הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ss לעומת תכנית אחרת בשילוב ריצה

Jack_London

משתמש מתחיל
75
3
נק' מוניטין:
3
75
3
לעשות ss תוך כדי אימון ריצה
עד עכשיו עשיתי תכנית אימון שהמאמן נתן לי אמרתי לו תן לי תכנית רק לכוח
הביא לי תכנית עם מלא תרגילים נראה לי משהו חרא לוקח איזה שעתיים לסיים תאימון וקשה ממש אבל מה התקדמתי טוב במשקלים
למרות שאני גם רץ הרבה (כנראה בגלל שאני מלשב מסריח שאוכל מה שבא לו וישן 10 שעות ביום 🤩)

אז חשבתי לעצמי אם אני יכול לעשות את התכנית המסריחה הזאת שלוקחת איזה שעתיים ומצליח להתקדם מאימון לאימון למה שאני לא אעשה ss
וזהו יש פחות נפח בss

בכל מקרה!!! לנקודה אני רוצה להעלות בסקוואט רק פעמיים בשבוע ובמקום סקוואט רגיל באימון השני בשבוע לעשות פרונט סקוואט מה אתם אומרים?
סליחה על החפירה ותודה:37mv:

לעשות ss תוך כדי אימון ריצה
עד עכשיו עשיתי תכנית אימון שהמאמן נתן לי אמרתי לו תן לי תכנית רק לכוח
הביא לי תכנית עם מלא תרגילים נראה לי משהו חרא לוקח איזה שעתיים לסיים תאימון וקשה ממש אבל מה התקדמתי טוב במשקלים
למרות שאני גם רץ הרבה (כנראה בגלל שאני מלשב מסריח שאוכל מה שבא לו וישן 10 שעות ביום 🤩)

אז חשבתי לעצמי אם אני יכול לעשות את התכנית המסריחה הזאת שלוקחת איזה שעתיים ומצליח להתקדם מאימון לאימון למה שאני לא אעשה ss
וזהו יש פחות נפח בss

בכל מקרה!!! לנקודה אני רוצה להעלות בסקוואט רק פעמיים בשבוע ובמקום סקוואט רגיל באימון השני בשבוע לעשות פרונט סקוואט מה אתם אומרים?
סליחה על החפירה ותודה:37mv:
אפשר, אבל זה כבר לא יהיה SS
תעשה טקסס אם אתה רוצה לעבוד בצורה הזו

אין שום בעיה עם מה שרשמת, רק שההתקדמות תהיה מן הסתם איטית יותר מss

בכל אופן פעם הבאה תכתוב כותרת נורמלית עם אינפורמציה בבקשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית