הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בבחירת preworkout

trovlet

משתמש מתחיל
163
1
נק' מוניטין:
-14
163
1
היי חברה

אני שחקן כדורעף ואני אשמח להמלצה לתוסף לפני אימון שייתן לי בוסט אנרגיה וכוח
בזמן האחרון אני מרגיש תשוש עייף ולא מפוקס.. בלי קשר לזה שאני אדיש מטבעי

בכל מקרה הגוף שלי לא מגיב כל כך לקפאין בגלל הגובה והמשקל או סיבה אחרת ככה שלשתות קפה לא יעזור.. אני יכל לשתות אספרסו כפול וזה לא ייתן לי שום דבר

אשמח להמלצות מבחינתי כל דבר שיעזור יהיה טוב

תודה!!

mr hyde סתם מפוצץ בקפאין אם קפאין לא משפיע עלייך אז זה לא יעזור לך, בכל מקרה עדיף לך לבדוק יותר לעומק למה אתה מרגיש עייף וסחוט, יכול להיות תזונה, מחסור בויטמינים ו\או מינרלים וכו'
.

סליחה ככה שאני מתפרץ לפה אבל לקחתי mr hyed ואני מרגיש הרגשה רעה כזאת כאבי ראש ודופק מואץ מישהו יודע למה ותוך כמה זמן זה יעבור?
זה בגלל הקפאין? והאם להפסיק עם הקדם אימון הזה

סליחה ככה שאני מתפרץ לפה אבל לקחתי mr hyed ואני מרגיש הרגשה רעה כזאת כאבי ראש ודופק מואץ מישהו יודע למה ותוך כמה זמן זה יעבור?
זה בגלל הקפאין? והאם להפסיק עם הקדם אימון הזה

בגלל הקפאין והיהומבין, שניהם מעלים דופק

אני לא הייתי ממשיך לקחת משהו שגורם לי להרגיש רע, יכול להיות שבמינון של חצי מנה לא תרגיש את התופעות לוואי, תנסה תראה. להבא לדעתי לא כדאי לך לרכוש pre-workout כזה או אחר, חבל על הכסף עדיף לרכוש את המרכיבים בנפרד, ולהכין בעצמך, לפי דעתי קפאין לפני אימון מספיק אם חשוב לך הפאמפ תוסיף גם n.o booster כלשהו (ל-ארג'נין, ציטרולין מאלט, aakg וכו').

תנסה ציטרולין מאלט,ל-ציטרולין או aakg, איזה מינון של הארג'נין לקחתה?
אל תשכח שפאמפ תלוי בכמות וקצב החזרות שאתה מבצע,אם אתה רוצה יותר פאמפ תעשה יותר חזרות יותר איטיות. אתה צריך לזכור שהאפקטיביות של הפאמפ כגורם להיפוטרפיה מוטלת בספק ועדיף פשוט להתרכז להרים כבד ולאכול כמו שצריך.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית