הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רעיונות - איך להכניס עוד קלוריות ללא עוד ארוחות ?

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
אני לומד הרבה, אז יש לי בוקר - שייק 1200 קל', בצפר - 4 סנדוויצים (עוד 1500+-) וערב שזה משהו שלי (1500+-) ביחד הכל 4200.
יש רעיונות לאיך לאכול יותר בלי להוסיף עוד ארוחות ? כדוגמא - נשנוש קל שאפשר לקחת לבצפר, אך עם כמות קלוריות נכבדת, או תוספות קלות אך משביעות רצון קלורית.
עזבו למה ואיך, אני צריך לצרוך 5000 קלוריות, בערך עוד 800 קלוריות.

נ.ב אשמח שההצעות לרעיונות יהיו במחירים סבירים.

יותר קל להכניס שומן כי כל גרם שומן שווה 9 קלוריות לעומת פחמימה או חלבון שזה כל גרם 4 קלוריות, אז אפשר להוסיף למשל אגוזים ושקדים למיניהם או כל דבר כזה בקלות לתפריט בלי להרגיש בכלל

שמנת מתוקה עם אבקת חלבון.
אורז מבושל בחלב עם המון חמאה(מאכל קווקזי/גרוזיני/פרסי)
מיונז ביתי.
קצפת/גלידה עם אבקת חלבון.
גבינה צהובה מטוגנת(חי על זה במילואים,זול וטעים בטירוף.)
יש עוד דברים אבל הם כבר מסובכים.

• פותח/ת השרשור
שקדים ואגוזי מלך , חטיפי חלבה
מה זה חטיפי חלבה? טעים ?
מעדיף כרגע להכניס פחות שומנים, כי יש לי יותר מ150.
שמנת מתוקה עם אבקת חלבון.
אורז מבושל בחלב עם המון חמאה(מאכל קווקזי/גרוזיני/פרסי)
מיונז ביתי.
קצפת/גלידה עם אבקת חלבון.
גבינה צהובה מטוגנת(חי על זה במילואים,זול וטעים בטירוף.)
יש עוד דברים אבל הם כבר מסובכים.
אנסה כמה מהנ"ל, פשוט לטגן במחבת גבנצ? לא ממש הבנתי.

• פותח/ת השרשור
לאיזה ערכים אתה מנסה להגיע?
כמה חסר לך?
לא באמת מעניין אותי איך, אני פשוט רוצה להגיע לצריכה הקלורית שדרושה כדי לעלות (עוד 800 קלוריות).
ראיתי פה כל מיני דברים על מלטודקסטרין, זה חרא ? חשבתי על משהו שאני יכול לקחת איתי ולשתות.

• פותח/ת השרשור
הגיינר של הרוסים.
רציני, זה טוב מבחינה בריאותית ? וסביר בטעם ? כי זה זול ונראה לי יתאים לי בול לקחת איתי משהו כמו זה או כמו מלט וסקופ חלבון ולהכין מין גיינר.

מה זה חטיפי חלבה? טעים ?
מעדיף כרגע להכניס פחות שומנים, כי יש לי יותר מ150.

אנסה כמה מהנ"ל, פשוט לטגן במחבת גבנצ? לא ממש הבנתי.
פרוסות גבינה צהובה על מחבת טפלון, אש קטנה, הן נמסות, מתקשות, את הופך עד שזה קשה וזהו.

• פותח/ת השרשור
פרוסות גבינה צהובה על מחבת טפלון, אש קטנה, הן נמסות, מתקשות, את הופך עד שזה קשה וזהו.
תודה, זה בעצם יוצא כמו גבינה שיוצאת מהלחמניה של הטוסט ונמצאת בטוסטר מספיק זמן ?
עוד משהו קטן, מה עדיף לדעתך, עמילן תירס או מלטודקסטרין ? (אם אתה יודע)
ראיתי שבאמינושופ מוכרים עמילן תירס כגיינר, לא אקנה מהם כי זה יקר אבל זה נראה לי אחלה של דרך להשלים את הקלוריות.

טיפ פשוט, כל סנדוויץ תהפוך ל3 פרוסות, אתה מכין כרגיל רק מוסיף עוד שכבה של גבנץ נגיד ועוד פרוסת לחם. זה לא יוצא ענק ומוסיף לך עוד 4 פרוסות לחפ שזה עוד 400 קלוריות, ואם תוסיף שם גבנץ או משהו אתה בקלות מגיע לעוד 400 קלוריות

• פותח/ת השרשור
טיפ פשוט, כל סנדוויץ תהפוך ל3 פרוסות, אתה מכין כרגיל רק מוסיף עוד שכבה של גבנץ נגיד ועוד פרוסת לחם. זה לא יוצא ענק ומוסיף לך עוד 4 פרוסות לחפ שזה עוד 400 קלוריות, ואם תוסיף שם גבנץ או משהו אתה בקלות מגיע לעוד 400 קלוריות
לבצפר ? כשאמרתי סנדוויץ התכוונתי ללחמניות של 90 גרם ליחידה...
מה אתה חושב על עמילן תירס או מלט ? ומה עדיף מביניהם לדעתך ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית