הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרס בישיבה טכניקה

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213

הטכניקה טובה? (לא יכול לבצע כרגע בעמידה)

וכמה לדעתכם אלחץ לסינגל אם אני לוחץ 55 ל3 סטים של 7?

בגדול הטכניקה לא רעה כל עוד אתה לא מרגיש מתיחה לא טובה או כאב
ולמה לא יכול לעשות בעמידה? בדרך כלל בישיבה זה יותר בעייתי לגוף
ואל תנסה סינגל בתרגיל הזה, זה די חסר מטרה

• פותח/ת השרשור
בגדול הטכניקה לא רעה כל עוד אתה לא מרגיש מתיחה לא טובה או כאב
ולמה לא יכול לעשות בעמידה? בדרך כלל בישיבה זה יותר בעייתי לגוף
ואל תנסה סינגל בתרגיל הזה, זה די חסר מטרה
לוקח רואקוטן ומאז שהתחלתי את הטיפול בכדור יש תרגילים מסויימים שגורמים לי כאבים בלי קשר לטכניקה (פרס בעמידה אחד מהם

לוקח רואקוטן ומאז שהתחלתי את הטיפול בכדור יש תרגילים מסויימים שגורמים לי כאבים בלי קשר לטכניקה (פרס בעמידה אחד מהם
אין בעיה לא לבצע תרגיל אם הוא גורם לכאב, אבל יותר מעניין לדעת למה נגרם שם כאב. יש סיכוי שהבעיה היא טכנית (אך רק עכשיו גורמת לכאב) ושכדאי לפתור אותה. אם אתה לא יודע להחזיק מנח גב נכון ולשמור על לחץ תוך בטני בפרס למשל, ייתכן שגם בתרגילים שונים תיווצרנה בעיות טכניות. הייתי ממליץ לך להעלות סרטון של פרס בעמידה רק לצורך וידוא של הטכניקה.
הטכניקה נראית תקינה, אך אני מסכים עם @kotzer שאין טעם לבצע סינגל, בעיקר כשאתה נוטל רואוקטן.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה לא לבצע תרגיל אם הוא גורם לכאב, אבל יותר מעניין לדעת למה נגרם שם כאב. יש סיכוי שהבעיה היא טכנית (אך רק עכשיו גורמת לכאב) ושכדאי לפתור אותה. אם אתה לא יודע להחזיק מנח גב נכון ולשמור על לחץ תוך בטני בפרס למשל, ייתכן שגם בתרגילים שונים תיווצרנה בעיות טכניות. הייתי ממליץ לך להעלות סרטון של פרס בעמידה רק לצורך וידוא של הטכניקה.
הטכניקה נראית תקינה, אך אני מסכים עם @kotzer שאין טעם לבצע סינגל, בעיקר כשאתה נוטל רואוקטן.

לא תיכננתי לבצע סינגל, סתם עניין אותי לדעת כמה בערך יהיה לי לסינגל.
הכאב לא בגלל טכניקה, הטכניקה טובה כבר בדקתי את זה בעבר עם מספר מאמנים
הכאב גם לא בגב הוא בצוואר וטרפזים, הייתה לי תקופה במינון נמוך יותר שלא היה הכאב, וברגע שהחזרתי את המינון חזר הכאב

קיצר מעדיף לסיים תתרופה, אם אחרי זה ארצה לחזור לעמידה לא מאמין שהמשקלים כל כך ירדו, זה לא שבישיבה תרגיל כל כך גרוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית