קצת רקע-
בן 22, מתאמן מגיל 14 אבל בערך מגיל 18 כבר לא הייתי בראש להשקיע אפילו 70 אחוז מהיכולת שלי כך שבעיקר הלכתי אחורה.
בחודשיים האחרונים החלטתי לחזור להקפיד על תזונה ואימונים בצורה מלאה
בחודש האחרון אני בחיטוב דל פחמימה שהולך טוב וכרגע אני עומד בערך על 14% שומן בהערכה גסה.
אני מתכנן כבר בסביבות מרץ-אפריל חיטוב קצר נוסף לפני גיחה לתאילנד.
מה שמשאיר פרק זמן של 4 חודשים בערך למסה.
השאלות שלי הן ככה
א. איך לנצל את הזמן הזה בצורה הכי טובה?
ב. איך לעשות את המעבר למסה בלי להוריד לעצמי מוטיבציה לגדול?
שואל כי לצערי עם הזמן יש לי נטייה לחרוג מגבול הטעם הטוב בפחמימות פשוטות וצ'יטים, מה שכנראה מביא אותי להשמין ולאבד כיוון.
ג. מה דעתכם באופן כללי על קבלת ההחלטות. שקלתי למשל למשוך עוד קצת את החיטוב כדי להכנס למסה בלי פחד להשמין. או לנסות מסה עם אחוז נמוך של פחמימות אבל לא יודע אם אעמוד בזה בטווח זמן הזה.
תודה
בן 22, מתאמן מגיל 14 אבל בערך מגיל 18 כבר לא הייתי בראש להשקיע אפילו 70 אחוז מהיכולת שלי כך שבעיקר הלכתי אחורה.
בחודשיים האחרונים החלטתי לחזור להקפיד על תזונה ואימונים בצורה מלאה
בחודש האחרון אני בחיטוב דל פחמימה שהולך טוב וכרגע אני עומד בערך על 14% שומן בהערכה גסה.
אני מתכנן כבר בסביבות מרץ-אפריל חיטוב קצר נוסף לפני גיחה לתאילנד.
מה שמשאיר פרק זמן של 4 חודשים בערך למסה.
השאלות שלי הן ככה
א. איך לנצל את הזמן הזה בצורה הכי טובה?
ב. איך לעשות את המעבר למסה בלי להוריד לעצמי מוטיבציה לגדול?
שואל כי לצערי עם הזמן יש לי נטייה לחרוג מגבול הטעם הטוב בפחמימות פשוטות וצ'יטים, מה שכנראה מביא אותי להשמין ולאבד כיוון.
ג. מה דעתכם באופן כללי על קבלת ההחלטות. שקלתי למשל למשוך עוד קצת את החיטוב כדי להכנס למסה בלי פחד להשמין. או לנסות מסה עם אחוז נמוך של פחמימות אבל לא יודע אם אעמוד בזה בטווח זמן הזה.
תודה