הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע חישוב ניטרלי

haim15959

משתמש פעיל
486
34
נק' מוניטין:
119
486
34
Screenshot_2016-12-21-21-55-24.png
השיתה הזאת נכולה או שעדיף לחשב rmr
בשיטה הזאת אני צריך 300 קלוריות יותר

• פותח/ת השרשור
השיטה הכי טובה זה לאכול במשך שבוע ללא שינוי במשקל ולחשב כמה קלוריות אכלת
אני בתהליך של חיטוב אני לא יכול לעצור בעמצע כי אני חושב שהrmr שחישבתי היה נמוך מדי ואני צריך יותר קלוריות כי אני חושב שאני מאבד מסת שריר

אני בתהליך של חיטוב אני לא יכול לעצור בעמצע כי אני חושב שהrmr שחישבתי היה נמוך מדי ואני צריך יותר קלוריות כי אני חושב שאני מאבד מסת שריר
כמה ירדת כל שבוע בחודש האחרון?

אם אתה כבר כמה זמן בתפריט מסויים אז החישוב הזה פחות רלוונטי בשבילך, מה שרלוונטי זה קצב הירידה במשקל. אם הוא מהיר מדי תוסיף קלוריות.

בחודש בערך 3 קילו עם 2200 ועם 2000 אני ירדדתי משהו כמו 5 קילו בחודש אני מעדיף לאט ובטוח אני רוצה לדעת עם הנוסחה הזאת טובה
אז 2200 מתאים בשבילך.
הנוסחאות הן טובות אבל זאת רק נקודת התחלה, אם יש לך נתונים הם עדיפים על הנוסחאות

• פותח/ת השרשור
סבבה פשוט אני אני גם חישבתי בה את הנוסחה למסה ויצה די טוב אז אני רציתי חוות דעת על הנוסחה שאני ידע אם להשתמש בה פעמים נוספות
אז 2200 מתאים בשבילך.
הנוסחאות הן טובות אבל זאת רק נקודת התחלה, אם יש לך נתונים הם עדיפים על הנוסחאות
סבבה זה מה שאני עושה אני גם עושה אירובי 100 דקות בשבוע (לא עצים במיוחד)

נוסחאות טובות בדרך כלל לאדם ממוצע שלא מתאמן ובזמן מנוחה זה מדוייק יותר
ברגע שמכניסים את חיי הספורט ועוד פעילויות יום-יומיות, רמות הורמונליות וכדומה, הנוסחאות האלה מתחילות להיות לא מדוייקות
ראיתי כאן את עצתו של אחד מהנהלים ואולי עוד כמה, ובאמת שהכי מדוייק זה לחשב קלוריות בפועל ללא שינוי ממשי במשקל לתקופה קצרה וכך מקבילים מאזן נייטרלי נכון

אחד מהנהלים
אני תמיד הייתי בעד השיטה של בדיקה בפועל, כאשר לנסות ולנטרל כמה שיותר משתנים שמשפיעים
נוסחאות זו דרך ממוצעת לדעת, בפועל יש סטיות גדולות וגם אני חוויתי אותן על עצמי (עוד בתקופתי כטבעי לחלוטין)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית