עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמע בדרך כלל אני לא עונה, אבל תפסיק להיות כל הזמן שלילי, הפלטפורמה באמת מעניינת ונוחה ומוצגים בה סרטונים ותמונות מכל תחום, מתחום האוכל, ועד כל ענף ספורט, משתמשים פרטיים, וכו'.איך הגעת למסקנה הזו?
איך הגעת למסקנה הזו?
שאינסטגרם זו אחלה פלטפורמה למה שאתה מחפש, אני באמת לא מבין איך זה מספק את מה שאתה מחפש.אם שאלת אותי, תחדד את השאלה.
שאינסטגרם זו אחלה פלטפורמה למה שאתה מחפש, אני באמת לא מבין איך זה מספק את מה שאתה מחפש.
"ערוצים מעניינים" זה יותר מתאים ליוטיוב.
זה בדיוק יוטיוב. על מה אתה מדבר?שאני אוהב, אני מקבל את העדכונים מהם באותו מקום, בנוחות מקסימלית, עם ערבוב בין העדכונים לפי סדר כרונולוגי.
יש לי אינסטגרם, אני פשוט לא מוצא את זה כמקור יעיל לשום דבר חוץ מתמונות של כמה בילדרים שמאוננים על עצמם.אם אתה מגיע מהצד של הקשוחים והאפלים שלא משתמשים באינסטגרם וסולדים מזה, דע שגם אני הייתי כזה עד היום (ליטרלי).
תמונות של כמה בילדרים שמאוננים על עצמם
😍israelihotarmygirls
Clarence חייה רעה, לא יודע איך פיספסתי אותו 😣שלי ג'ייסון בלהה כי אני אוהב לזיין את השכל לאנשים.
וברצינות clarence0 אם אתה רוצה לראות את הפאוז סקוואטים הכי מטורפים שיש
מציעה לך לעשות את זה ב reddit . יש לי כזה בתחום המחשבים כל מיני דברים שמעניינים אותי. אז יש כתבות פרסומים של דברים חדשים וכו'אולי בהצתה קצת מאוחרת, קלטתי שאינסטגרם זאת אחלה פלטפורמה בשביל לצפות בהרבה תחומי עניין שמעניינים אותך במקום אחד.
למישהו יש המלצות על ערוצים מעניינים ששווה לעקוב אחריהם?
עדיפות לכאלה מתחום האימונים אבל כמובן לא בהכרח.
🙃