נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
שבוע הבא 310
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פותח 290 200 330אששש, מה התכנון לתחרות?
לא היה לך כבר 340 ?או שאני טועה..?פותח 290 200 330
במה?לא היה לך כבר 340 ?או שאני טועה..?
בדדליפטבמה?
כן, במכון, בלי פיק, כש48 שעות לפני כן נכשלתי בסט ראשון של 300 מתוך 5x5 ונאלצתי לותר על התחרות ביוון.בדדליפט
אם זוכר נכון אתה בסביבות 120-130 מ.גכן, במכון, בלי פיק, כש48 שעות לפני כן נכשלתי בסט ראשון של 300 מתוך 5x5 ונאלצתי לותר על התחרות ביוון.
בכל מקרה שים לב שכתבתי שאני פותח במשקלים האלה.
במשקלים כאלה הרטיו לא נחשב פקטור. רוב החזקים בתחום מרימים ביחס דומה.אם זוכר נכון אתה בסביבות 120-130 מ.ג
ז״א שסקוואט ודד אתה לא בקירבה של פי 3 וחזה לא פי 2?
עד איזה משקל כן??במשקלים כאלה הרטיו לא נחשב פקטור. רוב החזקים בתחום מרימים ביחס דומה.
את האמת? בעייני זה מדד לחלשים. ושלא תבין אותי לא נכון, אני גם מודד את המשקלי עבודה יחסית למשקל גוף.עד איזה משקל כן??
אמור להיות יחסי משקלי עבודה-מ.ג
את האמת? בעייני זה מדד לחלשים. ושלא תבין אותי לא נכון, אני גם מודד את המשקלי עבודה יחסית למשקל גוף.
אבל ברמה שאנשים מרימים משקלים באיזור 400 פלוס, אתה תראה בעיקר אנשים עם משקל גוף גבוה יחסית להרמה. אין לי סיבה מדויקת.
זה חשוב שאתה חושב, אבל זה לא מסתדר עם המציאות.חושב שלא פחות אם לא יותר מרשים אדם ששוקל באזור ה80 מרים סקוואט ודד 240~
מאשר 100+ ולא עושה באזור הפי 3
אז לפי המסקנה הזו רק מ.ג 100+ ההרמות שלהם מרשימות ואלה ממתחת הם בגדר ״הצחקתני״-יפה לשמוע..זה חשוב שאתה חושב, אבל זה לא מסתדר עם המציאות.
לאף אחד לא אכפת כמה אתה שוקל ברמות האלה. אד קוהן נתן דדליפט 400 + על מג פחות ממאה קילו. שם אתה באמת מעריך את המג שלו, בגלל שההרמה הייתה במגרש של הגדולים. כנ"ל אם תתן 350 קילו סקוואט עם משקל גוף נמוך.
אבל להשוות בין 240 ל350 בגלל המשקל גוף? הצחקתני...
מדויק, אלא אם כן תתן משקל מפגר על המ"ג המדובר כמו חן זוננריך שנתן על 80 קילו מ"ג 312 דדליפט בגיל 17.אז לפי המסקנה הזו רק מ.ג 100+ ההרמות שלהם מרשימות ואלה ממתחת הם בגדר ״הצחקתני״-יפה לשמוע..
אחלהחושב שלא פחות אם לא יותר מרשים אדם ששוקל באזור ה80 מרים סקוואט ודד 240~
מאשר 100+ ולא עושה באזור הפי 3
אז קשה יותר להרים 300 עם משקל גוף 100אחלה
אמסור לקיריל סריצ׳ב שהוא אפס חלש ולא מרשים שלא מרים בנצ׳ פי 2 משקל גוף
כמובן לא אשכח את ריי ויליאמס שלא מסקביט פי 3 משקל גוף..ממש חלשלוש
מבין את הכוונה שלך אבל כמו שכבר אמרו פה - יש משקלים שמרשימים בלי תלות במשקל גוף..
ואם להתייחס לדיון המקורי - לעשות דדליפט לנפח עם כל דבר מעל 300 ק״ג זה פסיכי לחלוטין
סלח לי אבל הניסוח ממש מטומטם.אז קשה יותר להרים 300 עם משקל גוף 100
מאשר 240 עם מ.ג 80??
אוהב שכל אחד מביע דעה אבל לי אישית לא הגיוני-בתור אחד שיודע כמה קשה לי לא לעלות במשקל גוף ותוך כדי לעלות משקלי עבודה-חושב שמשקלי עבודה הם בפרופורציות בהתאם למ.ג
כנראה שאני במיעוט בחשיבה זו..