הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעל ליפטינג

Hamster

משתמש משקיע
2,522
1,772
נק' מוניטין:
4,274
2,522
1,772
ספרטה 302
זקוק לעזרה בבחירת זוג נעליים טובות,עד עכשיו הייתי עם אולסטאר או יחף.
הבעיה נמצאת בכך שהרגל שלי קצרה(אורך באזור ה41-42) אבל רחבה מאוד(באזור 45) שמוביל לכך שלרוב נעליים לא נוחות.
בעיר יש לי אופציה לפאוורליפט או לכל נעל ריבוק אבל מעוניין לשמוע הצעות.
עושה סקוואט HB.

אני עם פאוורליפט 3
ממש אוהב אותם העקב הוא חצי אינץ' שזה ממש נוח נותן יציבות
לדעתי לסקוואט HB עדיף עקב של 0.75 אינץ' כלומר ללכת כבר על האדיפאוור או נייק רומלאוס 2
אתה גם אילתי אז אין לך מע"מ בעיר ואם יש לך איכשהו כרטיס חבר (בן משפחה או חבר או מכר)
גש לחנות אדידס תמדוד את הנעליים אמור לצאת לך בסביבות ה500 שקל אולי קצת פחות במקום 800

הבעיה עם רומאליוס והאדיפאוור זה שהנעל צרה יחסית.
דווקא רומלאוס 2 הרוב מתלוננים שהיא רחבה מדי
זאתי אז יכולה להיות אחלה נעל, והמחיר שלה אמור לרדת בכל רגע אם לא ירד כבר כי יצא כבר ה-3, אבל לא הייתי ממליץ לך עליו
לא יודע אם מוכרים אותה כבר בארץ, אבל שווה להעיף מבט אם יש לריבוק את ה-legacy

מה התקציב?
יש לי סאבו פאוורליפט והן סבבה לגמרי (למרות שלא ניסיתי נעל אחרת), הן אחלה למחיר אם התקציב שלך קטן. החיסרון היחידי בהן זה שקשה לכף רגל לנשום בתוך הנעל, היא פשוט לא מאווררת כמו שצריך אבל מתרגלים מהר.

ממליץ לך להזמין בדיוק את המידה שכתוב באתר שלהם (לפי אורך הרגל) אני הזמנתי מידה אחת יותר ממה שזה כתב וזה פשוט גדול עליי וזה לא נוח.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
רומלאוס 2 רחבה וזו הסיבה העיקרית שבחרתי בה ולא באדיפאוור, אני משתמש בה כבר שנה ואני מאוד מרוצה ממנה

מה התקציב?
יש לי סאבו פאוורליפט והן סבבה לגמרי (למרות שלא ניסיתי נעל אחרת), הן אחלה למחיר אם התקציב שלך קטן. החיסרון היחידי בהן זה שקשה לכף רגל לנשום בתוך הנעל, היא פשוט לא מאווררת כמו שצריך אבל מתרגלים מהר.

ממליץ לך להזמין בדיוק את המידה שכתוב באתר שלהם (לפי אורך הרגל) אני הזמנתי מידה אחת יותר ממה שזה כתב וזה פשוט גדול עליי וזה לא נוח.

בעייתי להזמין נעל מהאינטרנט כשכל מידה שאזמין בסיכוי גבוה לא לעלות עליי.
סאבו הומלץ לי בגלל שהן רחבות,אצטרך לבדוק עד כמה(ההבדל בין אורך לרוחב אצלי דרסטי)

בעייתי להזמין נעל מהאינטרנט כשכל מידה שאזמין בסיכוי גבוה לא לעלות עליי.
סאבו הומלץ לי בגלל שהן רחבות,אצטרך לבדוק עד כמה(ההבדל בין אורך לרוחב אצלי דרסטי)
אני לקחתי את הסיכון עם 46 שזו המידה שלי בכל נעל אחרת חוץ מאולסטאר ו46 ישבה עלי בול, גם מקבלים זוג נוסף של רפידות עם הרומלאוס 2 שהוא יחסית כבד יותר, אני משתמש ברפידות הכבדות יותר וזה ממש נוח בסקוואט ופרס

קפוץ לאדידס תמדוד קודם את האדיפוואר ככה לפחות תקבל פרספקטיבה.. לך תדע אולי היא תיהיה טובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית