הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנאביס-טוב או לא?

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
מה הנזקים של זה? איזה מחקרים יש בנושא? קראתי שיוסיין בולט ומייקל פלפס מעשנים.

לא מזיק מדי ולא מועיל מדי
תועלת מסויימת לאדם בריא קשה לי לחשוב, הנזקים האפשריים הם בעיות קוגניטיביות קלות אצל אנשים שמעשנים בקביעות לפני סוף גיל ההתבגרות והיפרטרופיה פתולוגית של הלב בשימוש קבוע לאורך הרבה זמן
זה לפחות מה שבינתיים ידוע, אבל עד לא מזמן לא היה בכלל אישור לעשות ניסויים בנושא, אז כרגע עוד לא ידוע הרבה לטוב ולרע

• פותח/ת השרשור
בשימוש moderated זה בסדר. אין לזה שום תועלת מיוחדת.

ופרויד היה עושה קוק..
זה לא אומר שזה מה שעשה אותו חכם.
בכל מקרה קראתי על זה וראיתי שזה עוזר נגד מלא מחלות. פשוט לא מבין למה לא עושים את זה חוקי. זה הרבה פחות גרוע מאלכוהול וסיגריות.

אבל השאלה, מי באמת צורך זאת ככה?

ממה שידוע לי ויכול להיות שאני טועה
אבל רוב גדול של המטופלים רפואית מקבלים את זה באידוי או שמן
מעטים שמעשנים את הפרחים כיוון שאתה לא מגיע למיצוי מלא של החומר הפעיל בקנאביס לעומת אידוי או שמן מרוכז

בכל מקרה קראתי על זה וראיתי שזה עוזר נגד מלא מחלות. פשוט לא מבין למה לא עושים את זה חוקי. זה הרבה פחות גרוע מאלכוהול וסיגריות.
השאלה היא לא למה לא עושים את זה חוקי, אלא למה לא מוציאים את האלכוהול מהחוק בנוסף לזה.

בגלל חברות התרופה.
בדיוק כפי שסיגריות לא מוציאים מחוץ לחוק בגלל חברות הטבק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית