הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שמן זית

Barbell

משתמש פעיל
832
1
נק' מוניטין:
2,151
832
1
אני רואה שאתם שותים שמן זית... איך?
ניסיתי עכשיו לשתות 25 מ"ל והקאתי את החיים שלי איך אתם מצליחים מגעיליםםםם???!?!??!?

• פותח/ת השרשור
שמעו ממש בלבלתם אותי, ואני מטצער אם השאלה הזאת תשקף את זה שאין לי ידע בתזונה וששמעתי הרבה מיתוסים בחיי אבל...
שמן זית לא מאבד ערכים בטיגון? ובכלל, אוכל יכול לאבד ערכים?

שמעו ממש בלבלתם אותי, ואני מטצער אם השאלה הזאת תשקף את זה שאין לי ידע בתזונה וששמעתי הרבה מיתוסים בחיי אבל...
שמן זית לא מאבד ערכים בטיגון? ובכלל, אוכל יכול לאבד ערכים?

לפי מה שאני יודע זה כן מאבד ערכים. כמו שחלבון עובר התפרקות בטמפרטורות גבוהות, ככה כל חומר מתפרק. אני לא יודע אם הטיגון מספיק כדי לגרום לזה להתפרק, אבל יכול מאוד להיות שכן.

עשיתם פה קצת בלגן, טופר וברבל...
1. שמן זית (כמו כל שמן אחר) מתחמצן בחימום. אחד ההבדלים בין שמנים שונים הוא עמידותם לטמ' גבוהות.
2. חלבון לא 'מתפרק', הוא עובר דנטורציה. וערכו התזונתי (לפחות זה שמענין אתכם) נשמר.
3. נכון, כל חומר מתפרק. אולי חוץ מפלסטיק שלוקח לו המון זמן אז בבקשה לא לזרוק בקבוקים

עשיתם פה קצת בלגן, טופר וברבל...
1. שמן זית (כמו כל שמן אחר) מתחמצן בחימום. אחד ההבדלים בין שמנים שונים הוא עמידותם לטמ' גבוהות.
2. חלבון לא 'מתפרק', הוא עובר דנטורציה. וערכו התזונתי (לפחות זה שמענין אתכם) נשמר.
3. נכון, כל חומר מתפרק. אולי חוץ מפלסטיק שלוקח לו המון זמן אז בבקשה לא לזרוק בקבוקים
קלקר אינו מתכלה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית