הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרופילים מומלצים באינסטגרם

Aftermath

משתמש קבוע
1,555
753
נק' מוניטין:
3,269
1,555
753
אולי בהצתה קצת מאוחרת, קלטתי שאינסטגרם זאת אחלה פלטפורמה בשביל לצפות בהרבה תחומי עניין שמעניינים אותך במקום אחד.
למישהו יש המלצות על ערוצים מעניינים ששווה לעקוב אחריהם?
עדיפות לכאלה מתחום האימונים אבל כמובן לא בהכרח.
🙃

איך הגעת למסקנה הזו?
שמע בדרך כלל אני לא עונה, אבל תפסיק להיות כל הזמן שלילי, הפלטפורמה באמת מעניינת ונוחה ומוצגים בה סרטונים ותמונות מכל תחום, מתחום האוכל, ועד כל ענף ספורט, משתמשים פרטיים, וכו'.

• פותח/ת השרשור
שאינסטגרם זו אחלה פלטפורמה למה שאתה מחפש, אני באמת לא מבין איך זה מספק את מה שאתה מחפש.
"ערוצים מעניינים" זה יותר מתאים ליוטיוב.

כיום כל מה שיש ביוטיוב יש גם באינסטגרם (ואפילו יותר), רק שבאינסטגרם זה הרבה יותר נוח.
זה מספק את מה שאני מחפש בכך שכשאני עוקב אחרי הערוצים שאני אוהב, אני מקבל את העדכונים מהם באותו מקום, בנוחות מקסימלית, עם ערבוב בין העדכונים לפי סדר כרונולוגי. הרבה יותר טוב מיוטיוב.
אם אתה מגיע מהצד של הקשוחים והאפלים שלא משתמשים באינסטגרם וסולדים מזה, דע שגם אני הייתי כזה עד היום (ליטרלי).

שאני אוהב, אני מקבל את העדכונים מהם באותו מקום, בנוחות מקסימלית, עם ערבוב בין העדכונים לפי סדר כרונולוגי.
זה בדיוק יוטיוב. על מה אתה מדבר?
אם אתה מגיע מהצד של הקשוחים והאפלים שלא משתמשים באינסטגרם וסולדים מזה, דע שגם אני הייתי כזה עד היום (ליטרלי).
יש לי אינסטגרם, אני פשוט לא מוצא את זה כמקור יעיל לשום דבר חוץ מתמונות של כמה בילדרים שמאוננים על עצמם.

התרומה שלי היא שביוטיוב אתה יכול למצוא הרבה יותר תוכן בזמינות ויעילות יותר טובה.

אם אנחנו כבר בנושא, אשמח אם תביאו המלצות לערוצי יוטיוב.
הערוצים שאני ממליץ הם: (יש בהם הרבה שיט אבל אפשר ללמוד\ סתם לצחוק על דברים שקשורים לאימונים)
Allan Thrall
Omar Isuf
Candito Training HQ
Powerlifting to Win
supertraining06
BarbellBrigade
Brett Gibbs
Silent Mike
Mark Macqueen
Garret Belvins
Brandon Campbell
Elgintensity
BroScienceLife
SS
Hookgrip
AlphaDestiny
VinnieRehab
STRENGTH WARS
@Matty @.eliko b.e

שלי ג'ייסון בלהה כי אני אוהב לזיין את השכל לאנשים.
וברצינות clarence0 אם אתה רוצה לראות את הפאוז סקוואטים הכי מטורפים שיש

נערך לאחרונה:
אולי בהצתה קצת מאוחרת, קלטתי שאינסטגרם זאת אחלה פלטפורמה בשביל לצפות בהרבה תחומי עניין שמעניינים אותך במקום אחד.
למישהו יש המלצות על ערוצים מעניינים ששווה לעקוב אחריהם?
עדיפות לכאלה מתחום האימונים אבל כמובן לא בהכרח.
🙃
מציעה לך לעשות את זה ב reddit . יש לי כזה בתחום המחשבים כל מיני דברים שמעניינים אותי. אז יש כתבות פרסומים של דברים חדשים וכו'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית