הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ציר ירקות - יש/אין קלוריות?

• פותח/ת השרשור GB165
  • פורסם בתאריך

GB165

משתמש מתחיל
134
17
נק' מוניטין:
119
134
17
החיטוב שלי הוא דיי יבש מבחינת מאכלים (הרבה חזה עוף וביצים וקינואה) וצץ במוחי רעיון להכין ציר ירקות שישמש אותי במהלך היום ויתן לי קצת להנות מהאוכל
אני מכין את זה מירקות שורש, פשוט זורק הכל לסיר גדול שם תבלינים מים ונותן לו שעה שעתיים על הגז ובסוף מסנן את המים ומוציא את הירקות ושם במקרר ומתי שאני רוצה אני מוציא ומוזג לי כוס
מכיוון שאני סופר כל קלוריה אני רוצה להיות סגור על עצמי שאני לא חורג מהתפריט היומי שלי
אז השאלה שלי היא כמה קלוריות (אם בכלל) יש בציר ירקות שמורכב נטו ממים וטעם של ירקות?

החיטוב שלי הוא דיי יבש מבחינת מאכלים (הרבה חזה עוף וביצים וקינואה) וצץ במוחי רעיון להכין ציר ירקות שישמש אותי במהלך היום ויתן לי קצת להנות מהאוכל
אני מכין את זה מירקות שורש, פשוט זורק הכל לסיר גדול שם תבלינים מים ונותן לו שעה שעתיים על הגז ובסוף מסנן את המים ומוציא את הירקות ושם במקרר ומתי שאני רוצה אני מוציא ומוזג לי כוס
מכיוון שאני סופר כל קלוריה אני רוצה להיות סגור על עצמי שאני לא חורג מהתפריט היומי שלי
אז השאלה שלי היא כמה קלוריות (אם בכלל) יש בציר ירקות שמורכב נטו ממים וטעם של ירקות?
יש בו את הקלוריות של הירקות... זה כמו לאכול ירקות בנוסף לארוחה.
זה בריא וערך קלורי זניח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית