הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח להפטר מהשומן במותניים (20)

תנין

מושעה
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
טוב אז אני אחרי תקופת חיטוב כרגע מתחיל שוב פעם מסה ורוצה להגיע ל 80-85 ואז להתחיל חיטוב.

העניין הוא שמאז שהתחלתי להתאמן בצבא והתחלתי לפני איזה שנה במסה המותניים שלי נשארו פשוט באותו מצב ישמה פשוט שומן שלא יורד ועשיתי חיטוב ועדיין ישמה שומן, וזה לא גנטי בדוק כי אף פעם לא היה לי ככה שם.

אני עובד על הרחב גבי וישלי כבר צורת V בגב אבל זה לא מספיק כדי לטשטש את זה, מה אפשר לעשות? זה שומן בדוק שלא יורד... יש תרגיל מסויים לאזור משהו?

משקל:72
גובה:1.78

איפה רשמתי שאני חושב שהוא ירד כשאני במסה?
אז כנראה שלא הבנתי אותך.
כשאתה במסה השומן לא ירד. כשאתה בחיטוב - כנראה שהגנטיקה שלך תקשה עליך להוריד אותו במקומות הספציפיים האלה, וצריך לעשות חיטוב רציני עם פרוטוקולים של שומן עיקש (תחפש בפורטל). בכל מקרה, אין "תרגיל ספציפי" להורדת שומן נקודתית. אתה מקסימום יכול לנסות לעשות תרגילי בטן (כולל אלכסונים) אם הבטן שלך לא חזקה, והתרגילים ישפרו את הטונוס של השריר ויגרמו לאיזור להיראות קצת יותר טוב למרות השומן.

אם תוסיף שריר בגב(בעיקר גב תחתון), רגליים ובישבן, אז ה״צדדים״ האלה יראו פחות משמעותיים.
אחר כך כשתחטב יהיה לך גם יותר קל להיפטר מהשומן שנמצא שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית