הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יום סיירות השבוע

• פותח/ת השרשור ornonfx
  • פורסם בתאריך
O

ornonfx

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אהלן חברה
יום חמישי יש לי יום סיירות אחרי שהתאמנתי אליו באופן אינטסיבי למשך תקופה של ארבעה חודשים לערך.
מרגיש יותר ממוכן...
בכל מקרה לפני כשבוע וחצי היה לי את הדמי יום סיירות שהוא היה ה"האימון" המסכם והאינטסיבי ביותר
מאז עשיתי אימונים בדרגת קושי בינונית + ומיום חמישי לפני כיומיים הפסקתי להתאמן.
השאלה מה הלאה?
מה עליי לעשות השבוע עד ליום סיירות? לנוח? איך פחות או יותר התזונה שלי אמורה להראות השבוע? ובאותו היום סיירות בפרט שבו אני קם ב4 בבוקר.
אשמח לעזרה
תודה מראש

אני לא חושב שיש משהו מיוחד שצריך לעשות השבוע, חוץ מלסדר את השעות שינה ככה שתוכל לקום בארבע באותו היום.
לא חייב לנוח כל השבוע ולא לעשות כלום, אפשר להתאמן/ לרוץ.
פשוט לא בעצימות גבוהה, אל תקרע את עצמך.
מבחינת תזונה, לאכול מסודר להיות בפלוס קטן.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שיש משהו מיוחד שצריך לעשות השבוע, חוץ מלסדר את השעות שינה ככה שתוכל לקום בארבע באותו היום.
לא חייב לנוח כל השבוע ולא לעשות כלום, אפשר להתאמן/ לרוץ.
פשוט לא בעצימות גבוהה, אל תקרע את עצמך.
מבחינת תזונה, לאכול מסודר להיות בפלוס קטן.
בהצלחה
תודה על המענה
רק עוד שאלה קטנה
מה לאכל באותו היום סיירות בבוקר?

תראה ביום הסיירות כמו הכנה לתחרות. מתחרה לא "קורע" את עצמו בזמן הקריטי והקרוב שלפני התחרות
תשלב אימון בעצימות בינונית ולא מעבר
לגבי מה לאכול בבוקר? ארוחה מזינה ומשביעה, אך גם קלה. תתבסס על גבינות רזות (לבנה, צהובה 5%/9%), פרי, ירק, פחמימה כמו שיבולת שועל וניתן גם לשלב פחמימה כמו קורנפלקס בכמות קטנה או כמה פרוסות לחם לבן
זה תלוי בנוסף בהפרשי הזמנים מסיום הארוחה ועד תחילת המאמץ (וגם איזה סוג מאמץ יבוצע ראשון)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית