עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
4 אימונים בשבוע
Bench More to Bench More | T Nation
@TvrSp12 עשה אותה
קח בחשבון הרבה עבודה תמורת לא הרבה שינוי במשקל. יש לך בנץ' חזק אבל אני לא בטוח שזה מוצדק לעבוד בתוכנית כזאת
4 אימונים בשבוע
Bench More to Bench More | T Nation
@TvrSp12 עשה אותה
קח בחשבון הרבה עבודה תמורת לא הרבה שינוי במשקל. יש לך בנץ' חזק אבל אני לא בטוח שזה מוצדק לעבוד בתוכנית כזאת
בכמה אחוזים אתה אמור לשפר בסיום כל חודש?נאלץ לא להסכים. אם אתה מבצע אותה בצורה טובה ובתזמון נכון, סביר מאוד שתראה התקדמות משמעותית. זה נאמר מנסיוני ומנסיון אנשים שאני מכיר.
נ.ב - מחזק את הנאמר פה על מתכונת של 3 אימונים בשבוע. זה מה שעשיתי ועבד לי נהדר.
אתה מסיים את התכנית עם 10X3 ב ~ 93% מה RM1 שלך, זו התקדמות משמעותית. אם יש לך את הזמן והסבלנות להשקיע.בכמה אחוזים אתה אמור לשפר בסיום כל חודש?
אחת המטרות היא כמובן להתקדם במשקלים אבל יותר חשוב לי למקסם את ההיפרטרופיה ועליית המסה, כמו שזה נראה התכנית הזאת עונה על שני הפרמטרים שכן יש בה הרבה נפח וטווח חזרות מאוד מגוון, החסרון שלה מבחינתי זה שרק בשביל בנץ' פרס צריך להקדיש המון זמן, מה עם הסקוואט\דדליפט\פרס\מתח וחתירה ? ,כל אימון ייקח לי שעתיים-שלוש ולכן נראה לי שאוותר עליה כרגע.מה המטרה שלך נניח בעוד חודש?
יש הרבה דרכים שונות להתקדם.
מה היה אצלך השינוי ב rm1 או מדידה אחרת שביצעת?אתה מסיים את התכנית עם 10X3 ב ~ 93% מה RM1 שלך, זו התקדמות משמעותית. אם יש לך את הזמן והסבלנות להשקיע.
Smolov Jr Calculator
לא בדקתי RM1 לפני התכנית, נתקעתי ב 3X5 עם 105KG , התחלתי סמולוב בחיטוב וסיימתי אימון אחרון של 3X7 110KG.מה היה אצלך השינוי ב rm1 או מדידה אחרת שביצעת?
למה לא תוך כדי חיטוב? הרי זה לא שירדו לך המשקלים הם עלו...לא בדקתי RM1 לפני התכנית, נתקעתי ב 3X5 עם 105KG , התחלתי סמולוב בחיטוב וסיימתי אימון אחרון של 3X7 110KG.
העיתוי שעשיתי לא היה טוב אבל אהבתי את התכנית, בטוח אעשה אותה שוב אבל לא תוך כדי חיטוב.