עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני בתהליך של חיטוב אני לא יכול לעצור בעמצע כי אני חושב שהrmr שחישבתי היה נמוך מדי ואני צריך יותר קלוריות כי אני חושב שאני מאבד מסת שרירהשיטה הכי טובה זה לאכול במשך שבוע ללא שינוי במשקל ולחשב כמה קלוריות אכלת
כמה ירדת כל שבוע בחודש האחרון?אני בתהליך של חיטוב אני לא יכול לעצור בעמצע כי אני חושב שהrmr שחישבתי היה נמוך מדי ואני צריך יותר קלוריות כי אני חושב שאני מאבד מסת שריר
אם אתה כבר כמה זמן בתפריט מסויים אז החישוב הזה פחות רלוונטי בשבילך, מה שרלוונטי זה קצב הירידה במשקל. אם הוא מהיר מדי תוסיף קלוריות.אני בתהליך של חיטוב אני לא יכול לעצור בעמצע כי אני חושב שהrmr שחישבתי היה נמוך מדי ואני צריך יותר קלוריות כי אני חושב שאני מאבד מסת שריר
בחודש בערך 3 קילו עם 2200 ועם 2000 אני ירדדתי משהו כמו 5 קילו בחודש אני מעדיף לאט ובטוח אני רוצה לדעת עם הנוסחה הזאת טובהכמה ירדת כל שבוע בחודש האחרון?
אז 2200 מתאים בשבילך.בחודש בערך 3 קילו עם 2200 ועם 2000 אני ירדדתי משהו כמו 5 קילו בחודש אני מעדיף לאט ובטוח אני רוצה לדעת עם הנוסחה הזאת טובה
סבבה זה מה שאני עושה אני גם עושה אירובי 100 דקות בשבוע (לא עצים במיוחד)אז 2200 מתאים בשבילך.
הנוסחאות הן טובות אבל זאת רק נקודת התחלה, אם יש לך נתונים הם עדיפים על הנוסחאות
אני תמיד הייתי בעד השיטה של בדיקה בפועל, כאשר לנסות ולנטרל כמה שיותר משתנים שמשפיעיםאחד מהנהלים