הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה [הוסר]

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
ItsMe עדכן/ה את הלוג ״LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה״:

עדכון לוג: 14/08/17

נפח -

סקוואט: 70X5X5
מקווה שלא הרסתי לי את העצימות, נראה לי הייתי צריכה להישאר ב68 ק''ג, מבואסת מהעומק

אז היו איזה 3 ילדות שכל סט מחדש הסתכלו עלי במבט של ''מה לעזאזל'' וניסיתי לא לצחוק אבל זה תמיד מצחיק אותי עם חדשים, במיוחד בנות אני מתה על המבטים שלהן זה מצחיק.

בנץ': 42.5X5X5

14.5X3X5 קלין
17X3X2 קלין&ג'רק

איבדתי את הספירה של מה עשיתי וכמה אז אני מנחשת בערך, גם אין לי מושג איך לשלב את זה בתוכנית

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה הבעיה עם העומק?

עדכון לוג: 16/08/17

התאוששות -

סקוואט LB (בלי חגורה, 5 שניות עצירה)
50X3X3
לא יודעת לא בטוחה שזה שובר 😆

פרס: 32.5X3X3 PR
סוף סוף 😃

צין אפס: 3X5
אני רוצה להוסיף משקל אבל אין לי איך

אני מבינה למה אנשים מסתכלים (גם אני הייתי מסתכלת אם הייתה ילדה בחד''כ שלי שהייתה מרימה משקולות) אבל יש כאלה שמגזימים ועושים את זה בחוסר טאקט מדהים ואותם בא לי לחנוק. זהו סיימתי להתלונן.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 18/08/17

עצימות -

סקוואט:
80X5
הרבה יותר קל מפעם קודמת הרגשתי שהיה לי עוד לתת, טכניקה גם השתפרה, אני ממש מרוצה

בנץ':
47.5X5 (?)
הספוטרית טוענת שהיא לא עזרה לי אבל נראה לי שבאחת -שתיים חזרות אחרונות לא עשיתי לבד כל כך 🙄

דדליפט:
95X5

זו פעם ראשונה שאני באמת רואה איך אני עושה דדליפט (אף פעם לא צילמתי מהצד) ואני מופתעת לטובה, בחיים לא חשבתי שהגב שלי ישר במשקלים האלה, תמיד הייתי בטוחה שהוא מתעגל ממש ולראות את זה הפתיע אותי.

עשיתי גם קלאסי והרבה מאוד תרגול של קלינים
עכשיו אפשר לומר שבאמת סיימתי ריסט 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/08/17

אימון מספר 3 באיירון קור:

(עשיתי היום כל כך הרבה תרגילים ואני לא זוכרת\מכירה חצי מהם אז אני אנסה בערך לשחזר)

קלינים - 25X3X4 , 28X4X1 , 30X1F

קלין פולס (?) (אין לי מושג איך קוראים לזה) - 25X3X4 , 30X3X4

פרס - 15X3X8 , 20X3X5

אוברהד סקוואט (אבל קצת שונה אני לא יודעת מזה) - 20X3X5

קפיצות בסקוואט עם משקל 5KG 3X10

אז סיפור מצחיק: אפשר לומר שעשיתי אירובי לפני האימון כי, פניתי לא נכון בעזריאלי והגעתי עד לרמת גן לאזור של הבורסה (פדיחות) ואז עד שהגעתי למקום הנכון כל השטות הזו לקחה לי שעה הליכה (וריצה, וחשק להתאבד)

אני כבר יכולה להרגיש את הדומס של מחר, האמת שהאימון היום גרם לי להבין שוויטליפטינג זה לא בשבילי אז זה כנראה היה אימון אחרון

קרא את שאר עדכון הלוג...

קלינים זה החיים

עדכון לוג: 21/08/17

נפח -

סקוואט: 70X5X5

בנץ': 40X5X5
החלטתי להוריד כי לא יודעת למה, אבל זה היה ממש קל

פנדלי רואו: 27X3X5
(כי הספיקו לי הקלינים מאתמול ואיכשהו תמיד אני יוצאת עם מלא סימנים ושריטות על הצוואר, גם יש לי דומס נוראי בכתפיים, בקושי עשיתי את החתירה הזו)

חשבתי שכבר עברתי את זה אבל הבעיות שינה (או מה שזה לא יהיה) חזרו, היום לא הצלחתי להירדם בכלל אז אני ממש מרוצה ששרדתי את האימון, לא יודעת למה זה קורה אבל התזמון גרוע, מקווה שזה יסתדר כי אין לי כוח לזה שוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 23/08/17

התאוששות -

סקוואט (LB, עם עצירה, בלי חגורה)
50X3X3

מתח: 2X10 (בשביל אתגר המתח)

פרס: 30X3X3
שכחתי לשים 2.5 ק''ג

סוף סוף בת 16, כמה חיכיתי למספר הזה, חבל שזה אחד הימים הנוראיים שקרו לי.
מטרה הבאה - לשרוד עד גיל 17

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 25/08/17

אימון עצימות (לא באמת) -

אני אדלג על הסקוואט כי זה מביך מדי, ואין לי מושג מה קרה כי ישנתי טוב ואכלתי טוב (נראה לי)
לא יודעת מה אני אעשה עם הסקוואט העלוב שלי.

בנץ': 50X2F עדיין PR אבל PR עלוב, ציפיתי לפחות ל-3 חזרות

דדליפט (התקווה של האימון): 100X4 PR

הייתי אמורה לעשות 97.5 ל-5 אבל פירגנתי לעצמי בעוד 2.5 ק''ג וטוב שכך. לא מאמינה שלא צילמתי.
האמת שנכשלתי ב80 קג פעמיים, ואז ב100 עלתה חזרה אחת ובכל התעקשתי על עוד סט של 100.

קרדיט למישהו מהמכון שבלעדיו לא הייתי מצליחה בחיים לעשות יותר מחזרה אחת.
(יש גם אנשים טובים במכון שגורמים לי לרצות להישאר )

אני לא יודעת מה לעשות עם הסקוואט והבנץ', הרגע סיימתי ריסט וכלום לא זז. אני מנסה להתכונן לתחרות אבל די ברור שאין לי מושג איך לעשות את זה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

תנסי לחזור על המשקלים שבוע הבא (גם בנפח וגם בעצימות, בכל התרגילים). בהתאוששות תעשי אותו סגנון סקוואט שאתה עושה בנפח ועצימות, אם בא לך פאוז אז הייבאר ואחוז יותר נמוך

תנסי לחזור על המשקלים שבוע הבא (גם בנפח וגם בעצימות, בכל התרגילים). בהתאוששות תעשי אותו סגנון סקוואט שאתה עושה בנפח ועצימות, אם בא לך פאוז אז הייבאר ואחוז יותר נמוך
למה לא להתקדם בדדליפט? דווקא בזה לא נתקעתי. ולמה לא לואובר בהתאוששות?

למה לא להתקדם בדדליפט? דווקא בזה לא נתקעתי. ולמה לא לואובר בהתאוששות?
עדיף להתמקד כמה שיותר בהרמה התחרותית אם את מתחרה. בדדליפט אפשר להמשיך להתקדם בשלשות

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית