הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש ברגליים בדאמבל פרס

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
אהלן
רציתי לדעת האם זה בסדר להשתמש ברגליים בשלב הקונצנטרי בלחיצת כתפיים עם דאמבלים כמו שמתמשים בבנץ
חשוב לציין שאין שום תנועה לא רצויה ואני יושב בכיסא בשיפוע ולא נע או מבצע צ'יטינג מגעילים אלא עובר את השלב האקסצנטרי מגיע ל90 מעלות
ומבצע את הדחיקה שהרגליים צמודות והגוף לא זז אך משתמש ברגליים כאלו אני דוחק את הגוף מהקרקע ..

הטכניקה הזו ממש עוזרת לי לטפס במשקלים גם בבנץ ועכשיו ממש גם בדאמבל פרס ..
אשמח לתגובות

זה לא רק בסדר אלא זה בדיוק מה שצריך לעשות - לייצב את הגוף בעזרת הרגליים והלחץ שלהן לרצפה.

לייצב את הגוף עם הרגליים זה חשוב, אבל לדעתי לג דרייב עם דאמבלים לא יעבוד ואולי אפילו מסוכן, בגלל שהמכניקה שונה לחלוטין, ואתה לא עובד כנגד משקל יחיד שדוחף כלפי מטה כנגד החזה והגב, שבשביל זה משמש הלג דרייב, אלא המשקל נופל בצורה שונה, ולדעתי שימוש בלג דרייב עלול ליצור דחיפה לא מאוזנת כלפי מעלה

• פותח/ת השרשור
לייצב את הגוף עם הרגליים זה חשוב, אבל לדעתי לג דרייב עם דאמבלים לא יעבוד ואולי אפילו מסוכן, בגלל שהמכניקה שונה לחלוטין, ואתה לא עובד כנגד משקל יחיד שדוחף כלפי מטה כנגד החזה והגב, שבשביל זה משמש הלג דרייב, אלא המשקל נופל בצורה שונה, ולדעתי שימוש בלג דרייב עלול ליצור דחיפה לא מאוזנת כלפי מעלה

זה לא מרגיש לי שונה בכלל האמת,
ברגע שאני מוריד את הדאמבלים אני מוריד אותם בציר ישר כמעט כמו שאני מבצע מילטרי פרס עם מוט זה שאין באמת מוט וזה דאמבלים בודדות עדיין מרגיש לי מאוד טבעי להשתמש בלג דרייב..
ובשלב הקונצנטרי אני נמצא מעט בשיפוע כיוון שאני לא יושב ב90 מעלות, הלג דרייב נותן לי דחיקה מאוזנת כי אני דוחק מעט באלכסון..

כמו שבבנץ אתה עובד עם מרפקים מעט קדימה ודוחק מעט בשיפוע אז זה ממש מרגיש ל אותו הדבר (אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי)

השאלה שלי אם זה לא בעצם פחות טוב מבחינת היפרטופיה אם בעצם אני מעלה משקל אך משתמש ברגליים לצורך השלב הקונצטרי או שעדיף להוריד משקל ולהרפות את הרגליים למרות שזה מרגיש לי פחות יציב מעט

אתה בעצם משתמש טוב ברגליים כדי לייצב את עצמך, זה לא בידיוק לג דרייב
אבל בכל מקרה זה בסדר גמור וזה טוב, ככל שתהיה יציב יותר אתה לעבוד בצורה יעילה ובטוחה יותר, וגם תוכל לעבוד עם משקלים גבוהים יותר וזה יהיה לטובתך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית