עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לוקח רואקוטן ומאז שהתחלתי את הטיפול בכדור יש תרגילים מסויימים שגורמים לי כאבים בלי קשר לטכניקה (פרס בעמידה אחד מהםבגדול הטכניקה לא רעה כל עוד אתה לא מרגיש מתיחה לא טובה או כאב
ולמה לא יכול לעשות בעמידה? בדרך כלל בישיבה זה יותר בעייתי לגוף
ואל תנסה סינגל בתרגיל הזה, זה די חסר מטרה
אין בעיה לא לבצע תרגיל אם הוא גורם לכאב, אבל יותר מעניין לדעת למה נגרם שם כאב. יש סיכוי שהבעיה היא טכנית (אך רק עכשיו גורמת לכאב) ושכדאי לפתור אותה. אם אתה לא יודע להחזיק מנח גב נכון ולשמור על לחץ תוך בטני בפרס למשל, ייתכן שגם בתרגילים שונים תיווצרנה בעיות טכניות. הייתי ממליץ לך להעלות סרטון של פרס בעמידה רק לצורך וידוא של הטכניקה.לוקח רואקוטן ומאז שהתחלתי את הטיפול בכדור יש תרגילים מסויימים שגורמים לי כאבים בלי קשר לטכניקה (פרס בעמידה אחד מהם
אין בעיה לא לבצע תרגיל אם הוא גורם לכאב, אבל יותר מעניין לדעת למה נגרם שם כאב. יש סיכוי שהבעיה היא טכנית (אך רק עכשיו גורמת לכאב) ושכדאי לפתור אותה. אם אתה לא יודע להחזיק מנח גב נכון ולשמור על לחץ תוך בטני בפרס למשל, ייתכן שגם בתרגילים שונים תיווצרנה בעיות טכניות. הייתי ממליץ לך להעלות סרטון של פרס בעמידה רק לצורך וידוא של הטכניקה.
הטכניקה נראית תקינה, אך אני מסכים עם @kotzer שאין טעם לבצע סינגל, בעיקר כשאתה נוטל רואוקטן.
כןפרופיט כפר סבא?