הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך בנויה סמולוב ג'וניור לבנץ' פרס? ,4 פעמים בשבוע בנץ' ?

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
לא מצאתי בפורטל פירוט לגביה, יש לגבי סמולוב אבל הבנתי שזה לא אותו דבר

• פותח/ת השרשור
4 אימונים בשבוע
Bench More to Bench More | T Nation
@TvrSp12 עשה אותה

קח בחשבון הרבה עבודה תמורת לא הרבה שינוי במשקל. יש לך בנץ' חזק אבל אני לא בטוח שזה מוצדק לעבוד בתוכנית כזאת

4 אימונים בשבוע זה אומר לבוא לחדר כושר 5 פעמים (אי אפשר לעשות פעמיים אימון יום אחרי יום), כבר נראה שזה לא בשבילי, יש גבול למה שאני יכול להשקיע... למרות שהיום עשית 5 שלישיות והלך מעולה, לדעתי אוכל לתת 5 שלישיות עם 120 תוך שבועיים-שלוש.

ההתקדמות ב 3X5 היא קשה מאוד אבל נראה לי שאם אני נותן 5 שלישיות עם 117.5 אז 3X5 עם 115 אמור לעלות, אני שוקל לעשות רוטציה כזאת וכל שבוע להחליף לפי ההצלחה עם השלישיות, מה דעתך ?
דרך אגב, אני מתכנן לעבור ל 5X3 גם בפרס... לדעתי לא אוכל להתקדם מעבר ל 3X5X65 , בשלישיות אני מאמין שאוכל להגיע ל 70

אתה יכול לעשות את הסמולוב גם 3 פעמים בשבוע. פשוט הסדר משתנה.
אני ביצעתי אותה פעמיים
@Idan Golani ביצע אותה 6 פעמים. שנינו ראינו שיפור מטורף. הוא עלה מ127 לחזרה עד ל130 4*8!! תוך חצי שנה בערך.
אני הכפלתי את המשקל לעומת נפח רגיל של 2 אימוני בנץ בשבוע.
אתה גם יכול לעשות אימונים צמודים. רק תדאג לאכול טוב ולהתאושש כמו שצריך.

מן הסתם שאתה אמור לאכול, ולאכול הרבה
לא רעיון טוב לבצע אותה בחיטוב, אפשרי, אבל לא כדאי.
אני עליתי בכמה קילוגרמים של משקל גוף במהלך התוכנית אבל לא רק עקב זה, גם הייתי על הסמולוב המלא לסקוואט כך שגם זה מן הסתם השפיע על התיאבון שלי.
לא ממש עקבתי אחרי המשקל גוף אבל מהסמולוב המלא לסקוואט והג'וניור לבנצ' עליתי בערך משהו כמו 5ק"ג...פלוס מינוס, יש קצת כרס אבל למי איכפת 😋🍴

בצעתי אותה במתכונת של 3 פעמים בשבוע ואהבתי מאוד, הצלחתי להתקדם בבנץ אפילו שהייתי בחיטוב. מה שכן כך בחשבון שבכל אימון רק בנץ ייקח לך כמעט שעה ובנוסף ייתכן ש התרגילים האחרים ייפגעו.

4 אימונים בשבוע
Bench More to Bench More | T Nation
@TvrSp12 עשה אותה

קח בחשבון הרבה עבודה תמורת לא הרבה שינוי במשקל. יש לך בנץ' חזק אבל אני לא בטוח שזה מוצדק לעבוד בתוכנית כזאת

נאלץ לא להסכים. אם אתה מבצע אותה בצורה טובה ובתזמון נכון, סביר מאוד שתראה התקדמות משמעותית. זה נאמר מנסיוני ומנסיון אנשים שאני מכיר.

נ.ב - מחזק את הנאמר פה על מתכונת של 3 אימונים בשבוע. זה מה שעשיתי ועבד לי נהדר.

נאלץ לא להסכים. אם אתה מבצע אותה בצורה טובה ובתזמון נכון, סביר מאוד שתראה התקדמות משמעותית. זה נאמר מנסיוני ומנסיון אנשים שאני מכיר.

נ.ב - מחזק את הנאמר פה על מתכונת של 3 אימונים בשבוע. זה מה שעשיתי ועבד לי נהדר.
בכמה אחוזים אתה אמור לשפר בסיום כל חודש?

ביצעתי אותה יותר מ10 סבבים... תוכנית מדהימה, לא מתכוון לזוז ממנה בזמן הקרוב.

הדבר היחיד שעשיתי לא טוב איתה זה לעבוד בלי עצירות מה שגרם לי ללחוץ משקל מאוד נמוך עם עצירה ביחס לחזרות שעשיתי.

אבל החיסרון העיקרי הוא השעות של האימון שתארכות באופן משמועתי. 10 סטים זהסיפור של עד 50 דקות לא כולל חימום

אחלה תוכנית לבנץ שלך וגם בכללי, שני סבבים התקדמתי באזור ה12.5+-
ולא עושים איתה פרס בכלל בשביל להתאושש אולי משהו ממש ממש קל

• פותח/ת השרשור
מה המטרה שלך נניח בעוד חודש?
יש הרבה דרכים שונות להתקדם.
אחת המטרות היא כמובן להתקדם במשקלים אבל יותר חשוב לי למקסם את ההיפרטרופיה ועליית המסה, כמו שזה נראה התכנית הזאת עונה על שני הפרמטרים שכן יש בה הרבה נפח וטווח חזרות מאוד מגוון, החסרון שלה מבחינתי זה שרק בשביל בנץ' פרס צריך להקדיש המון זמן, מה עם הסקוואט\דדליפט\פרס\מתח וחתירה ? ,כל אימון ייקח לי שעתיים-שלוש ולכן נראה לי שאוותר עליה כרגע.

אמשיך במתכונת החדשה של פעם בשבוע 5X3 ופעם נוספת נפח עם טווח חזרות גבוה (בשיפוע חיובי) ונראה לאן נגיע...

מה היה אצלך השינוי ב rm1 או מדידה אחרת שביצעת?
לא בדקתי RM1 לפני התכנית, נתקעתי ב 3X5 עם 105KG , התחלתי סמולוב בחיטוב וסיימתי אימון אחרון של 3X7 110KG.
העיתוי שעשיתי לא היה טוב אבל אהבתי את התכנית, בטוח אעשה אותה שוב אבל לא תוך כדי חיטוב.

לא בדקתי RM1 לפני התכנית, נתקעתי ב 3X5 עם 105KG , התחלתי סמולוב בחיטוב וסיימתי אימון אחרון של 3X7 110KG.
העיתוי שעשיתי לא היה טוב אבל אהבתי את התכנית, בטוח אעשה אותה שוב אבל לא תוך כדי חיטוב.
למה לא תוך כדי חיטוב? הרי זה לא שירדו לך המשקלים הם עלו...
אולי בגלל שהתוכנית היית תובענית מדי בחיטוב? כי אני מתכנן לעשות אותה לבנץ׳ בחיטוב הבא שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית