
היום ספציפית חיפשתי פלטה של 20 (בכלל לא פניתי לאף אחד) ואיזה אחד מתחיל לצעוק שזה מול העיניים שלי ושאני עיוורת ואולי במקום ללכת כל היום לחד''כ כדאי לי יותר ללכת לבית ספר. זה נגיד רק מקרה אחד מתוך מה שקורה כל אימון אבל אני לא אכתוב הכל.

יש גם מטרידים שמסתכלים לאן שהם לא צריכים להסתכל ומעירים דברים שהם לא להעיר אבל זה כבר לנושא אחר.
ניסית להתלונן להנהלה? או אם זה לא רק מבטים אלא גם הערות להתלונן במשטרה? (לא יעשו להם כלום אבל הם ילמדו את הלקח).
אופציה נוספת היא להגיש תביעה אזרחית שתכניס לך מספיק כסף בשביל ללכת לאיזה חדר כושר שבא לך ואולי גם לקנות ציוד הביתה.
את בטח חושבת שזה מוגזם או סתם חוששת להתעסק עם זה, אבל את תופתעי לגלות כמה זה קל לזכות בתביעות כאלו (לכי לאימון אחד עם תיק צמוד ואיזו מצלמה נסתרת ואת מסודרת).

ניסית להתלונן להנהלה? או אם זה לא רק מבטים אלא גם הערות להתלונן במשטרה? (לא יעשו להם כלום אבל הם ילמדו את הלקח).
אופציה נוספת היא להגיש תביעה אזרחית שתכניס לך מספיק כסף בשביל ללכת לאיזה חדר כושר שבא לך ואולי גם לקנות ציוד הביתה.
את בטח חושבת שזה מוגזם או סתם חוששת להתעסק עם זה, אבל את תופתעי לגלות כמה זה קל לזכות בתביעות כאלו (לכי לאימון אחד עם תיק צמוד ואיזו מצלמה נסתרת ואת מסודרת).
לא ניסיתי להתלונן אני לא מכירה אותם ואין לי מושג איך קוראים להם. אבל נראה לי היה אחד שצילם אותי (לא בטוחה ב100% אז אני לא יכולה לעשות עם זה כלום) אם אני לא אעבור מכון אני פשוט אעיר להם. אני מניחה שזה קורה להרבה מאוד בנות לא כל אחת עכשיו תתלונן על חצי חד''כ

אל תתרגשי מאנשים חיים בסרט במכון אצלי בהולמס יש לי כאלה בשפע ואני אוהב לעשות להם את המוות כשהם מנסים לעצבן אותי. ככה זה ישראלים הם חושבים שברגע שהם משלמים 200+ לחודש הם אלוהים ומגיע להם הכול והם יכולים לדבר לכולם איך שהם רוצים, אחר כך אני רואה את המאמנים מרימים עשרות פלטות של 20 שכל האנשים המגעילים האלה משאירים ואני חושב לעצמי שהטון בשבוע שאני צריך להחזיר למקום פחות או יותר זה כלום אפילו ביחס למה שכל מאמן מרים שם במשמרת אחת

אל תתרגשי מאנשים חיים בסרט במכון אצלי בהולמס יש לי כאלה בשפע ואני אוהב לעשות להם את המוות כשהם מנסים לעצבן אותי. ככה זה ישראלים הם חושבים שברגע שהם משלמים 200+ לחודש הם אלוהים ומגיע להם הכול והם יכולים לדבר לכולם איך שהם רוצים, אחר כך אני רואה את המאמנים מרימים עשרות פלטות של 20 שכל האנשים המגעילים האלה משאירים ואני חושב לעצמי שהטון בשבוע שאני צריך להחזיר למקום פחות או יותר זה כלום אפילו ביחס למה שכל מאמן מרים שם במשמרת אחת
האמת שבמקרה הזה זה לא הישראלים, אלה הרוסים\אוקראינים או וואטאבר.
אבל על איזה דברים מעירים לך? או לשאר האנשים במכון שלך
נגיד אצלי אם מישהו לא בא להם בטוב (כמוני למשל) הם יעירו לי גם כשאני נושמת לא נכון העיקר לומר משהו

האמת שבמקרה הזה זה לא הישראלים, אלה הרוסים\אוקראינים או וואטאבר.
אבל על איזה דברים מעירים לך? או לשאר האנשים במכון שלך
נגיד אצלי אם מישהו לא בא להם בטוב (כמוני למשל) הם יעירו לי גם כשאני נושמת לא נכון העיקר לומר משהו
על זה שאני תופס את הבנץ' בממוצע ל10 סטים לפחות (חימום ונפחים של סמולוב), את זה שאני תופס את הכלוב להמון זמן, את זה שאני לוקח מלא פלטות של 20 כשאני עושה דדליפט, את זה שאני מציע לאנשים להיכנס איתי והם אומרים לו אנחנו רוצים את הבנץ'/כלוב לבד.
יש בילדרים ערבים קבועים שתמיד אני בטאקלים איתם האמת שאיזה פעמיים שהמגזימים האלה רצו להתחיל לריב מכות אבל הם בעיקר נבחו ולא היה כלום ומאז אותה פעם הם פשוט שומרים מרחק.
אלה גם אנשים שחושבים שהכול מגיע להם לא ממש יושב להם על המצפון שאחרי שהם עושים לג פרס אז אחד מהמאמנים או מתאמן מבוגר יצטרך לפרק 200-300 קילו בלג פרס או אלוהים יודע איפה.

על זה שאני תופס את הבנץ' בממוצע ל10 סטים לפחות (חימום ונפחים של סמולוב), את זה שאני תופס את הכלוב להמון זמן, את זה שאני לוקח מלא פלטות של 20 כשאני עושה דדליפט, את זה שאני מציע לאנשים להיכנס איתי והם אומרים לו אנחנו רוצים את הבנץ'/כלוב לבד.
יש בילדרים ערבים קבועים שתמיד אני בטאקלים איתם האמת שאיזה פעמיים שהמגזימים האלה רצו להתחיל לריב מכות אבל הם בעיקר נבחו ולא היה כלום ומאז אותה פעם הם פשוט שומרים מרחק.
אלה גם אנשים שחושבים שהכול מגיע להם לא ממש יושב להם על המצפון שאחרי שהם עושים לג פרס אז אחד מהמאמנים או מתאמן מבוגר יצטרך לפרק 200-300 קילו בלג פרס או אלוהים יודע איפה.
פשוט אנשים פח, אני מתמודד איתם כל היום כי אני עובד בחדר כושר ואין שם שום גיבוי מההנהלה ככה שאין מה לעשות (לא מטרידים אותי מינית או מגיעים למצב של הוצאת דיבה/לשון הרע)

הפעם באלה שמזלזלים בי או הפעם באלה שמסתכלים יותר מדי? ולא חושבת שכדאי לי לציין שמות
לא רוצה לבאס אותך, אבל תתקלי באנשים כאלו כל החיים שלך.
תלמדי להתמודד עם מצבים כאלו כי לא תצליחי לברוח מזה.

לא רוצה לבאס אותך, אבל תתקלי באנשים כאלו כל החיים שלך.
תלמדי להתמודד עם מצבים כאלו כי לא תצליחי לברוח מזה.
בדיוק מה שההורים שלי אמרו.
יאלה אני אעשה להם בכוונה אני אשאר במכון

פשוט אנשים פח, אני מתמודד איתם כל היום כי אני עובד בחדר כושר ואין שם שום גיבוי מההנהלה ככה שאין מה לעשות (לא מטרידים אותי מינית או מגיעים למצב של הוצאת דיבה/לשון הרע)
זה ממש גרוע שההנהלה לא מוכנה לקחת אחריות ולנקוט באמצעים נגד אנשים שמתנהגים ככה, מאמן מעיר למישהו לפנות את המשקלים שלו והוא מסרב? שיעוף הביתה

זה ממש גרוע שההנהלה לא מוכנה לקחת אחריות ולנקוט באמצעים נגד אנשים שמתנהגים ככה, מאמן מעיר למישהו לפנות את המשקלים שלו והוא מסרב? שיעוף הביתה
הלוואי, אם היתה לי את האפשרות להעיף אנשים הביתה לפרק זמן של עד שבוע אז תוך שבוע החדר כושר מתוקתק ומדוגם.

אין לך אפשרות להחליף ימים?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית