עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל זה כן עולה כסף...מצטרף להמלצות על משה. אתה יכול לחסוך הרבה טרחה והרבה כסף אם תיתן צ'אנס שגם הוא לא עולה כסף 😆
אמממ.. אז אולי תכתוב תכניות ותפריט ותתחייב למטרה? או שרגע! פשוט תעשה יעוץ משל עצמך, הכי טוב!סתם שטויות היתי אצלהם וזה זריקת כסף ! הכל באינטרנט היום
מה כואב לך כאילו אתה מייסד את ישראלבודי . היתי שם והשירות שקיבלתי זהה לשירות שאני יקבל ממאמן למכון כושראמממ.. אז אולי תכתוב תכניות ותפריט ותתחייב למטרה? או שרגע! פשוט תעשה יעוץ משל עצמך, הכי טוב!
נו, יפה. אני ואתה אמנם לא נלך לשם, אבל יש אחרים שהולכים לשם ורואים תוצאות ממש יפות. וזה מה שמשנה בשורה התחתונה.
וכן, אני משלם ליעוץ אחר (לא ישראל בודי) ואני יודע שהמון מהיכולות שלי היום לא היו מושגות ללא היעוץ.[/QUOTE
..
מאור שומינוב ויוסי קלמנוביץ.
אם אתה בייעוץ אולי תמליץ לנו?
בדקתי את השמות, זה פחות מה שאני מחפש כי הם יותר מכוונים לליפטריםמאור שומינוב ויוסי קלמנוביץ.
@hanan נמצא אצל יוסי ויכול להעיד, אבל מדובר ביעוץ של 3 שעות בעלות של 1000 שקלים חדשים.
הרעיון הוא שאחרי תקופה אתה יודע לבנות לבד את התכנית והתפריט והיום אני הולך למאור רק לפני תחרויות.
ההכנה של מאור עבדה גם ל @Idan Golani שהוציא 610 קילו מהכנה מסיבית מאוד.
זה סוג היעוץ שאני צורך. אבל יוסי קלמנוביץ הכין גם מפתחי גוף לתחרויות. אני לא יודע לגבי מאורבדקתי את השמות, זה פחות מה שאני מחפש כי הם יותר מכוונים לליפטרים
יש היגיון. יתכן שהיא הייתה בגירעון קלורי בגלל חיטוב וזה היה מזיק לה מבחינת איבוד מסה והתאוששות יותר איטית. קל להוריד את המשקל הנוסף במשך חודש אבל קשה להחזיר את השריר שאבד.רק רוצה להגיד שבחורה שהכרתי מהחדר כושר עשתה אצלהם מנוי. היא הייתה במסה וכאשר היא נפצעה ורופאים אמרו לה לא להתאמן במשך חודש, מאמני ישראבודי אמרו לך להמשיך לאכול בפלוס קלורי בכל מהלך אותו חודש למרות שהיא הפסיקה להתאמן.
אין שום היגיון. כאשר אתה במסה ויש לך פציעה או אין יכולת להתאמן למשך תקופה ארוכה אין שום סיבה להמשיך להיות בפלוס קלורי. הפלוס הקלורי ילך לשומן (שזה ממש מה שקרה לה היא השמינה ממש ברמות).ש היגיון. יתכן שהיא הייתה בגירעון קלורי בגלל חיטוב וזה היה מזיק לה מבחינת איבוד מסה והתאוששות יותר איטית. קל להוריד את המשקל הנוסף במשך חודש אבל קשה להחזיר את השריר שאבד.
אין שום היגיון. כאשר אתה במסה ויש לך פציעה או אין יכולת להתאמן למשך תקופה ארוכה אין שום סיבה להמשיך להיות בפלוס קלורי. הפלוס הקלורי ילך לשומן (שזה ממש מה שקרה לה היא השמינה ממש ברמות).
היא הייתה צריכה לרדת לניטרלי
בהצלחהיש היגיון. יתכן שהיא הייתה בגירעון קלורי בגלל חיטוב וזה היה מזיק לה מבחינת איבוד מסה והתאוששות יותר איטית. קל להוריד את המשקל הנוסף במשך חודש אבל קשה להחזיר את השריר שאבד.
@.eliko b.e ציטוט של התגובה הראשונה שלייא הייתה במסה וכאשר היא נפצעה
@תומר פרידמן חד משמעית! תזונאי בחסד מקצועי, קשוב היטב לכל אחד ואחת.
מבחינתי ממה שאני ראיתי בין היחידים שאני מרשה לעצמי להמליץ עליו בנושא התזונה קודם כל (עובד דרך ישראלבודי)
@drayfus לא הייתי אצל מאור ביעוץ, אבל כן קיבלתי טיפים מכמה תותחים בתחום כמה שבועות לפני התחרות, ביניהם כמובן @PowerLifting והאח היקר @.eliko b.e שהרבה ממה שהוא המליץ לי גם כן הגיע דרך מאור
הבעיה שאני צריך תזונאי ספורט, ולא מישהו שישפר לי את הדדליפט
ואדון תומר ייבש אותי חצי שעה איחור לפגישה. אז יכול להיות שהוא תזונאי על אבל יחסי אנוש זה הבסיס..
ראני לא יודע מה בדיוק קרה לך איתו, לכן אני לא יכול לתת את הדעה שלי על כך.
מה שאני כן יודע להגיד לך בוודאות, שכל מי שהיה לו אינטראקציה איתו עוד לפני הפגישה ולפני שנסגר איתו יעוץ, רק שיבח את תומר ואמר לי אלף תודות על כך ששלחתי אותו אליו...שלא לדבר על מהלך היעוץ וכל היחס האישי שהוא קיבל מתומר (בזמן היעוץ וגם לאחריו בקשר טלפוני ומה לא)
הבנתי שאתה מחפש קודם כל תזונאי, התגובה שלי למעלה הייתה כדי לומר שלא היה לי יעוץ עם מאור, כפי שאולי חשבת...רק נתתי קרדיט לכמה חבר'ה בתחום (ביניהם גם מאור) שעזרו לי לקראת התחרות.
ואגב הבנתי מתומר לגמרי משהו אחר ממה שאתה סיפרת (בדיוק ההפך ממה שאמרת)....עם כל הכבוד לך ואני לא מכיר אותך....אני לוקח את המילה של תומר בתור אחד שאני מכיר אותו שנים על גבי שנים.
אבל זכותך לחשוב מה שאתה רוצה ולהבין מזה מה שבא לך.
שיהיה בהצלחה.
נ.ב.-ר
מזל שאתה לא שופט,אחרת היינו בבעיה...
רוצה שאני יפרסם את ההתכתבות ביני לבינו? תשאל אותו גם אם הוא קיבל בראש מגיל.. ואגב,אתה בדיוק הדוגמא הקלאסית לדעה מוטה.כיוון שאתה לא מכיר אותי אתה כבר פוסק לטובתו של תומר.
מזל שאתה לא שופט,אחרת היינו בבעיה...
נ.ב.-אני יכול לפרסם לפחות עוד שלושה מקרים דומים עם תומר...עם אנשים שונים כמובן.