הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 305KG ל5X5, שיא

כן, במכון, בלי פיק, כש48 שעות לפני כן נכשלתי בסט ראשון של 300 מתוך 5x5 ונאלצתי לותר על התחרות ביוון.
בכל מקרה שים לב שכתבתי שאני פותח במשקלים האלה.
אם זוכר נכון אתה בסביבות 120-130 מ.ג
ז״א שסקוואט ודד אתה לא בקירבה של פי 3 וחזה לא פי 2?

עד איזה משקל כן??
אמור להיות יחסי משקלי עבודה-מ.ג
את האמת? בעייני זה מדד לחלשים. ושלא תבין אותי לא נכון, אני גם מודד את המשקלי עבודה יחסית למשקל גוף.
אבל ברמה שאנשים מרימים משקלים באיזור 400 פלוס, אתה תראה בעיקר אנשים עם משקל גוף גבוה יחסית להרמה. אין לי סיבה מדויקת.

את האמת? בעייני זה מדד לחלשים. ושלא תבין אותי לא נכון, אני גם מודד את המשקלי עבודה יחסית למשקל גוף.
אבל ברמה שאנשים מרימים משקלים באיזור 400 פלוס, אתה תראה בעיקר אנשים עם משקל גוף גבוה יחסית להרמה. אין לי סיבה מדויקת.

חושב שלא פחות אם לא יותר מרשים אדם ששוקל באזור ה80 מרים סקוואט ודד 240~
מאשר 100+ ולא עושה באזור הפי 3

זה חשוב שאתה חושב, אבל זה לא מסתדר עם המציאות.
לאף אחד לא אכפת כמה אתה שוקל ברמות האלה. אד קוהן נתן דדליפט 400 + על מג פחות ממאה קילו. שם אתה באמת מעריך את המג שלו, בגלל שההרמה הייתה במגרש של הגדולים. כנ"ל אם תתן 350 קילו סקוואט עם משקל גוף נמוך.
אבל להשוות בין 240 ל350 בגלל המשקל גוף? הצחקתני...

לא זוכר איפה קראתי נדמה לי שבבלוג של נתנאל. כי בדדליפט בעיקר בגלל האחיזה הרטיו עדיף בהרבה במשקל נמוכים.
כך ש 300 על 100 הרבה יותר מרשים מ 225 על 75.
בכלל לדעתי רטיו צריך לבוא לידי ביטוי כאשר לאחד יש פי 3 משקל גוף לעומת פי 2.5 של אדם כבד יותר ולא באחוזים בודדים

זה חשוב שאתה חושב, אבל זה לא מסתדר עם המציאות.
לאף אחד לא אכפת כמה אתה שוקל ברמות האלה. אד קוהן נתן דדליפט 400 + על מג פחות ממאה קילו. שם אתה באמת מעריך את המג שלו, בגלל שההרמה הייתה במגרש של הגדולים. כנ"ל אם תתן 350 קילו סקוואט עם משקל גוף נמוך.
אבל להשוות בין 240 ל350 בגלל המשקל גוף? הצחקתני...
אז לפי המסקנה הזו רק מ.ג 100+ ההרמות שלהם מרשימות ואלה ממתחת הם בגדר ״הצחקתני״-יפה לשמוע..

אז לפי המסקנה הזו רק מ.ג 100+ ההרמות שלהם מרשימות ואלה ממתחת הם בגדר ״הצחקתני״-יפה לשמוע..
מדויק, אלא אם כן תתן משקל מפגר על המ"ג המדובר כמו חן זוננריך שנתן על 80 קילו מ"ג 312 דדליפט בגיל 17.
עד 250-260 קילו הרמה אתה בינוני כמעט בכל משקל גוף מלבד 72>

אחלה
אמסור לקיריל סריצ׳ב שהוא אפס חלש ולא מרשים שלא מרים בנצ׳ פי 2 משקל גוף
כמובן לא אשכח את ריי ויליאמס שלא מסקביט פי 3 משקל גוף..ממש חלשלוש
מבין את הכוונה שלך אבל כמו שכבר אמרו פה - יש משקלים שמרשימים בלי תלות במשקל גוף..
ואם להתייחס לדיון המקורי - לעשות דדליפט לנפח עם כל דבר מעל 300 ק״ג זה פסיכי לחלוטין

נערך לאחרונה:
אחלה
אמסור לקיריל סריצ׳ב שהוא אפס חלש ולא מרשים שלא מרים בנצ׳ פי 2 משקל גוף
כמובן לא אשכח את ריי ויליאמס שלא מסקביט פי 3 משקל גוף..ממש חלשלוש
מבין את הכוונה שלך אבל כמו שכבר אמרו פה - יש משקלים שמרשימים בלי תלות במשקל גוף..
ואם להתייחס לדיון המקורי - לעשות דדליפט לנפח עם כל דבר מעל 300 ק״ג זה פסיכי לחלוטין
אז קשה יותר להרים 300 עם משקל גוף 100
מאשר 240 עם מ.ג 80??
אוהב שכל אחד מביע דעה אבל לי אישית לא הגיוני-בתור אחד שיודע כמה קשה לי לא לעלות במשקל גוף ותוך כדי לעלות משקלי עבודה-חושב שמשקלי עבודה הם בפרופורציות בהתאם למ.ג
כנראה שאני במיעוט בחשיבה זו..

אז קשה יותר להרים 300 עם משקל גוף 100
מאשר 240 עם מ.ג 80??
אוהב שכל אחד מביע דעה אבל לי אישית לא הגיוני-בתור אחד שיודע כמה קשה לי לא לעלות במשקל גוף ותוך כדי לעלות משקלי עבודה-חושב שמשקלי עבודה הם בפרופורציות בהתאם למ.ג
כנראה שאני במיעוט בחשיבה זו..
סלח לי אבל הניסוח ממש מטומטם.
"קשה יותר" - הקושי הוא אינדיבידואלי וסובייקטיבי.
מבחינת מאמץ בעת ההרמה, לרוב יהיה מאמץ עילאי בניסיון לבצע סינגל מקסימלי.

אפשר לשאול מה יותר נפוץ - אנשים נחותים גנטית שמרימים משקלים שהמשמעות שלהם מסתכמת ברטיו,
או פריקים גנטיים שמציגים יכולות על אנושיות. התשובה בתוך השאלה.

אגב סביר להניח שאתה טרול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית