עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשל עקב כובד ...זה תלוי בסוג הכשל. יש כשלים בגלל שהחזרה בורחת בגלל אחיזה לא טובה, איבוד שיווי משקל ואז אתה יכול להמשיך אותו הדבר לסטים הבאים ויש כשל כי המשקל כבד מדי ואז ריפטו ממליץ לרדת ב 10٪
כן, לפחות לנסותכשל עקב כובד ...
בסטים הבאים להוריד 10 אחוז ולהשלים את כמות החזרות ?
בטוח זה יצליח, היה נראה לי אפילו ירידה גדולה מדיכן, לפחות לנסות
מאחל לך לא להכשל. אבל אם כן, תעדכן איך היו הבאים הבאיםבטוח זה יצליח, היה נראה לי אפילו ירידה גדולה מדי
אני שואל בעקבות כשלון בבנץ׳ אתמול עם 117.5, הצלחתי 2 סטים ובשלישי בחזרה האחרונה הספוטר היה חייב לעזור, בסט הרביעי הצלחתי 2 חזרות מתוך 3 וסט חמישי כבר עשיתי שמינייה עם 90 מהבאסה 😃מאחל לך לא להכשל. אבל אם כן, תעדכן איך היו הבאים הבאים
נשאר עם אותו משקל ולא משלים את כל החזרות בסטים הבאים?אני הייתי נשאר וחוזר על המשקל באימון הבא. (בהתאם לתוכנית)
אתה יכול, לא חושב כולכך הכרחי. זה לא מה שיקדם אותך זה בטוח. מידי פעם יש ימים שלא הולך.נשאר עם אותו משקל ולא משלים את כל החזרות בסטים הבאים?
ברור שבאימון הבא אנסה שוב את המשקל שלא הצלחתי להשלים
קצת מנוגדים שני החלקים של המשפט..אתה יכול, לא חושב כולכך הכרחי.
מה מנוגד?קצת מנוגדים שני החלקים של המשפט..
קרה לך שהגעת לכשל באימון נפח בטקסס? , יש לך 5x5 הרי, מה עשית אם הגעת לכשל בסט שני/שלישי?מה מנוגד?
אתה יכול, זה לא הכרחי.
אין לי מושג בקשר להמלצה הזו של ריפטו, אישית לא שמעתי על זה. (לא שאני בקיא יותר מידי בספר שלו)
לא קרה לי? 😃קרה לך שהגעת לכשל באימון נפח בטקסס? , יש לך 5x5 הרי, מה עשית אם הגעת לכשל בסט שני/שלישי?
לא יודע למה הייתי 99 אחוז בטוח שזאת תהיה התשובה שלך ...לא קרה לי? 😃
נכשלתי בחזרה האחרונה של הסט השלישי.אם הגעת למצב כזה של כשל אני מאמין שלא קפצת ב10 קילו מאימון קודם, אלא ב 2.5-5 קילו, שזאת העליה שצריכה להיות.
במידה ונתקעת למרות העליה הזאת כבר בסט הראשון, תמשיך עם אותו משקל בסטים הבאים גם, בטח תצליח 1-3 חזרות אבל זה עדיין יעבוד לך על הכוח.
אימון הבא תנסה שוב עם אותו משקל, במידה והצלחת מצויין, במידה ולא - נסה שוב אימון הבא.
במידה ותראה שאתה לא מצליח שוב - עשה ריסט ותוריד 10 אחוז מהמשקל ומשם תמשיך להעלות כל אימון.
בדוק גם מה הסיבה שלא הצלחת - תזונה, שינה, יכול להיות גם שנפלת על אימון לא מוצלח שזה גם קורה.
תמשיך עם אותו משקל עוד 2 אימונים, תאכל טוב ותישן טוב, ואתה תצליח.נכשלתי בחזרה האחרונה של הסט השלישי.
עליתי ב 2.5 מאימון קודם ששם כל הסטים עלו בלי בעיה.