הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פאק יותר אנד פאק יור אלבו

• פותח/ת השרשור יהב2
  • פורסם בתאריך
י

יהב2

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
כואב המרפק בלחיצת, התחיל ביום ראשון בפרס והיום בשלישי עוד פעם אז הפסקתי את האימון באמצע.
המרפק נפוח רצח יש מלא נוזלים בתוכו, מה עושים?

כואב המרפק בלחיצת, התחיל ביום ראשון בפרס והיום בשלישי עוד פעם אז הפסקתי את האימון באמצע.
הניחוש הראשון שלי זה הולכים לרופא ולא לפורום.

המלא נוזלים זה כנראה בגלל דלקת כלשהי..היתה לי פציעה דומה בשוק הקדמי.

בכל מקרה לך לרופא תעשה צילום

נוזלים ונפיחות זה לא סימן טוב ומרפק זה נאחס רציני, אורתופד ופיזיותרפיה בהקדם.

לג'ון סינה הייתה פציעה כזאת, הוא ספציפית עשה ניתוח כדי להחלים. לא יודע מה המצב אצלך אבל כמו שאמרו כאן - לך לרופא לבדיקה.

• פותח/ת השרשור
רופא שמוק רק אמרתי לו הוא אפילו לא אבחן אמר דלקת קח כדורים לך הביתה להרים משקולות זה לא בריא
בקיצור, מה עושים עם דלקת חוץ מלנוח

לך לרופא אחר, תנסה אפילו בפורומים באינטרנט של רופאים (יש גם בארץ וגם בחו"ל) כדי שתוכל לקבל לפחות משהו שקרוב לאבחנה והמלצות לטיפול בינתיים...

וכמובן שתלך לרופא אחר לקבל חוות דעת, ובלי קשר תנסה לא להילחץ (למרות שחלק מהתגובות כאן יכולות מלחיצות שכמעט אני נלחץ בשבילך) אין בזה טעם ועד שלא תקבל אבחנה ותבין מה חומרת הפציעה אין טעם להיכנס לפאניקה.

שתיהיה החלמה מהירה

• פותח/ת השרשור
לך לרופא אחר, תנסה אפילו בפורומים באינטרנט של רופאים (יש גם בארץ וגם בחו"ל) כדי שתוכל לקבל לפחות משהו שקרוב לאבחנה והמלצות לטיפול בינתיים...

וכמובן שתלך לרופא אחר לקבל חוות דעת, ובלי קשר תנסה לא להילחץ (למרות שחלק מהתגובות כאן יכולות מלחיצות שכמעט אני נלחץ בשבילך) אין בזה טעם ועד שלא תקבל אבחנה ותבין מה חומרת הפציעה אין טעם להיכנס לפאניקה.

שתיהיה החלמה מהירה
למה כזה להאמין שזה דלקת?

למה כזה להאמין שזה דלקת?
לא הבנתי את השאלה...

סביר להניח שהצטברות הנוזלים זה חלק מתהליך דלקתי אבל זה עדיין לא אומר שיש לי מושג (או למישהו פה) מה הפציעה ולכן פשוט תלך לראות רופא...

המלצתי שתבדוק באינטרנט כדי שתקבל מענה במיידי ואולי המלצות שיעזרו לך עד שתוכל לראות רופא (כמו לשים קרח על המקום לדוגמא או לחבוש ולקבע\ או להזיז), וחוץ מזה אני חושב שעדיף שתשאל בפורום פציעות פה גם אולי יש מישהו שיוכל לעזור

שמע, עשית את הדבר הנכון. התייעצת עם מנוסים ממך כאן בפורום. הקשבת לעצתינו והלכת לרופא. אבל לצערי לא הגעת לתוצאה הנכונה.

יצא לי ללכת לאורטופד בעבר שפעמיים אבחן אותי שגוי בפציעות מאוד פשוטות לאבחון - שבר מאמץ ותת פריקה של הכתף. הוא הביא לי כדורים / שרוול שפשוט לא עזרו בעליל.

כמעט כל ליפטר חווה דלקות על ימין ועל שמאל, זה משהו מאד נפוץ -אבל- לא אמורה להיות נפיחות. נפיחות לרוב נובעת מטראומה כלשהי, מכה, נזק לשריר / גיד וכד'.

הייתי בודק דחוף מי יכול לעזור בנושא. ולא מסתפק ב"קח כדורים זה יעבור".

• פותח/ת השרשור
שמע, עשית את הדבר הנכון. התייעצת עם מנוסים ממך כאן בפורום. הקשבת לעצתינו והלכת לרופא. אבל לצערי לא הגעת לתוצאה הנכונה.

יצא לי ללכת לאורטופד בעבר שפעמיים אבחן אותי שגוי בפציעות מאוד פשוטות לאבחון - שבר מאמץ ותת פריקה של הכתף. הוא הביא לי כדורים / שרוול שפשוט לא עזרו בעליל.

כמעט כל ליפטר חווה דלקות על ימין ועל שמאל, זה משהו מאד נפוץ -אבל- לא אמורה להיות נפיחות. נפיחות לרוב נובעת מטראומה כלשהי, מכה, נזק לשריר / גיד וכד'.

הייתי בודק דחוף מי יכול לעזור בנושא. ולא מסתפק ב"קח כדורים זה יעבור".
הנפיחות ירדה, היא חוזרת כשאני מרים משקולות
אני משחק פוטבול גם היה לי משחק לפני שבוע יכול להיות קיבלתי מכה (למרות שבאמת לא זכור לי)
ננסה לנוח קצת ולראות אם זה עוזר
לפנות לאורתופד לא צריך קודם הפנייה מרופא משפחה?

הנפיחות ירדה, היא חוזרת כשאני מרים משקולות
אני משחק פוטבול גם היה לי משחק לפני שבוע יכול להיות קיבלתי מכה (למרות שבאמת לא זכור לי)
ננסה לנוח קצת ולראות אם זה עוזר
לפנות לאורתופד לא צריך קודם הפנייה מרופא משפחה?
תלוי באיזו קופת חולים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית