הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי תופת בשורש כף היד

HaraBePita

משתמש מתחיל
18
7
נק' מוניטין:
7
18
7
כבר כמה ימים שהיה לי קצת כאבים באיזור, אבל זה היה כאב נסבל, אתמול התאמנתי ואחרי שסיימתי את הסטים של החתירה זה נהיה משוגע, עד למצב שאני לא יכול לעשות פעילות פשוטות כמו להחזיק כוס או לפתוח את הברז.
כרגע היד פשוט לא מתפקדת, יש למישהו רעיונות, לקבוע תור לאורטופד?
אני גם לא יכול להתאמן ככה וזה הכי דיכאון.

נשמע כמו דלקת בשורש כף היד, עדיף ללכת לרופא
זה נובע מלחץ חזק מדי על שורש כף היד, כמו משקל שיושב על כף היד רחוק מדי מהמפרק, או מאחיזה חלשה ולא מלאה

• פותח/ת השרשור
נשמע כמו דלקת בשורש כף היד, עדיף ללכת לרופא
זה נובע מלחץ חזק מדי על שורש כף היד, כמו משקל שיושב על כף היד רחוק מדי מהמפרק, או מאחיזה חלשה ולא מלאה

זה בדיוק מה שקורה לי בחתירה ובדדליפט, יד ימין אוחזת בחזקה במוט ויד שמאל מתחילה לאבד אחיזה מה שגורם לזה שהמוט יושב על האצבעות במקום על כף היד.
במידה וזה דלקת כמה זמן אני אמור להיות מושבת?

זה בדיוק מה שקורה לי בחתירה ובדדליפט, יד ימין אוחזת בחזקה במוט ויד שמאל מתחילה לאבד אחיזה מה שגורם לזה שהמוט יושב על האצבעות במקום על כף היד.
במידה וזה דלקת כמה זמן אני אמור להיות מושבת?
תלוי בחומרה של הדלקת, זה יכול להיות כמה ימים או חודשים, זה למה עדיף ללכת לרופא שייתן לך הערכת מצב, ויטפל במידה וצריך
ברוב המקרים האלה, אם תופסים את זה בזמן אז אפשר לשפר משמעותית את ההחלמה

• פותח/ת השרשור
הייתי אצל הרופא, הוא גם אמר שזו דלקת בגיד, שם לי תחבושת אלסטית נתן לי כדורים אנטי דלקתיים ואמר לי לנוח 10-14 יום..
מקווה שזה יתרפא מהר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית