הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להתאמן שהשריר שלי יהיה דחוס?

Adrenalin

משתמש מתחיל
37
2
נק' מוניטין:
2
37
2
אני מתאמן sw ולפעמים משקולות.
אני עושה מתח מקבילים ועוד.
גובה 1.78 משקל 75.5 עובד על מסה ל85 קילו
חלק השרירים שלי בגוף כמו בלון וחלק דחוסים קשים.
היד קדמית שלי כמו בלון והיד אחורית דחוסה
הארבע ראשי לא דחוס אבל האמסטרינג דחוס
יש לי חבר שכל שריר אצלו דחוס וקשה ואצלי חלק המסה שלי יותר גדולה אבל אני לא רוצה שרירים כמו בלון אלא קשים ודחוסים.
מה גורם לשרירים להיות דחוסים וקשים ולא כמו בלון גם שמחזקים ואני נראה יותר גדול ומפותח מחבר שלי אבל הוא מצליח יותר חזרות בתרגילים.

תעבוד על כוח, ככה השריר יגדל בעיקר בגלל מאסת שריר פונקציונלית ופחות בגלל בגלל הפרמפ של האימון
כל העניין הזה הוא די בגדר bro science, אבל זה פחות או יותר זה

• פותח/ת השרשור
עכשיו אין לי תוכנית מסודרת אז אני קצת מבולגן.
אני חושב לבנות תוכנית עכשיו מסודרת וקשה לי לבחור מה לעשות.
שיא במתח נקי 15
שיא במקבילים 17
שיא בשכיבות שמיכה על אגרופים(זה המטרה) 30
שיא במצב 2 על אגרופים(גם מטרה) 4 דקות
שיא בבטן סטטית(גם מטרה) 3 דקות
בטן ורגליים אני גם עובד.
אני מבולבל בזמן האחרון
אפשר להתפתח בסטריט אבל אתה צריך לעבוד על כול השרירים כמו שצריך
אשמח שתעזור לי אני לא החלטתי מבולגן

אתה יכול לקנות פלטות וחגורה ולקשור עליך משקל במתח ובמקבילים או משקולת חופשיות ולהחזיק אותם בעזרת הרגליים אבל זה פחות נוח ועם פלטות אתה יכול להוסיף משקל גם בשכיבות סמיכה
אבל כדאי לך להרשם לחדר כושר או לקנות ציוד משלך

• פותח/ת השרשור
לא ביקשתי עזרה בזה שתגיד לי להירשם לחדר כושר אלא לתוכנית לרחוב.
זה מה שלא טוב באלה של החדר כושר רק יודעים להגיד משקולות זה חופר.
לא בא לתקוף אף אחד

מכל הפסקה שהוא כתב אתה מתייחס רק לשורה האחרונה שהיא אחת מתוך כמה המלצות? וצא מהסרט, אין תוכנית שתהפוך אותך לגופות החטובות האלה שאתה רואה ביוטיוב עם ה9 אחוז שומן שלכאורה עושים רק מתח ומקבילים. שאלת שאלה בנוגע לצמיגות של השריר, ענו לך, אחר כך באת בבקשה שיעזרו לך עם תוכנית אימונים למטרה שלך והסבירו לך את הדרך (וגם כן, זה מדע טיפשים כל ההתעסקות בכמה השריר דחוס וכמה הוא צפוף), והמליצו שבחדר כושר תוכל להשיג את התוצאה, ואתה עדיין מתקטנן על האימונים שלך ועוד מטיף שמתאמנים שמתאמנים בחדר כושר חופרים על משקולות.
קודם כל, עזרו לך, אמרו לך דרך שהיא שונה/מנוגדת למה שאתה מאמין/תקוע עליו ואתה ממשיך להתלונן שלא עוזרים לך כי מטיפים לך על משקולות, ואתה לא מוכן להסכים עם הטענה שאימוני משקל גוף כנראה לא יביאו אותך לאיפה שתרצה להגיע.
דבר שני, שוב, צא מהסרט של הסטרייט, לא יודע מה הסיבה שהתבייתת על זה, בין אם אתה חייבס ובין אם זה משהו אחר, אבל תבין שאתה יחיד בתוך קבוצה של רבים, שחושבים א' ואתה חושב ג', להתחיל להתלונן שמסבירים לך רק א' ולא מתאימים אותו לג' שלך זה טיפשי, מה אתה עושה פה? אם חופרים לך על משקולות אין לך מה לחפש במקום כזה.

לא ביקשתי עזרה בזה שתגיד לי להירשם לחדר כושר אלא לתוכנית לרחוב.
זה מה שלא טוב באלה של החדר כושר רק יודעים להגיד משקולות זה חופר.
לא בא לתקוף אף אחד

אנחנו יודעים גם לעשות מתח, וזה מסכם את כל אימוני הרחוב.

• פותח/ת השרשור
אני במכינה אין לי חדר כושר.
מה שאני יכול לעשות זה סקוואט דדליפט ויד קדמית ופרס לכתפיים עם מוט ארוך ובשביל לחיצת חזה אצטרך לעשות קומבינה עם ארגזים.
לא יודע איך לבנות מי זה תוכנית

אבל זה משהו, הייתי במקרה דומה לשלך, אני מתאמן בבית עם ציוד שקניתי בעבר פלוס השלמה מהזמן האחרון, ולא היה לי ראק או ספה, אז נאלצתי לאלתר ראק מסולמות, ואחר כך אילתרתי ספה מבלוק עץ, חתכתי אותו גם ג'קסון והגבהתי אותו עם לבנים. אחר כך הכנתי ראק מקרשים דלי וחול (חפש homemade squat rack).
ויש תוכניות מצויינות, הכל פרוס ומוגש לכול, רק להכנס ולקרוא. תתחיל תוכנית של מתחילים בפורטל, תקרא על טכניקות.
ואגב, אל תעשה דדליפט משקל גוף, זה לא בריא לגב, רק עם משקל.

• פותח/ת השרשור
אבל זה משהו, הייתי במקרה דומה לשלך, אני מתאמן בבית עם ציוד שקניתי בעבר פלוס השלמה מהזמן האחרון, ולא היה לי ראק או ספה, אז נאלצתי לאלתר ראק מסולמות, ואחר כך אילתרתי ספה מבלוק עץ, חתכתי אותו גם ג'קסון והגבהתי אותו עם לבנים. אחר כך הכנתי ראק מקרשים דלי וחול (חפש homemade squat rack).
ויש תוכניות מצויינות, הכל פרוס ומוגש לכול, רק להכנס ולקרוא. תתחיל תוכנית של מתחילים בפורטל, תקרא על טכניקות.
ואגב, אל תעשה דדליפט משקל גוף, זה לא בריא לגב, רק עם משקל.
מה הבסה הכי גדולה אצלי זה שבמכינה המשקולות של חבר ואני יצטרך להזיז מהבית לבחוץ ולפרק להחזיר וזה יהיה כבר האימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית