הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקלי עבודה - חיטוב

matanyoef

משתמש מתחיל
192
11
נק' מוניטין:
14
192
11
שלום לכם,

יש משהו שאני לא מבין בכל התהליך של חיטוב בנוגע למשקלי עבודה ואשמח אם תענו לי על השאלות הבאות:

1. בחיטוב המשקלי עבודה אינם עולים?
2. במידה והתשובה לשאלה מספר 1 היא "לא" אז המשקלי עבודה שבתכנית הכוח (SS) יהיו בחיטוב?

תודה רבה.

שלום לכם,

יש משהו שאני לא מבין בכל התהליך של חיטוב בנוגע למשקלי עבודה ואשמח אם תענו לי על השאלות הבאות:

2. במידה והתשובה לשאלה מספר 1 היא "לא" אז המשקלי עבודה שבתכנית הכוח (SS) יהיו בחיטוב?

תודה רבה.
בחיטוב בדרך כלל לא משפרים משקלי עבודה.
ולא הבנתי את השאלה השנייה כל כך..

שלום לכם,

תודה רבה.
1) אם אתה לא מתאמן מתחיל אז אתה כנראה לא תתקדם במשקלי עבודה בחיטוב.
2) אתה תנסה לשמור בחיטוב על אותם משקלים שהיו לך במסה אבל בסוף אתה תהיה חייב להוריד משקלים.

• פותח/ת השרשור
בחיטוב בדרך כלל לא משפרים משקלי עבודה.
ולא הבנתי את השאלה השנייה כל כך..

התכוונתי שאם תכנית הכח כל כל חשובה לחיטוב מבחינת משקלי העבודה

התכוונתי שתכנית הכוח שאני עושה היא
2) אתה תנסה לשמור בחיטוב על אותם משקלים שהיו לך במסה אבל בסוף אתה תהיה חייב להוריד משקלים.

ואם אני אוריד משקלים בחיטוב זה לגיטימי?

התכוונתי שאם תכנית הכח כל כל חשובה לחיטוב מבחינת משקלי העבודה

התכוונתי שתכנית הכוח שאני עושה היא

ואם אני אוריד משקלים בחיטוב זה לגיטימי?
ברור אתה חייב להוריד משקלים באיזשהו שלב בחיטוב אחרת תגיע לכשל, לא צריך ישר להוריד, אבל אם אתה רואה שאתה לא מסיים את הסטים אז תוריד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית